Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Eki Görüntüle 3219242
Kızlar Ramazan ayı Dua listesini görmeyenler kaçıranlar vardır belki diye diyorum ...katılmak isterseniz ekleyim..😇😇😇😊😊😊🌹🌹🌹

bugün iki arkadaşa okumamız olucak önce birinci arkadaşımızın niyetine okuyoruz bağışliyoruz 🤲😇💕 sonra ikinci arkadaşımızın niyetini okuyoruz bağışliyoruz 🤲😇💕Rabbim kabul etsin 🤲🤲

🌸🌿 ŞABAN AYI DUA GRUBU 🌿🌸

🌸🌿 PiXiEE PiXiEE annesi ve safi.naz safi.naz 🌿🌸

Arkadaşımız PiXiEE PiXiEE annesi ...niyeti.. Allah’ım oğlumun içinde bulunduğu sıkıntılarını tez zamanda refaha kavuştur Yarabbim. Gönlüne İnşirah ferahlığı ver. Gireceği yollarda hakkında hayırlısı ne ise onu nasip et, hakkında hayırlı olana gönlünü razı eyle Allah’ım. Oğlumun karşısına hayırlısıyla yuvasını kurabileceği huzurla yaşayacağı, karşılıklı sayıp sevebileceği, gönlüne göre en hayırlı olacak kısmetini en hayırlı zamanda karşısına çıkar Ya Rabbim. Nasibini oğlumdan ırak etme, yakınlaştır Allah’ım.

Kılmaya niyetlendiğim namazlarımı daim eyle Allahı’ım. Namazımla birlikte bana kapanmayı da nasip eyle Allah’ım. Senin yolundan peygamber efendimizin yolundan (SAV) giden kullardan olmayı, peygamber efendimizin şefaat ettiği kullardan olayı nasip eyle. Burada birlikte dua ettiğimiz arkadaşlarımızın da niyetlerinin en hayırlılarını kabul eyle Allah’ım . Amin. ...Niyetiyle

🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

Ikinci arkadaşımız safi.naz safi.naz ...niyeti ...

Bismillahirrahmanirrahim
Sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi'l-aliyyi'l-azîym.
Elhamdülillahi rabbil âlemîn,
Essalâtü vesselâmü alâ Resûlinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ecmaîn.
Ya Mucibu, Ya Evvelu, Ya Vehhab,
Ya Kadiru, Ya Kerimu, Ya Fettah,
Ya Selamu, Ya Baisu, Ya Muinu, Ya Hafizu, Ya Allah.
Ya Rabbena!
Mübarek üç aylar hürmetine;
Anneme, kardeşime, eșime, bana ve burada birlikte dua edecegim arkadaşlarima sağlık, sıhhat ve afiyet ver. Mevcut olan hastaliklarimiza șifa ver.
Rabbim, bana kilo verebilmek için güç, irada, sabir ve kudret ver. Bedenime hayrı gelmeyecek lokmaların boğazımdan geçmesine izin verme. Bu bedeni emanetçin olarak taşıyorum. Bu emaneti iyi muhafaza edebilmek için kilo vermek istiyorum. Sen bana yardım et ve beni miskinliğe itecek kiloları vermeme yardımcı ol.
Bizlere helalinden kazanip, helalinden harcayabilecegimiz bol Rızk ve kazanç ver.
Anneciğime, eșime, bana, ve isteyen kullarina hayirla, hac ibadetini yerine getirmeyi nasib et.
Bizlere salih ve saliha evlatlar ver.
Yapmak isteyip yapamadiklarim icin bana azim, irade, kararlilik ve güç ver ve yapmak istediklerimi, tez vakitte yapilmemi nasip ve takdir et.
Burada benim ve benimle dua eden kardeşlerimin kalplerimizden gecen, dillerimize dökülen niyetlerimizi, Dualarimizi
dergahı izzetinde kabul et ve bizlere o dualarin kabul olma sevincini ve şükrünü yașat. "...Niyetiyle

"Bismillahirrahmanirrahim "

🔺🔺️1. Duamız...TÖVBE ESTAĞFİRULLAH

➡️➡️ 1 kez okunucak ➡️ ➡️

Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh..

🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸

🔺🔺️ 2. Duamız.. 3 Aylar Duamız

➡️➡️ 1 kez okunucak ➡️➡️

"Allahümme barik lenâ fi Recebin ve Şa’ban. Ve belliğnâ Ramazân.

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🔺🔺️ 3. Duamiz..3 Aylar ŞABAN AYI Tesbihatlatimiz

➡️➡️100 kez okunucak➡️➡️ ‘ La İlahe İllallah’ 100 kez de ‘ Muhammedürresulullah’ denir.

➡️➡️ 100 defa okunucak ➡️➡️ "Ya Latîf"

➡️➡️100 defa okunucak ➡️ ➡️ "Ya Azîz"

➡️➡️100 defa okunucak ➡️➡️ "Ya Rezzâg"

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🔺🔺️ 4. Duamız.. Şifa duamız

➡️➡️ 3 defa okunucak ➡️➡️

Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🔺🔺️ 5. Duamız...Bismillahillezi la yedurru ...Korunma duası

Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim’..

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🔺🔺️ 6. Duamız.. İNŞİRAH SÜRESİ

➡️➡️ 1 defa okunucak➡️➡️

Bismillahirrahmanirrahim "

1- Elem neşrah leke sadrek
2- Ve vada'na 'anke vizreke
3- Elleziy enkada zahreke
4- Ve refa'na leke zikreke
5- Feinne me'al'usri yüsren
6- İnne me'al'usri yüsren
7- Feiza ferağte fensab
8- Ve ila rabbike ferğab

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🔺🔺️ 7. Duamız... AMENERASÜLÜ SÜRESİ

➡️➡️ 1 defa okunucak ➡️➡️

Bismillahirrahmanirrahim"

Amenerrasulü bima unzile ileyhi mirrabbihi vel mü'minun, küllün amene billahi vemalaiketihi ve kütübihi ve rusülih, la nüferriku beyne ehadin min rusülih ve kalu semi'na ve ata'na gufraneke rabbena ve ileykelmesir. La yükellifullahü nefsenilla vüs'aha, leha ma kesebet ve aleyha mektesebet, rabbena latüahızna innesiyna ev ahta'na, rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina, rabbena vela tühammilna, mala takatelena bih, va'fü anna, vağfirlena, verhamna, ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn ...
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🔺🔺️ 8. Duamız....Salat-ı Tuncina

➡️➡️ 1 kez okunucak ➡️➡️

"Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî'il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi's-seyyiât ve terfe'unâ bihâ ındeke a'lâ'd-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ'l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî'l-hayâti ve ba'del-memât birahmetike Yâ erhame'r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni'mel vekîl, ni'mel mevlâ ve ni'me'n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr."
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🔺🔺️ 9. Duamız... Tevbe 129.ayeti
Hem korunma hem isteklerimiz için

➡️➡️ 7 defa okunucak ➡️➡️

Bismillahirrahmanirrahim

Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym..

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🔺🔺
10. Duamız...Esma-i HÜSNA

➡️➡️ 33 defa okunucak ➡️➡️

Ya Malikel Mülk El Mülkü Lillah
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🤲🤲
Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...🤲🤲

❗⛔❗Okumaları bitiren arkadaşlar bizleri etiket yapmayı unutmayın lütfen

MssPARE MssPARE Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ve penyez83 penyez83 ❗⛔❗

❗❗Yarın saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen ❗❗

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🌸1. penyez83 penyez83 🅾️

🌿 2. @Freddy 🅾️

🌸 3. PiXiEE PiXiEE 🅾️

🌿 4. ManyakMisir ManyakMisir 🅾️

🌸 5. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 🅾️

🌿 6. @RedGirl 🅾️

🌸 7. @Aktif Lora 🅾️

🌿 8. @Cookiie 🅾️

🌸 9. Fernando Jose Fernando Jose 🅾️

🌿10. @aypare ackerman 🅾️

🌸11. @ezgiisel 🅾️

🌿12. MssPARE MssPARE 🅾️

🌸13. @Meral01 🅾️

🌿14. coconatt coconatt 🅾️

🌸15. @Mavihali 🅾️

🌿16. Elifnesli65 Elifnesli65 🅾️

🌸17. E emerald_ 🅾️

🌿18. @mesirmacunu 🅾️

🌸19. @Cittaslow 🅾️

🌿20. @bir mucizee 🅾️

🌸21. @slnn12345 🅾️

🌿22. @Penguhan 🅾️

🌸23. @kunfeyekun__ 🅾️

🌿24. S smelllikeheaven 🅾️

🌸25. PiXiEE PiXiEE annesi

🌿26. safi.naz safi.naz

🌸27. @HejaR12

🌿28. @afil

🌸29. ohbb ohbb
Adet olduğum için okuyabildiklerimi okudum. Allah kabul etsin

Eki Görüntüle 3219242
Kızlar Ramazan ayı Dua listesini görmeyenler kaçıranlar vardır belki diye diyorum ...katılmak isterseniz ekleyim..😇😇😇😊😊😊🌹🌹🌹

bugün iki arkadaşa okumamız olucak önce birinci arkadaşımızın niyetine okuyoruz bağışliyoruz 🤲😇💕 sonra ikinci arkadaşımızın niyetini okuyoruz bağışliyoruz 🤲😇💕Rabbim kabul etsin 🤲🤲

🌸🌿 ŞABAN AYI DUA GRUBU 🌿🌸

🌸🌿 PiXiEE PiXiEE annesi ve safi.naz safi.naz 🌿🌸

Arkadaşımız PiXiEE PiXiEE annesi ...niyeti.. Allah’ım oğlumun içinde bulunduğu sıkıntılarını tez zamanda refaha kavuştur Yarabbim. Gönlüne İnşirah ferahlığı ver. Gireceği yollarda hakkında hayırlısı ne ise onu nasip et, hakkında hayırlı olana gönlünü razı eyle Allah’ım. Oğlumun karşısına hayırlısıyla yuvasını kurabileceği huzurla yaşayacağı, karşılıklı sayıp sevebileceği, gönlüne göre en hayırlı olacak kısmetini en hayırlı zamanda karşısına çıkar Ya Rabbim. Nasibini oğlumdan ırak etme, yakınlaştır Allah’ım.

Kılmaya niyetlendiğim namazlarımı daim eyle Allahı’ım. Namazımla birlikte bana kapanmayı da nasip eyle Allah’ım. Senin yolundan peygamber efendimizin yolundan (SAV) giden kullardan olmayı, peygamber efendimizin şefaat ettiği kullardan olayı nasip eyle. Burada birlikte dua ettiğimiz arkadaşlarımızın da niyetlerinin en hayırlılarını kabul eyle Allah’ım . Amin. ...Niyetiyle

🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

Ikinci arkadaşımız safi.naz safi.naz ...niyeti ...

Bismillahirrahmanirrahim
Sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi'l-aliyyi'l-azîym.
Elhamdülillahi rabbil âlemîn,
Essalâtü vesselâmü alâ Resûlinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ecmaîn.
Ya Mucibu, Ya Evvelu, Ya Vehhab,
Ya Kadiru, Ya Kerimu, Ya Fettah,
Ya Selamu, Ya Baisu, Ya Muinu, Ya Hafizu, Ya Allah.
Ya Rabbena!
Mübarek üç aylar hürmetine;
Anneme, kardeşime, eșime, bana ve burada birlikte dua edecegim arkadaşlarima sağlık, sıhhat ve afiyet ver. Mevcut olan hastaliklarimiza șifa ver.
Rabbim, bana kilo verebilmek için güç, irada, sabir ve kudret ver. Bedenime hayrı gelmeyecek lokmaların boğazımdan geçmesine izin verme. Bu bedeni emanetçin olarak taşıyorum. Bu emaneti iyi muhafaza edebilmek için kilo vermek istiyorum. Sen bana yardım et ve beni miskinliğe itecek kiloları vermeme yardımcı ol.
Bizlere helalinden kazanip, helalinden harcayabilecegimiz bol Rızk ve kazanç ver.
Anneciğime, eșime, bana, ve isteyen kullarina hayirla, hac ibadetini yerine getirmeyi nasib et.
Bizlere salih ve saliha evlatlar ver.
Yapmak isteyip yapamadiklarim icin bana azim, irade, kararlilik ve güç ver ve yapmak istediklerimi, tez vakitte yapilmemi nasip ve takdir et.
Burada benim ve benimle dua eden kardeşlerimin kalplerimizden gecen, dillerimize dökülen niyetlerimizi, Dualarimizi
dergahı izzetinde kabul et ve bizlere o dualarin kabul olma sevincini ve şükrünü yașat. "...Niyetiyle

🔺🔺️1. Duamız...TÖVBE ESTAĞFİRULLAH

➡️➡️ 1 kez okunucak ➡️ ➡️

Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh..

🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸

🔺🔺️ 2. Duamız.. 3 Aylar Duamız

➡️➡️ 1 kez okunucak ➡️➡️

"Allahümme barik lenâ fi Recebin ve Şa’ban. Ve belliğnâ Ramazân.

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🔺🔺️ 3. Duamiz..3 Aylar ŞABAN AYI Tesbihatlatimiz

➡️➡️100 kez okunucak➡️➡️ ‘ La İlahe İllallah’ 100 kez de ‘ Muhammedürresulullah’ denir.

➡️➡️ 100 defa okunucak ➡️➡️ "Ya Latîf"

➡️➡️100 defa okunucak ➡️ ➡️ "Ya Azîz"

➡️➡️100 defa okunucak ➡️➡️ "Ya Rezzâg"

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🔺🔺️ 4. Duamız.. Şifa duamız

Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🔺🔺️ 5. Duamız...Bismillahillezi la yedurru ...Korunma duası

Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim’..

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🔺🔺️ 6. Duamız.. İNŞİRAH SÜRESİ

➡️➡️ 1 defa okunucak➡️➡️

Bismillahirrahmanirrahim "

1- Elem neşrah leke sadrek
2- Ve vada'na 'anke vizreke
3- Elleziy enkada zahreke
4- Ve refa'na leke zikreke
5- Feinne me'al'usri yüsren
6- İnne me'al'usri yüsren
7- Feiza ferağte fensab
8- Ve ila rabbike ferğab

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🔺🔺️ 7. Duamız... AMENERASÜLÜ SÜRESİ

➡️➡️ 1 defa okunucak ➡️➡️

Bismillahirrahmanirrahim"

Amenerrasulü bima unzile ileyhi mirrabbihi vel mü'minun, küllün amene billahi vemalaiketihi ve kütübihi ve rusülih, la nüferriku beyne ehadin min rusülih ve kalu semi'na ve ata'na gufraneke rabbena ve ileykelmesir. La yükellifullahü nefsenilla vüs'aha, leha ma kesebet ve aleyha mektesebet, rabbena latüahızna innesiyna ev ahta'na, rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina, rabbena vela tühammilna, mala takatelena bih, va'fü anna, vağfirlena, verhamna, ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn ...
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🔺🔺️ 8. Duamız....Salat-ı Tuncina

➡️➡️ 1 kez okunucak ➡️➡️

"Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî'il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi's-seyyiât ve terfe'unâ bihâ ındeke a'lâ'd-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ'l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî'l-hayâti ve ba'del-memât birahmetike Yâ erhame'r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni'mel vekîl, ni'mel mevlâ ve ni'me'n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr."
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🔺🔺️ 9. Duamız... Tevbe 129.ayeti
Hem korunma hem isteklerimiz için

➡️➡️ 7 defa okunucak ➡️➡️

Bismillahirrahmanirrahim

Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym..

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🔺🔺
10. Duamız...Esma-i HÜSNA

➡️➡️ 33 defa okunucak ➡️➡️

Ya Malikel Mülk El Mülkü Lillah
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🤲🤲
Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...🤲🤲

❗⛔❗Okumaları bitiren arkadaşlar bizleri etiket yapmayı unutmayın lütfen

MssPARE MssPARE Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ve penyez83 penyez83 ❗⛔❗

❗❗Yarın saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen ❗❗

🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿

🌸1. penyez83 penyez83 🅾️

🌿 2. @Freddy 🅾️

🌸 3. PiXiEE PiXiEE 🅾️

🌿 4. ManyakMisir ManyakMisir 🅾️

🌸 5. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 🅾️

🌿 6. @RedGirl 🅾️

🌸 7. @Aktif Lora 🅾️

🌿 8. @Cookiie 🅾️

🌸 9. Fernando Jose Fernando Jose 🅾️

🌿10. @aypare ackerman 🅾️

🌸11. @ezgiisel 🅾️

🌿12. MssPARE MssPARE 🅾️

🌸13. @Meral01 🅾️

🌿14. coconatt coconatt 🅾️

🌸15. @Mavihali 🅾️

🌿16. Elifnesli65 Elifnesli65 🅾️

🌸17. E emerald_ 🅾️

🌿18. @mesirmacunu 🅾️

🌸19. @Cittaslow 🅾️

🌿20. @bir mucizee 🅾️

🌸21. @slnn12345 🅾️

🌿22. @Penguhan 🅾️

🌸23. @kunfeyekun__ 🅾️

🌿24. S smelllikeheaven 🅾️

🌸25. PiXiEE PiXiEE annesi

🌿26. safi.naz safi.naz

🌸27. @HejaR12

🌿28. @afil

🌸29. ohbb ohbb
MssPARE MssPARE
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
penyez83 penyez83

PiXiEE PiXiEE Nnesi ve safi.naz safi.naz niyetlerine okudum, Allah kabul etsin 🤲🏻

RAMAZAN AYI DUA GRUBU

ESTAĞFİRULLAH (Tövbe)

🟨1 kez okunucak 🟨 Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh...
🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻

Ramazan Ayı Tesbihatlari

🟨100 defa okunucak 🟨 " La İlahe İllallah " (100 bitince Muhammeden rasulullah ) denicek
🟨 33 defa okunucak🟨"Ya erhamerrahimin"
(Ey iman edenlerin en merhametlisi)
🟨
33 defa okunucak🟨"Ya Gaffarezzünub"
(Ey günahları bağışlayan)

🟨33 defa okunucak 🟨 " Ya Atikarrikab"
(Ey iyileri koruyan)
🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻

Ramazan Ayı dualarımız

🟨3
kere okunucak 🟨
Allahümme inneke afüvvün kerimün tuhibüülavfe fafü anni..
(Allah'ım affedicisin, affı seversin, bizleri de affeyle) tesbihi çekilir.

🟨3 kere okunucak 🟨
"Sübhanellahi ve bi hamdihi adede halkihi Rida nefsihi ziynete arşihi ve midade kelimatihi.”

"Yüce Allah’ı yarattığı sayısında, kendisinin razı olacağı kadarınca. Arşının ağırlığınca. Yarattığı kelimeler uzunluğunca hamd ile tesbih ederim."
🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻

Korunma dualarımız

🟨3 kere okunucak 🟨
Allâhümme Yâ Hâfiz! İhfaznâ min külli şerrin ve darr.”

“Ey kendisine gönülden inananan kullarını her zaman koruyup gözeten Allah’ım!.Bizleri her türlü şer ve zarardan Sen koru Yâ Rabbi! Amin”

BAKARA SÜRESİ 257.ayet
Ayetin tamamı yukarda açıklamada biz sadece bu kısmi okuyacağız inşallah

🟨 3 kez okunucak 🟨
Allâhu velîyyullezîne âmenû, yuhricuhum minez zulumâti ilân nûr(nûri),

“Allah, iman edenlerin dostudur. Onları karanlıklardan aydınlığa çıkarır. "
🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻

Salavat-ı şerif

🟨3 kere okunucak 🟨
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin adede ma fi ilmillahi salaten daimeten bi devami mülkillah.

Allah'im! Efendimiz Muhammed'e Senin ilminde bulunanlar sayısınca ve mülkün devam ettigi sürece salat ve selam eyle
🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻

Ramazan Ayı duamız

🟨1 kez okunucak 🟨

“Allahummec’ al siyami fihi siyam’ es ve giyami fihi giyam’ el gaimin ve nebbihni an nevmet’ il- ğafilin ve heb li curmi fihi ya ilah’ el- alemin ve’ fu anni ya afiyen an’ il- mucrimin.”

Türkçesi

“Allah’ım! Bu günde tuttuğum orucu gerçek oruç tutanların orucu gibi ve ibadetimi gerçek ibadet edenlerin ibadeti gibi kıl; bu günde beni gafillerin uykusundan uyandır; suçumu bugün de bağışla; ey alemlerin ilahı! Affet beni, ey suçları affeden Rabbim! Amin.”
🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻

HAŞR SÜRESİ (son 3 ayeti)

🟨 1 kez okunucak 🟨

Eûzû billahis-semî’il àlîmi mineşşeytanirracîm (3 kez) BismillâhirraḣmânirraḣimRahmân
Hüvallâhüllezi lâ ilâhe illâ hû. 'Âlimü'l-ğaybi veş-şehâdeh. Hüver-rahmânür-rahîm.Hüvallâhüllezî lâ ilâhe illâ hû. El-melikül-kuddûsüs-selâmül-mü'minül-müheyminül-'azîzül-cebbârul-mütekebbir. Sübhânellâhi 'ammâ yüşrikûn.
Hüvallâhül-hâlikul-bâriül-müsavviru lehül-esmâülhüsnâ. Yüsebbihu lehü mâ fis-semâvâti vel-ard. Ve hüvel-'azîzül-hakîm.

Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.

O öyle Allah ki ondan başka Tanrı yok gaybı da bilir şehadeti de, O Rahmân'dır, Rahîm'dir.
O öyle Allah ki ondan başka tapılacak yok, öyle melik ( Padişah ) ki kuddus, selam, iman ve emniyyet veren mü'min, gözeten koruyan müheymin, Azîz, Cebbar, mütekebbir, tenzih o Allah'a muşriklerin şirkinden.
O öyle Allah ki Halık, Barî, Müsavvir O, en güzel isimler (Esma-i hüsnâ) onun, bütün göklerdeki ve yerdeki ona tesbih eder, O öyle Aziz öyle hakîmdir.

🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻

Ramazan ayı tesbihlerimiz

🟨33 kez okunucak 🟨
"Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim”

Çok merhametli olan Allah'tan bir söz olarak kendilerine selam vardır"

🟨 33 kez okunucak 🟨
"Ya Zül Celali Vel İkram "
Bütün eksik sıfatlardan münezzeh olandır.
Hiçbir karşılık beklemeksizin veren ve ihsanda bulunandır.

🟨33 kez okunucak 🟨
"Allahümme ecirna minennar."

"Allah'ım, bizi cehennem ateşinden koru."

🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻

Kızlar ramazan ayı için dua tesbihat okumalarimiz olucak bir kaç kişi kaldık katılmak isterseniz ekleyim
Dualarımız yukarda bakın inceleyin..

@Ari Maya
Blue_Black Blue_Black
@kayra1209
@KurkmantoluS
@loyalty16
@madamseker
@begonvil1985
@Sehrazat6
Madammor Madammor
@Life light
@Sincereley93190221
@Sevgicik
@Tosun Pasa
@Feminas

@Ada-anne
@geceyagmuru
Benide eklermisiniz MssPARE MssPARE

Adet olduğum için okuyabildiklerimi okudum. Allah kabul etsin
Canım benim dünde aynısını yazdin
Okuya bildiklerim derken nedir bu okuyabildiklerin
Hani desen ki tesbihleri çektim ayetler kaldı yada tesbihleri okudum ama bazı dualarda yarim kaldı desen

Okuya bildiklerim deyince acaba dular mi tesbihler mi hangisi okudu hangisi yarim kaldı oluyor eksik neyse okuyalım hanı bir anlaşılmazlık oluyor

Canım benim dünde aynısını yazdin
Okuya bildiklerim derken nedir bu okuyabildiklerin
Hani desen ki tesbihleri çektim ayetler kaldı yada tesbihleri okudum ama bazı dualarda yarim kaldı desen

Okuya bildiklerim deyince acaba dular mi tesbihler mi hangisi okudu hangisi yarim kaldı oluyor eksik neyse okuyalım hanı bir anlaşılmazlık

1. 2. 3. 4. 5. 8. Ve 10. Duaları okuyorum canım

Manyak mısır için
2 kişilik inşirah suresi
2 kişilik amenerrasulü
2 kişilik yani toplam 14 tane tevbe suresi ayeti

Emerald için
2 kişilik inşirah suresi
2 kişilik amenerrasulü

ManyakMisir ManyakMisir E emerald_ kızlar eksikler okundu
Bugünkü arkadaşların niyetine bağışlayabilirsiniz

Manyak mısır için
2 kişilik inşirah suresi
2 kişilik amenerrasulü

Emerald için
2 kişilik inşirah suresi
2 kişilik amenerrasulü

ManyakMisir ManyakMisir E emerald_ kızlar eksikler okundu
Bugünkü arkadaşların niyetine bağışlayabilirsiniz
Allah razı olsun kuzum rabbim gönlüne göre versin güzel.kalplim benim 🥰🥰🥰

RAMAZAN AYI DUA GRUBU

ESTAĞFİRULLAH (Tövbe)

🟨1 kez okunucak 🟨 Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh...
🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻

Ramazan Ayı Tesbihatlari

🟨100 defa okunucak 🟨 " La İlahe İllallah " (100 bitince Muhammeden rasulullah ) denicek
🟨 33 defa okunucak🟨"Ya erhamerrahimin"
(Ey iman edenlerin en merhametlisi)
🟨
33 defa okunucak🟨"Ya Gaffarezzünub"
(Ey günahları bağışlayan)

🟨33 defa okunucak 🟨 " Ya Atikarrikab"
(Ey iyileri koruyan)
🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻

Ramazan Ayı dualarımız

🟨3
kere okunucak 🟨
Allahümme inneke afüvvün kerimün tuhibüülavfe fafü anni..
(Allah'ım affedicisin, affı seversin, bizleri de affeyle) tesbihi çekilir.

🟨3 kere okunucak 🟨
"Sübhanellahi ve bi hamdihi adede halkihi Rida nefsihi ziynete arşihi ve midade kelimatihi.”

"Yüce Allah’ı yarattığı sayısında, kendisinin razı olacağı kadarınca. Arşının ağırlığınca. Yarattığı kelimeler uzunluğunca hamd ile tesbih ederim."
🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻

Korunma dualarımız

🟨3 kere okunucak 🟨
Allâhümme Yâ Hâfiz! İhfaznâ min külli şerrin ve darr.”

“Ey kendisine gönülden inananan kullarını her zaman koruyup gözeten Allah’ım!.Bizleri her türlü şer ve zarardan Sen koru Yâ Rabbi! Amin”

BAKARA SÜRESİ 257.ayet
Ayetin tamamı yukarda açıklamada biz sadece bu kısmi okuyacağız inşallah

🟨 3 kez okunucak 🟨
Allâhu velîyyullezîne âmenû, yuhricuhum minez zulumâti ilân nûr(nûri),

“Allah, iman edenlerin dostudur. Onları karanlıklardan aydınlığa çıkarır. "
🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻

Salavat-ı şerif

🟨3 kere okunucak 🟨
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin adede ma fi ilmillahi salaten daimeten bi devami mülkillah.

Allah'im! Efendimiz Muhammed'e Senin ilminde bulunanlar sayısınca ve mülkün devam ettigi sürece salat ve selam eyle
🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻

Ramazan Ayı duamız

🟨1 kez okunucak 🟨

“Allahummec’ al siyami fihi siyam’ es ve giyami fihi giyam’ el gaimin ve nebbihni an nevmet’ il- ğafilin ve heb li curmi fihi ya ilah’ el- alemin ve’ fu anni ya afiyen an’ il- mucrimin.”

Türkçesi

“Allah’ım! Bu günde tuttuğum orucu gerçek oruç tutanların orucu gibi ve ibadetimi gerçek ibadet edenlerin ibadeti gibi kıl; bu günde beni gafillerin uykusundan uyandır; suçumu bugün de bağışla; ey alemlerin ilahı! Affet beni, ey suçları affeden Rabbim! Amin.”
🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻

HAŞR SÜRESİ (son 3 ayeti)

🟨 1 kez okunucak 🟨

Eûzû billahis-semî’il àlîmi mineşşeytanirracîm (3 kez) BismillâhirraḣmânirraḣimRahmân
Hüvallâhüllezi lâ ilâhe illâ hû. 'Âlimü'l-ğaybi veş-şehâdeh. Hüver-rahmânür-rahîm.Hüvallâhüllezî lâ ilâhe illâ hû. El-melikül-kuddûsüs-selâmül-mü'minül-müheyminül-'azîzül-cebbârul-mütekebbir. Sübhânellâhi 'ammâ yüşrikûn.
Hüvallâhül-hâlikul-bâriül-müsavviru lehül-esmâülhüsnâ. Yüsebbihu lehü mâ fis-semâvâti vel-ard. Ve hüvel-'azîzül-hakîm.

Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.

O öyle Allah ki ondan başka Tanrı yok gaybı da bilir şehadeti de, O Rahmân'dır, Rahîm'dir.
O öyle Allah ki ondan başka tapılacak yok, öyle melik ( Padişah ) ki kuddus, selam, iman ve emniyyet veren mü'min, gözeten koruyan müheymin, Azîz, Cebbar, mütekebbir, tenzih o Allah'a muşriklerin şirkinden.
O öyle Allah ki Halık, Barî, Müsavvir O, en güzel isimler (Esma-i hüsnâ) onun, bütün göklerdeki ve yerdeki ona tesbih eder, O öyle Aziz öyle hakîmdir.

🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻

Ramazan ayı tesbihlerimiz

🟨33 kez okunucak 🟨
"Selamün Kavlen Min Rabbin Rahim”

Çok merhametli olan Allah'tan bir söz olarak kendilerine selam vardır"

🟨 33 kez okunucak 🟨
"Ya Zül Celali Vel İkram "
Bütün eksik sıfatlardan münezzeh olandır.
Hiçbir karşılık beklemeksizin veren ve ihsanda bulunandır.

🟨33 kez okunucak 🟨
"Allahümme ecirna minennar."

"Allah'ım, bizi cehennem ateşinden koru."

🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻🍃🌻

Kızlar ramazan ayı için dua tesbihat okumalarimiz olucak bir kaç kişi kaldık katılmak isterseniz ekleyim
Dualarımız yukarda bakın inceleyin..

@Ari Maya
Blue_Black Blue_Black
@kayra1209
@KurkmantoluS
@loyalty16
@madamseker
@begonvil1985
@Sehrazat6
Madammor Madammor
@Life light
@Sincereley93190221
@Sevgicik
@Tosun Pasa
@Feminas

@Ada-anne
@geceyagmuru
Canim ben katilamayacağim Ramazanda hatimlerim var başka. Allah kabul etsin şimdiden🤲🏻🪻💜

Back