Galiba yanlışlık yaptım benim niyetim diye başlıyor ya niyetler ordan kopyele kaldi sanırım minnoşAyselin yanında neden ben yazıyor acaba
Allah'ım razı olsun canım benim seninde gönlündeki bütün dualarını kabul etsin Rabbim bizde güzel haberlerini alalım İnşaAllah Aminnn ❤M MaviMabellee Nesiboşummve N NesNa Nazancım dualarınızı okudum.Rabbim kabul etsin.Hayırlı haberlerinizi tez zamanda alalım inşAllah MssPARE
Allah cc af etsin . Günahlarimizi .. pişmanlıkta bi nebze af etmek için rabbimin huzuruna cagirmasidirHayırlı geceleriniz olsun, sizlerden büyük bir ricam var. İçim öyle sıkıntıda ki yaptığım günahlardan çok pişmanım, büyük çıkmazlar içerisine girdim. İçim içimi yiyor, dönüp dolaşıp yine günahlarda takılı kaldı aklım. Pişmanlık, suçluluk içimi yakıp kavuruyor. İçimin sıkıntısı ve maneviyatımın kuvvetlenmesi için dualarınıza ihtiyacım var. Allah razı olsun şimdiden
Amin inşallah tek isteğim buAllah cc af etsin . Günahlarimizi .. pişmanlıkta bi nebze af etmek için rabbimin huzuruna cagirmasidir
Günaydın. İçinde bulunduğunuz pişmanlık bile Rabbimin merhametine yeter. Hemen tövbe edin dua edin ve sıkı sıkı sarılın Rabbime. Namaz kılmaya başlayın derim namaz herşeyi yoluna koyuyor. Hiçbirimiz günahsız değiliz küçük yada büyük hepimizin günahları var. Bunların farkındaysak ve bunlardan pişmanlık duyuyorsak işte o noktada herşey çok değişiyor. Rabbim yardımcınızHayırlı geceleriniz olsun, sizlerden büyük bir ricam var. İçim öyle sıkıntıda ki yaptığım günahlardan çok pişmanım, büyük çıkmazlar içerisine girdim. İçim içimi yiyor, dönüp dolaşıp yine günahlarda takılı kaldı aklım. Pişmanlık, suçluluk içimi yakıp kavuruyor. İçimin sıkıntısı ve maneviyatımın kuvvetlenmesi için dualarınıza ihtiyacım var. Allah razı olsun şimdiden
Hayırlı geceleriniz olsun, sizlerden büyük bir ricam var. İçim öyle sıkıntıda ki yaptığım günahlardan çok pişmanım, büyük çıkmazlar içerisine girdim. İçim içimi yiyor, dönüp dolaşıp yine günahlarda takılı kaldı aklım. Pişmanlık, suçluluk içimi yakıp kavuruyor. İçimin sıkıntısı ve maneviyatımın kuvvetlenmesi için dualarınıza ihtiyacım var. Allah razı olsun şimdiden
Ben okudum dedim ya pareeeeeeM MaviMabellee ve N NesNa için
Okundu listesi
1.D u t /Özge ....
2.Minnosprenses /Melike...
3.coconatt /Aysel ...Ben
4.bir mucizee / Fatma....
5.Fatmazell /Fatma nur....
6.Tiniminimavihanim /Esra ...
7.RedGirl /
8.MssPARE ..../ yasemin
9.Jawlensky /Merve
10. M Msspinkie ....nickle niyet /
11. N NesNa /Nazan...
12. M MaviMabellee /Nesibe
13.Cookiie / Özge
14.Saliha40 /
15.i p e k / Nur ...
16.Cemoos .../Cemile ..
17.Ssevincli /nicki ile niyet
18.Ssevincli / ablası / nick ile
19.Eymen-in Clnar-in Annesi /kübra
20.Merayyy /Merve ....
21.Madammor /Merve...
22.BlueBerry4268 /Rümeysa ...
Hahah okundu işaret yapmamışım okunmadi olsa kirmizi çarpı yapardım mucizem kusura bakmaBen okudum dedim ya pareeeeee
Okudum ben cnm listeyi beni okudu işaretleyebilirsinBugün dua okunacak arkadaşlar
Cookiie ve Saliha40
için okuyoruz..
1.arkadaşımız ...Cookiie
Özge arkadaşımızın dileği...
Öncelikle eşime ve ailelerimize sağlık huzur mutluluk istiyorum, rabbim başımdan hiçbirisini eksik etmesin. Sonrasında hayırlı sağlıklı Allah yolunda yetiştirebileceğim bir evlat nasip olmasını istiyorum. Niyetiyle
Bismillahirrahmanirrahim
Birinci olarak
'Selâmun gavlen min rabbin rahim
100 defa
Ikinci olarak
'Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bi hayr"
Bu dua yi 33 defa
Üçüncü olarak
'Ya mücib" 55 defa tesbihimizi çekeceğiz
Tesbihimiz bitiyor...
2.arkadaşımız..Saliha40
Saliha arkadaşımızın dileği...Saglikli , salih, bir evlat. Ve huzurlu mutlu bir yuva dileğim.....dua arkadaşlarımın ne duası varsa kabul olması.... Niyetiyle
Bismillahirrahmanirrahim
Birinci olarak
100 defa
Ikinci olarak
Bu dua yi 33 defa
Üçüncü olarak
Tesbihimiz bitiyor...Yarın 10 11 e kadar tesbihlerimizi bitirelim. Dualarımız bitince beni etiket etmeyi unutmayın kızlar...bende hatırlatma etiketi yapıp sizleri rahatsız etmeyim
Rabbim kabul etsin...
Dua listesi
1.D u t /Özge
2.Minnosprenses /Melike
3.coconatt /Aysel
4.bir mucizee / Fatma.
5.Fatmazell /Fatma nur.
6.Tiniminimavihanim /Esra .
7.RedGirl / niki ile niyet
8.MssPARE ..../ yasemin
9.Jawlensky /Merve
10. @Msspinkie.
11. N NesNa /Nazan.
13.Cookiie / Özge
14.Saliha40
15.i p e k / Nur
16.Cemoos / Cemile
18.Eymen-in Clnar-in Annesi /Kübra
19.Ssevincli /ablası / nicki ile
20.Merayyy /Merve
21.Madammor /Merve.
22.BlueBerry4268 /Rümeysa
Yeni liste ne olacak cnm ona göre bakayım çarşamba günü başka gruba katılacağım zor olmazsa devam ederim duruma görebir mucizee dün okudum demişti işareti unutmusum
Şükür ki grubumuz çalışkan şuana kadar listemizde tek eksik yok
Herkesin listesi tamam
Inşallah yeni dua hazırlıyorum beraber devam ederiz kızlar
Yeni dua listesinde bende varım dua okumaya devam ediyorum diyen arkadaşlar bugün ki arkadaşa okundu etiketi yaparken beni listeye ekle derseniz yeni dua grubu listesine ekleyim
Yine zor değil kısa ama faziletli dualar olucak daha tam liste yapmadım sanırım yarına hazırlarımYeni liste ne olacak cnm ona göre bakayım çarşamba günü başka gruba katılacağım zor olmazsa devam ederim duruma göre
Tamam cnm çarşamba günü de olursa 3.cu olacak çünkü grubumYine zor değil kısa ama faziletli dualar olucak daha tam liste yapmadım sanırım yarına hazırlarım
Canım hemşo okudum dualadım rabbim iki arkadaşımızında niyetlerni kabul etsin inşallahBugün dua okunacak arkadaşlar
Cookiie ve Saliha40
için okuyoruz..
1.arkadaşımız ...Cookiie
Öncelikle eşime ve ailelerimize sağlık huzur mutluluk istiyorum, rabbim başımdan hiçbirisini eksik etmesin. Sonrasında hayırlı sağlıklı Allah yolunda yetiştirebileceğim bir evlat nasip olmasını istiyorum. Niyetiyle
Bismillahirrahmanirrahim
Birinci olarak
100 defa
Ikinci olarak
Bu dua yi 33 defa
Üçüncü olarak
Tesbihimiz bitiyor...
2.arkadaşımız..Saliha40
Saliha arkadaşımızın dileği...Saglikli , salih, bir evlat. Ve huzurlu mutlu bir yuva dileğim.....dua arkadaşlarımın ne duası varsa kabul olması.... Niyetiyle
Bismillahirrahmanirrahim
Birinci olarak
100 defa
Ikinci olarak
Bu dua yi 33 defa
Üçüncü olarak
Tesbihimiz bitiyor...Yarın 10 11 e kadar tesbihlerimizi bitirelim. Dualarımız bitince beni etiket etmeyi unutmayın kızlar...bende hatırlatma etiketi yapıp sizleri rahatsız etmeyim
Rabbim kabul etsin...
Dua listesi
1.D u t /Özge
2.Minnosprenses /Melike
3.coconatt /Aysel
4.bir mucizee / Fatma.
5.Fatmazell /Fatma nur.
8.MssPARE ..../ yasemin
9.Jawlensky /Merve
10. @Msspinkie.
11. N NesNa /Nazan.
13.Cookiie / Özge
14.Saliha40
15.i p e k / Nur
16.Cemoos / Cemile
20.Merayyy /Merve
21.Madammor /Merve.
Arkadaşlarımızin adına okundu Ablamda okudu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallahBugün dua okunacak arkadaşlar
Cookiie ve Saliha40
için okuyoruz..
1.arkadaşımız ...Cookiie
Bismillahirrahmanirrahim
Birinci olarak
100 defa
Ikinci olarak
Bu dua yi 33 defa
Üçüncü olarak
Tesbihimiz bitiyor...
2.arkadaşımız..Saliha40
Bismillahirrahmanirrahim
Birinci olarak
100 defa
Ikinci olarak
Bu dua yi 33 defa
Üçüncü olarak
Rabbim kabul etsin...
Dua listesi
1.D u t /Özge
2.Minnosprenses /Melike
3.coconatt /Aysel
4.bir mucizee / Fatma.
5.Fatmazell /Fatma nur.
8.MssPARE ..../ yasemin
9.Jawlensky /Merve
10. @Msspinkie.
11. N NesNa /Nazan.
13.Cookiie / Özge
14.Saliha40
15.i p e k / Nur
16.Cemoos / Cemile
20.Merayyy /Merve
21.Madammor /Merve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?