Ayy canım benim Allah razı olsun Rabbim dualarını kabul etsin. Benimde duaya o kadar ihtiyacım ar ki Rabbim gönlümüzdeki dualarımızı hayırlısıyla yaşamayı nasip etsinAminnn. Ama bana öyle iyilik ettin ki her zaman duam seninle olacak emin ol.
AminnAyy canım benim Allah razı olsun Rabbim dualarını kabul etsin. Benimde duaya o kadar ihtiyacım ar ki Rabbim gönlümüzdeki dualarımızı hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin
Aminn Allah razı olsun.
2 arkadaşa da okudum Allah niyetini kabul eylesinKızlar artık iki kişiye okuyacağız
Acil bir durum olduğu için listemizde ufak bir değişiklik yaparak devam ediyoruzRedGirl arkadaşımız ailecek covit olmuşlar rabbim şifalarını versin geçmiş olsun tez zaman da atlatsınlar inşallah...
1.arkadaşımızRedGirl
RedGirl arkadaşımız dileği .. oğlum Batu ve kızım Sahra Nil in tez zamanda sağlığına kavuşmaları ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde huzurla büyümeleri
Niyetiyle
Bismillahirrahmanirrahim
Birinci olarak
'Selâmun gavlen min rabbin rahim
100 defa
Ikinci olarak
'Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bi hayr"
Bu dua yi 33 defa
Üçüncü olarak
'Ya mücib" 55 defa tesbihimizi çekeceğiz
Tesbihimiz bitiyor
2.arkadaşımızbir mucizee
Fatma arkadaşımızın dileği...Rabbim hayırlı bir vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı salih hayırlı bir evlat (evlatlar) kucağına almayi nasip etmesi niyetiyle
Bismillahirrahmanirrahim
Birinci olarak
100 defa
Ikinci olarak
Bu dua yi 33 defa
Üçüncü olarak
Tesbihimiz bitiyor...Yarın 10 11 e kadar tesbihlerimizi bitirelim. Dualarımız bitince beni etiket etmeyi unutmayın kızlar...bende hatırlatma etiketi yapıp sizleri rahatsız etmeyim
Rabbim kabul etsin...
Dua listesi
1. @Buralardutluuugdu /
2.Minnosprenses /
3.coconatt /Aysel
4.bir mucizee / Fatma.
5.Fatmazell /Fatma nur.
6. @tiniminihaniim /Esra .
7.RedGirl / nickle niyet
8. @cevizli tarcinli kek /Fatma
9.MssPARE ..../ yasemin
10. @Tosun Pasa /Merve
11. @Msspinkie /nickle niyet
12. N NesNa /Nazan.
13. @Mabellee /Nesibe
14. @Hogwartss / Özge
15. @Saliha40
16.i p e k / Nur
17. @Minik Meleklerim /Fatma
18. @Cemoos / Cemile
19. @Ssevincli /nicki ile niyet
20. @Kubraclnareymenmfthbyrktr /Kübra
21. @Ssevincli /ablası / nicki ile
22. @Merayyy /Merve
23.Madammor /Merve.
24. @Mavera4268 /Rümeysa
Allah razı olsun canım moruşum kocaman amiinnnnRedGirl Rabbim tez zamanda şifa sağlık sıhhat versin sizlere
bir mucizee Her daim duamdasın kuzumm Rabbim tez zamanda sabrının mükafatını nasip etsin
MssPARE Arkadaslar icin okudum duaları. Allah kabul etsin
Çok şükür çok sevindim inşallah duamız kabul olur senin ve herkesin gönlündeki gerçek olurCanim ben ikisini de okudum
Allah hepinizden razı olsun. Gruba yazdın ya nasip işte Hızır gibi yetisesin varmış senin bana.
Biliyor musunuz gece çocuklarım hiç ateslenmedi ve 4 saat deliksiz uyumuşuz hep beraber. Çok şükür. Dedim ki niyet alındı okunmaya başlandı galiba
Allah razı olsun canım teşekkür ederim
Rabbim şifa versin inşallahKızlar artık iki kişiye okuyacağız
Acil bir durum olduğu için listemizde ufak bir değişiklik yaparak devam ediyoruzRedGirl arkadaşımız ailecek covit olmuşlar rabbim şifalarını versin geçmiş olsun tez zaman da atlatsınlar inşallah...
1.arkadaşımızRedGirl
RedGirl arkadaşımız dileği .. oğlum Batu ve kızım Sahra Nil in tez zamanda sağlığına kavuşmaları ve sağlıklı sıhhatli bir şekilde huzurla büyümeleri
Niyetiyle
Bismillahirrahmanirrahim
Birinci olarak
100 defa
Ikinci olarak
Bu dua yi 33 defa
Üçüncü olarak
Tesbihimiz bitiyor
2.arkadaşımızbir mucizee
Fatma arkadaşımızın dileği...Rabbim hayırlı bir vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı salih hayırlı bir evlat (evlatlar) kucağına almayi nasip etmesi niyetiyle
Bismillahirrahmanirrahim
Birinci olarak
100 defa
Ikinci olarak
Bu dua yi 33 defa
Üçüncü olarak
Tesbihimiz bitiyor...Yarın 10 11 e kadar tesbihlerimizi bitirelim. Dualarımız bitince beni etiket etmeyi unutmayın kızlar...bende hatırlatma etiketi yapıp sizleri rahatsız etmeyim
Rabbim kabul etsin...
Dua listesi
1. @Buralardutluuugdu /
2.Minnosprenses /
3.coconatt /Aysel
4.bir mucizee / Fatma.
5.Fatmazell /Fatma nur.
6. @tiniminihaniim /Esra .
7.RedGirl / nickle niyet
8. @cevizli tarcinli kek /Fatma
9.MssPARE ..../ yasemin
10. @Tosun Pasa /Merve
11. @Msspinkie /nickle niyet
12. N NesNa /Nazan.
13. @Mabellee /Nesibe
14. @Hogwartss / Özge
15. @Saliha40
16.i p e k / Nur
17. @Minik Meleklerim /Fatma
18. @Cemoos / Cemile
19. @Ssevincli /nicki ile niyet
20. @Kubraclnareymenmfthbyrktr /Kübra
21. @Ssevincli /ablası / nicki ile
22. @Merayyy /Merve
23.Madammor /Merve.
24. @Mavera4268 /Rümeysa
Ağzına yüreğine sağlık kuzum benim Allah razı olsun hepimizin niyetleri kabul olsun inşallah
İnşAllah canım inşallahAğzına yüreğine sağlık kuzum benim Allah razı olsun hepimizin niyetleri kabul olsun inşallah
amin ballı kaymağım teşekkür ederim
Allah razı olsun canım aminnnbir mucizee Rabbim niyetini ve duanı en kısa zamanda en hayırlı şekilde kabul etsin İnşaAllah Aminnn ❤
amin ballı kaymağım teşekkür ederim
Allah razı olsun canım aminnn
Amin canım çok şükür cocuklairn ateşleri bitti. Boğaz hiriltisi kaldı sadeceRedGirl Rabbim niyetini ve duanı en kısa zamanda kabul etsin canım ❤
Çok şükür canım sende birşey var mıAmin canım çok şükür cocuklairn ateşleri bitti. Boğaz hiriltisi kaldı sadece
Bol bol öksürük var onun dışında başka bir şey yok çok şükür.Çok şükür canım sende birşey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?