Okudum kuzum Allah kabul etsin aminY yagmurdansonra hatırlatma etiketi
Okundu listesi
ezgiisel / Ezgi
Sohrab / Nick ile
PiXiEE /Filiz
MssPARE / Yasemin
@Ada-anne / nick ile/
bir mucizee / Fatma
Tiniminimavihanim / Esra
Madammor / Merve
M MaviMabellee / Nesibe
Y yagmurdansonra / Zeynep nehir
Hali / Elif
RedGirl / Nick
Lna16 / Selin
Aktif Lora / Ayşe
OraEtLabora /Büşra
IcimdekiSonsuzDeniz / Deniz1
Okudum Allah kabul etsinY yagmurdansonra hatırlatma etiketi
Okundu listesi
ezgiisel / Ezgi
Sohrab / Nick ile
PiXiEE /Filiz
MssPARE / Yasemin
@Ada-anne / nick ile/
bir mucizee / Fatma
Tiniminimavihanim / Esra
Madammor / Merve
M MaviMabellee / Nesibe
Hali / Elif
RedGirl / Nick
Lna16 / Selin
Aktif Lora / Ayşe
OraEtLabora /Büşra
Canım benimmm yeni yaptım ayetin kaldı müsait değilim eşime okutcam seni etiketlerim ben
Okudum Allah kabul eder insallahBugün duası okunucak arkadaşımız
Y yagmurdansonra
Zeynep Nehir arkadaşımızın dileği ... Ilk önce aileme sağlik huzur,mutluluk,hanelerimize bereket nasip eylesin rabbim.
Sevdiklerimle birlikte çok güzel günler görmemizi,evlatlarimizi güzel günlere,sağlikla büyütmemizi nasip eylesin.Ömrümüzü de paramızıda bereketlendirsin Rabbim.Bana dua okuyan seslerini duymadıgim,yüzlerini görmedigim arkadaşlariminda dualarini kabul etsin Rabbim insallah herkesin icinde benimde gönlümüzün muradi olsun insallah...Niyetiyle
❇1.okunucak duamız..7 defa okuyacağız
AMENERRASULÜ
Bismillahirrahmanirrahim
Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü’minun, küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih, la nüferriku beyne ehadin min rusülih, ve kalu semi’na ve ata’na gufraneke rabbena ve ileykelmesir.
La yükellifullahü nefsen illa vüs’aha, leha ma kesebet ve aleyha mektesebet, rabbena latüahızna innesiyna ev ahta’na, rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina, rabbena vela tühammilna, mala takatelena bih, va’fü anna, vağfirlena, verhamna, ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn.
❇ 2. Okunucak duamız...Esmalarimiz her birini100 defa okuyacağız
Esma-ül-hüsna
100 Subhana’llahi’l Hayyil Kayyum
100 Subhanna’llahi’l Ehadi’s Samed
100 Subhana’llahi’l Gafuri’r Rahim
❇ 3.okunucak duamız ..2 tane salâvat-ı şerif var ilkini 100 defa ikinciyi 10 defa okuyacağız
Peygamberimize Salâvat-ı Şerif
100 defa Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed"
10 defa Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin abdike ve resulike ve ale'muminine vel'muminati vel'muslimine vel'muslimati.
Dualarımız bitiyor
yarın sabah saat 10 kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar okudum deyip beni etiket yapsın ...lutfen
Rabbim dualarımızı kabul etsin
ezgiisel / Ezgi
Sohrab / Nick ile
PiXiEE / Filiz
MssPARE / yasemin
@Ada-anne / nick ile
bir mucizee / Fatma
Tiniminimavihanim / Esra
Madammor / Merve
M MaviMabellee / Nesibe
Hali / Elif
RedGirl / Nick
Lna16 / Selin
Aktif Lora /Ayşe
gulumser43 / Gülümser -lavin
OraEtLabora /Büşra
IcimdekiSonsuzDeniz / Deniz
Kızlar size birşey danisicam bir iki haftadır üzerimde Allah gunah yazmasın aşırı bir uğursuzluk var isyerim ile ilgili ne olsa beni buluyor üst üste üst üste sorun yaşamaya başladım işi bırakma noktasına geldim işin içinden çıkıyorum
Bir dua listesi açmak istiyorum ama hangi dua için yardım istmeliyim böyle bir durum için hangi zikir okunur kaç tane okunur bana bir tavsiye verir misiniz çok ihtiyacım var
Bende okudum kendim icinY yagmurdansonra hatırlatma etiketi
Okundu listesi
ezgiisel / Ezgi
Sohrab / Nick ile
PiXiEE /Filiz
MssPARE / Yasemin
@Ada-anne / nick ile/
bir mucizee / Fatma
Tiniminimavihanim / Esra
Madammor / Merve
M MaviMabellee / Nesibe
Hali / Elif
RedGirl / Nick
Lna16 / Selin
Aktif Lora / Ayşe
OraEtLabora /Büşra
Kızlar size birşey danisicam bir iki haftadır üzerimde Allah gunah yazmasın aşırı bir uğursuzluk var isyerim ile ilgili ne olsa beni buluyor üst üste üst üste sorun yaşamaya başladım işi bırakma noktasına geldim işin içinden çıkıyorum
Bir dua listesi açmak istiyorum ama hangi dua için yardım istmeliyim böyle bir durum için hangi zikir okunur kaç tane okunur bana bir tavsiye verir misiniz çok ihtiyacım var
Yagmurdan sonra arkadasimiza okundu duasi edildi,Rabbimiz kabul etsin insallahY yagmurdansonra
Okundu listesi
ezgiisel / Ezgi
Sohrab / Nick ile
PiXiEE /Filiz
MssPARE / Yasemin
@Ada-anne / nick ile/
bir mucizee / Fatma
Tiniminimavihanim / Esra
Madammor / Merve
M MaviMabellee / Nesibe
Hali / Elif
RedGirl / Nick
Lna16 / Selin
Aktif Lora / Ayşe
OraEtLabora /Büşra
Y yagmurdansonra için okumuyanlar
IcimdekiSonsuzDeniz
@Ada-anne
Mabellee arkadasimiza okumustum,yoldan gelince bildirim yapmismiydim hatirlayamadim.Butun arkadaslarimiza okudum yani bu gune kadar,yanlislik olmasin❤Y yagmurdansonra
Okundu listesi
ezgiisel / Ezgi
Sohrab / Nick ile
PiXiEE /Filiz
MssPARE / Yasemin
@Ada-anne / nick ile/
bir mucizee / Fatma
Tiniminimavihanim / Esra
Madammor / Merve
M MaviMabellee / Nesibe
Hali / Elif
RedGirl / Nick
Lna16 / Selin
Aktif Lora / Ayşe
OraEtLabora /Büşra
Y yagmurdansonra için okumuyanlar
IcimdekiSonsuzDeniz
@Ada-anne
Allah razı olsun Ağzına sağlık canımMabellee arkadasimiza okumustum,yoldan gelince bildirim yapmismiydim hatirlayamadim.Butun arkadaslarimiza okudum yani bu gune kadar,yanlislik olmasin❤
Okudum Allah kabul etsinnBugün duası okunucak arkadaşımız
Hali
Elif arkadaşımızın dileği ... Allahım bize sağlıklıca ve hayırlıca evlatlar nasip et.
.Niyetiyle
❇1.okunucak duamız..7 defa okuyacağız
AMENERRASULÜ
Bismillahirrahmanirrahim
Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü’minun, küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih, la nüferriku beyne ehadin min rusülih, ve kalu semi’na ve ata’na gufraneke rabbena ve ileykelmesir.
La yükellifullahü nefsen illa vüs’aha, leha ma kesebet ve aleyha mektesebet, rabbena latüahızna innesiyna ev ahta’na, rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina, rabbena vela tühammilna, mala takatelena bih, va’fü anna, vağfirlena, verhamna, ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn.
❇ 2. Okunucak duamız...Esmalarimiz her birini100 defa okuyacağız
Esma-ül-hüsna
100 Subhana’llahi’l Hayyil Kayyum
100 Subhanna’llahi’l Ehadi’s Samed
100 Subhana’llahi’l Gafuri’r Rahim
❇ 3.okunucak duamız ..2 tane salâvat-ı şerif var ilkini 100 defa ikinciyi 10 defa okuyacağız
Peygamberimize Salâvat-ı Şerif
100 defa Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed"
10 defa Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin abdike ve resulike ve ale'muminine vel'muminati vel'muslimine vel'muslimati.
Dualarımız bitiyor
yarın sabah saat 10 kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar okudum deyip beni etiket yapsın ...lutfen
Rabbim dualarımızı kabul etsin
ezgiisel / Ezgi
Sohrab / Nick ile
PiXiEE / Filiz
MssPARE / yasemin
@Ada-anne / nick ile
bir mucizee / Fatma
Tiniminimavihanim / Esra
Madammor / Merve
M MaviMabellee / Nesibe
Hali / Elif
RedGirl / Nick
Lna16 / Selin
Aktif Lora /Ayşe
gulumser43 / Gülümser -lavin 7.sira
OraEtLabora /Büşra
IcimdekiSonsuzDeniz / Deniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?