Amin canımN NesNa ve M MaviMabellee arkadaşlarımızın niyeti icin okudum . Rabbim Dualarini kabul etsin inşallah.
MssPARE
Parem ben dünki arkadaşların bildiriminide yapamadım dün ve bugünü şuanda okuyorum okudum sayabilirsin
Tamam bitanemParem ben dünki arkadaşların bildiriminide yapamadım dün ve bugünü şuanda okuyorum okudum sayabilirsin
Niyetim;
Öncelikle eşime ve ailelerimize sağlık huzur mutluluk istiyorum, rabbim başımdan hiçbirisini eksik etmesin. Sonrasında hayırlı sağlıklı Allah yolunda yetiştirebileceğim bir evlat nasip olmasını istiyorum.
Amin canım benim rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallahTamam bitanem
Inşallah gönlündeki dua olur yarına ekleyim.listeye
Bugün dua okunacak arkadaşlar
M MaviMabellee ve N NesNa
için okuyoruz..
1.arkadaşımız ... N NesNa
Nazan arkadaşımızın dileği... niyetim;
En kısa zamanda en hayırlı şekilde gönlümüze göre istediğimiz gibi bir ev almak, içinde huzurla evlatlarımızı büyütmek .. Niyetiyle
Bismillahirrahmanirrahim
Birinci olarak
'Selâmun gavlen min rabbin rahim
100 defa
Ikinci olarak
'Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bi hayr"
Bu dua yi 33 defa
Üçüncü olarak
'Ya mücib" 55 defa tesbihimizi çekeceğiz
Tesbihimiz bitiyor
2.arkadaşımız... M MaviMabellee
Nesibe arkadaşımızın dileği..niyetim Rabbim tüm müslüman kardeslerimin gunahlarini bagislasin, tovbelerini kabul etsin. Bizleri cehennem atesinden uzak eylesin, hastalara şifa dertlilere deva, borçlulara borçlarini ödemek için imkan versin. Bizleri helalinden bol rizikla riziklandirsin. Bu nesibe kulunun ve evlat hasreti ceken tüm kardeşlerimin en kisa zamanda hayirli ve saglikli bir sekilde evlatlarina kavusmasini nasip etsin ...niyetiyle
Bismillahirrahmanirrahim
Birinci olarak
'Selâmun gavlen min rabbin rahim
100 defa
Ikinci olarak
'Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bi hayr"
Bu dua yi 33 defa
Üçüncü olarak
'Ya mücib" 55 defa tesbihimizi çekeceğiz
Tesbihimiz bitiyor...Yarın 10 11 e kadar tesbihlerimizi bitirelim. Dualarımız bitince beni etiket etmeyi unutmayın kızlar...bende hatırlatma etiketi yapıp sizleri rahatsız etmeyim
Rabbim kabul etsin...
Dua listesi
1. @Buralardutluuugdu /Özge
2.Minnosprenses /Melike
3. @coconatt /Aysel
4. @bir mucizee / Fatma.
5. @Fatmazell /Fatma nur.
6. @tiniminihaniim /Esra .
7. @RedGirl / niki ile niyet
8.MssPARE ..../ yasemin
9.Jawlensky /Merve
10. @Msspinkie
11. N NesNa /Nazan.
12. M MaviMabellee /Nesibe
13.Cookiie / Özge
14.Saliha40
15. @N u r / Nur
16.Cemoos / Cemile
17. @Ssevincli /nicki ile niyet
18. @Kubraclnareymenmfthbyrktr /Kübra
19. @Ssevincli /ablası / nicki ile
20. @Merayyy /Merve
21. @madammor /Merve.
22.BlueBerry4268 /Rümeysa
Canım rabbim yardımcın olsun umudun hep olsun rabbim sana 2 melek vermiş çok şükür canım benim dünyada cennet senin içinKizlar ben cok caresizim yani oyle bi cikmazdayimki oglum atipik otizm cok hafif cok sukur konusuyo kimse anlamiyo oglumun durumunu kizim dogdugunda anladim bi kizim oldu suan ondan supheleniyorum cok kotuyum artik Allahim ucumuzun de canini al diye dua etmeye basladim Allaha inancim olmasa coktan ölmustum her gun dua ediyorum Allahim sana inaniyorum mucizelerine inaniyorum ne olursun bana yardim et diye ne olur bizim icin dua edin
Kizlar ben cok caresizim yani oyle bi cikmazdayimki oglum atipik otizm cok hafif cok sukur konusuyo kimse anlamiyo oglumun durumunu kizim dogdugunda anladim bi kizim oldu suan ondan supheleniyorum cok kotuyum artik Allahim ucumuzun de canini al diye dua etmeye basladim Allaha inancim olmasa coktan ölmustum her gun dua ediyorum Allahim sana inaniyorum mucizelerine inaniyorum ne olursun bana yardim et diye ne olur bizim icin dua edin
Canim cok aciyo kizimin biseyi olmasin diye dua ediyorum her gunCanım rabbim yardımcın olsun umudun hep olsun rabbim sana 2 melek vermiş çok şükür canım benim dünyada cennet senin için
Bastan çözümüne bak ne güzel erken farkettin. Belki yok bile rahatsızlığı.. . . Sifa diye dua et canımızı al deme Allah korusun duan tutar çocukların yalnız kalır. .. kızgınlıkla yada cok uzulunce ettiğimiz dualar tutuyor bazen .. .. .Kizlar ben cok caresizim yani oyle bi cikmazdayimki oglum atipik otizm cok hafif cok sukur konusuyo kimse anlamiyo oglumun durumunu kizim dogdugunda anladim bi kizim oldu suan ondan supheleniyorum cok kotuyum artik Allahim ucumuzun de canini al diye dua etmeye basladim Allaha inancim olmasa coktan ölmustum her gun dua ediyorum Allahim sana inaniyorum mucizelerine inaniyorum ne olursun bana yardim et diye ne olur bizim icin dua edin
Ins yoktur .. gozetimi elden birakmayinCanim cok aciyo kizimin biseyi olmasin diye dua ediyorum her gun
Insallah biseyi yoktur isyan etmek istemiyorum ama boyle cok caresiz hissediyorum kendimi sanki bi el gogsumu sıkıyor kabuslar goruyorumBastan çözümüne bak ne güzel erken farkettin. Belki yok bile rahatsızlığı.. . . Sifa diye dua et canımızı al deme Allah korusun duan tutar çocukların yalnız kalır. .. kızgınlıkla yada cok uzulunce ettiğimiz dualar tutuyor bazen .. .. .
Parem ben önden gidiyorum yaKuzum saliha peri için yarın okuma var Bugün mabella ve nesnaya okuyoruz not alırım balim
Canım şüphen varsa doktora götür bakalım ne dicekCanim cok aciyo kizimin biseyi olmasin diye dua ediyorum her gun
Daha cok kucuk 2 aylikParem ben önden gidiyorum ya
Canım şüphen varsa doktora götür bakalım ne dicek
Korkma sen güzel dualar et güzelimDaha cok kucuk 2 aylik
Çok geçmiş olsunDaha cok kucuk 2 aylik
Tamam minnosum demistin önceden hatrimdan çıkmışParem ben önden gidiyorum ya
Canım şüphen varsa doktora götür bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?