Hadi güzel haberlerle gel Esracım dualarımız seninle kuzumAllah razı olsun kuzummm selinimmmRabbim yüzümüze gülsün cuma günü tekrar transfer olacağım
AminEllerine sağlık pare
Liste ve dualar güzel olmuş
Rabbim tekrardan güzel ayları görmeyi nasip etsin hamd olsun ..
Beni de ekle canım.. Kimin duası makbul bilemeyiz.. Belki birinin duası kabul olur benim içinAminteşekkür ederim inşallah rabbim duamızı kabul etsin
Listeden bir arkadaş cıktı sizi ekliyorum...❣Beni de ekle canım.. Kimin duası makbul bilemeyiz.. Belki birinin duası kabul olur benim için
AminnnnBizim gibi bebek haberi bekleyen herkes duamda Esracım
Rabbim hayırlı ve sağlıkla müjdeli haberler almayı nasip etsin inşallah
Dualardasın..
Annenle seni aynı gün alayım iki kişi için okunsun annelerin duası kabul olur tatlım belki kabul olur duamız ❣KAPANMIŞ LİSTEANNEMDE KATILACAKTI PAREM
Canım sağlıkla çocuk sahibi olmak istiyorumKızlar niyetlerinizi yazmadınız
yazın ki eksik kalmasın listeyi düzenlemem gerekiyor teşekkür ederim❤ ❣⚘
geceyagmuru
@Ada-anne
Lna16
Fernando Jose
.
Tamam canım ekliyorumCanım sağlıkla çocuk sahibi olmak istiyorum
Yazmıştım ben niyetimi ama olsun
Amiiin kuzum Allah razı olsunTamam canım ekliyorum❣özel mesajlarda görmedim buraya ekledinse üst üstte bildirim gelince görmemiş olabilirim ❤rabbim kabul etsin
Inşallah herşey istediğin gibi olur rabbim yüzünü güldürsün inşallahAmiiin kuzum Allah razı olsuntransferime yetişmedi ama Allahım niyetimi kabul etsin transferimin 5. Günü bugün
Sen listede varsın ya canım yazdın konu içine güncelle beni ekle diye sonra gunces cıktı sen eklesin bak arka sayfaya orda açıklamalı hali var hem duaların hem listeninPare beni de ekler misin? Niyetimi özelden yazarım
Sen listede varsın ya canım yazdın konu içine güncelle beni ekle diye sonra gunces cıktı sen eklesin bak arka sayfaya orda açıklamalı hali var hem duaların hem listenin
Canım niyetim
Rabbim.insallah niyetini kabul etsinCanım niyetim
Ailemle huzurlu,bolluk bereket dolu bir ömür geçirmek ,evladımı en iyi şekilde yetiştirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?