- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
Canım okurum tabii günlük de okurum hatta bir günümde bile okurum iki cüzü Rabbim kabul eylesin inşallahBitanem sana verilen cüzü okuyacaksın
Ramazanın ilk günü başla kadir gecesine kadar zamanın var sadece sana verilen cüzü okuyacaksın kuzum❤ bide iki cüz okunsun dedik iki hatim yapacağız inşallah iki cüz okurum 27 gün var okurum dersen sadece sana verilen cüzü iki kez okuyacaksın iki hatim olucak inşallah ekle iki kez okurum dersen ekleyim
Ekledim kuzumCanım okurum tabii günlük de okurum hatta bir günümde bile okurum iki cüzü Rabbim kabul eylesin inşallah❤❤❤❤
Tamamdır canım iyi akşamlar bizlere ön olduğun için çok sağol Allah razı olsun senden ❤❤❤❤Ekledim kuzum❤
Kızlar pokemon1 arkadaş üyelik iptali yaptırmış yeni gördüm geçen dua okumasında yine aynı şey oldu
Yanı listeyi yapmadan belki on kez kırmızı yazılarlar uyarı yapıyorum yarıda gidecekseniz lütfen listeye girmeyin diye
Bu hak vebal diyorum ...dün iki arkadaş gitti bugün biri yani olmaz böyle herkesin ne sıkıntısı ne derdi oluyor hepimiz bunun için burdayiz zaten birlik olup dua edip sıkıntı istek neyse üstesinden gelelim diye yaradana yalvarıyoruz.. insan üzülür bazı şeyler ters gider morali bozuktur ki hepimizin özelinde neler neler oluyor anlıyorum ama böyle yarım da bırakılmaz..
Görüyorsunuz büyük bir heycanla ramazan için hazırlık yapıyorum sırf birlik beraberlik olsun diye emek var çaba var
herkes okuma yaptı eee herkesin üstünde hakka vebale ne gerek var ..yazmayım dedim ama madem gidilicek en azından ben gidiyorum den yahu bu ne..
Madammor hatirlatma etiketi
Okundu listesi
ezgiisel / Ezgi
Sohrab / Nick ile
PiXiEE /Filiz
MssPARE / Yasemin
@Ada-anne / nick ile/
bir mucizee / Fatma
Tiniminimavihanim / Esra
Madammor / Merve
M MaviMabellee / Nesibe
Y yagmurdansonra / Zeynep nehir
Hali / Elif
RedGirl / Nick
Lna16 / Selin
Aktif Lora / Ayşe
OraEtLabora /Büşra
IcimdekiSonsuzDeniz / Deniz
@pokemon1
@pokemon1 arkadaş için okumuyanlar
Y yagmurdansonra
Ben dua grubunda olduğunu bilsem gelip yazardımBen özele yazdım seni buldum bu kadar üyeden canım listeyi yolladim kalan üyelere okuma yapsın hak olmasin dedim iyi dileklerimi bulundun keşke şimdi nasıl geldin açıklama yaptında daha önce yapsaydın bizde bilseydik
Yargılamadık grup okumalarına böyle olmuyor dedik dünden beri 3 kişi gitti genel dedik aynen grup okumalri oluyorsa kurallara uymak gerekiyor
İletirim kendisineMerhabalar bebek duası vardı günlük 100defa okuyorduk.O listeye devam edecek mi acaba birde onu sorar mısınız bana da arkadaş yazdı bilgim yok demiştim ama emin olmak istiyorum
Kuzum sen açıklamanı yaptın bende kizlara yazdım bebeği rahatsız arkadan okuyacak dedim keşke herkes sen kadar ince düşünseMssPARE canim bugunude okudum bilgin olsun bilditim yapamiyorum ama eksigim kalmadi silmedigin icin listeden hak uzerimde kalmasin niyeti olan arkadaslarin akli kalmasin rabbim herkesin gonlunun muradini versin insallah
Elimden geldigi kadar okumaya calisiyorum bu sekilde yarim kalmasi benimde icime sinmedi.Kuzum sen açıklamanı yaptın bende kizlara yazdım bebeği rahatsız arkadan okuyacak dedim keşke herkes sen kadar ince düşünse
Bebeğin nasıl oldu iyimi ❤
Çok geçmiş olsun canım benim.insallah daha iyi olurElimden geldigi kadar okumaya calisiyorum bu sekilde yarim kalmasi benimde icime sinmedi.
Çok şükür bugun biraz kendine geldi.kusma bitti en azindan ishali devam ediyor ama insallah hafta sonuna kadar toparlanir pazartesi krese gidicek mecburen.
Allah razi olsun insallah Rabbim tum hastalara şifa versin icinde bizede benim evladima daÇok geçmiş olsun canım benim.insallah daha iyi olur❤
Amin kuzum aminAllah razi olsun insallah Rabbim tum hastalara şifa versin icinde bizede benim evladima da
Okudum Allah kabul etsinBugün duası okunucak arkadaşımız
Madammor
Merve arkadaşımızın dileği .. Allah'ım sen tüm müslüman kardeşlerime eşime çocuklarıma aileme sağlık sıhhat huzur bereket ve hayırlı imanlı ömürler nasip eyle.
Hastalıklarımıza şifa dertlerimiza deva ölmüşlerimize rahmet eyle.
Eşimin yeni görev yerinde bize yardım et kötülüğü dokunacak insanlardan bizi muhafaza eyle.
Rabbim sen sustuklarimizi bilensin yaşadıklarımıza şahit olan yalnız sensin hakkımıza girenleri sana havale ediyorum. Karşımıza yolumuza iki yüzlü samimiyetsiz insanlar çıkarma ya Rabbim.
Tüm dua kardeşlerimin ettigi duaları kalbinden geçen güzel niyetleri kabul buyur. Niyetiyle
❇1.okunucak duamız..7 defa okuyacağız
AMENERRASULÜ
Bismillahirrahmanirrahim
Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü’minun, küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih, la nüferriku beyne ehadin min rusülih, ve kalu semi’na ve ata’na gufraneke rabbena ve ileykelmesir.
La yükellifullahü nefsen illa vüs’aha, leha ma kesebet ve aleyha mektesebet, rabbena latüahızna innesiyna ev ahta’na, rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina, rabbena vela tühammilna, mala takatelena bih, va’fü anna, vağfirlena, verhamna, ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn.
❇ 2. Okunucak duamız...Esmalarimiz her birini100 defa okuyacağız
Esma-ül-hüsna
100 Subhana’llahi’l Hayyil Kayyum
100 Subhanna’llahi’l Ehadi’s Samed
100 Subhana’llahi’l Gafuri’r Rahim
❇ 3.okunucak duamız ..2 tane salâvat-ı şerif var ilkini 100 defa ikinciyi 10 defa okuyacağız
Peygamberimize Salâvat-ı Şerif
100 defa Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed"
10 defa Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin abdike ve resulike ve ale'muminine vel'muminati vel'muslimine vel'muslimati.
Dualarımız bitiyor
yarın sabah saat 10 kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar okudum deyip beni etiket yapsın ...lutfen
Rabbim dualarımızı kabul etsin
ezgiisel / Ezgi
Sohrab / Nick ile
PiXiEE / Filiz
MssPARE / yasemin
@Ada-anne / nick ile
bir mucizee / Fatma
Tiniminimavihanim / Esra
Madammor / Merve
M MaviMabellee / Nesibe
Y yagmurdansonra / Zeynep nehir
Hali / Elif
RedGirl / Nick
Lna16 / Selin
Aktif Lora /Ayşe
gulumser43 / Gülümser -lavin
OraEtLabora /Büşra
IcimdekiSonsuzDeniz / Deniz
@pokemonn1 /Şeyda
Madammor icin okudum,rabbimiz dilegini kabul etsin insallah❤Kuzum sen açıklamanı yaptın bende kizlara yazdım bebeği rahatsız arkadan okuyacak dedim keşke herkes sen kadar ince düşünse
Bebeğin nasıl oldu iyimi ❤
Ayy yanlış gruba yAzdim pardonnnMssPARE canım ben dünkü arkadaşlara okudum aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?