• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terzide Uzun Basic Elbise Diktirmek

baddem

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
78
1
298
İstanbul
Herkese merhaba, ben tarz olarak sürekli uzun elbise ve uzun etek giyen biriyim. Uzun elbiselerimi deri ceketler ve botlarla kombin etmeyi seviyorum. Fazla renk ve desen sevmediğim için hep düz renk elbiseler alıyorum. Yazın çok rahat bulabiliyorum sizin de dikkatinizi çekmiştir hemen hemen her butikte düz uzun pamuklu penye ya da jarse kumaştan elbiseler oluyor ve 25 30 tl'ye satılıyor. Ancak kışın hiçbir yerde bulamıyorum. Ben de terzide diktirmeye karar verdim. Uzun kollu uzun düz kumaştan basit bir elbise kumaş dahil terzide ne kadar dikilir bir fikriniz var mı? Birde İstanbul Anadolu Yakası(Kadiköy civarı) önerebileceğiniz bana böyle elbiseler dikecek terziler biliyor musunuz? Yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olacağım.

Elbise için örnek fotoğrafta ekliyorum.

Eklentiler

• gri-renk-uzun-elbise.jpg
    gri-renk-uzun-elbise.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 6.337
Merhaba,
Ben günlük ve abiye kıyafetler dikiyorum. Özelden mesaj atarsanız yardımcı olabilirim.

Sevgiler,

kişiye özel dikim yapıyoruz hayalleriniz için varız ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bulunduğum şehirde bu tarz elbiseler 20 TL :) ama kendime beden bulamıyorum ben :) o tarz siyah penye etek 5 TL :)

Herkese merhaba, ben tarz olarak sürekli uzun elbise ve uzun etek giyen biriyim. Uzun elbiselerimi deri ceketler ve botlarla kombin etmeyi seviyorum. Fazla renk ve desen sevmediğim için hep düz renk elbiseler alıyorum. Yazın çok rahat bulabiliyorum sizin de dikkatinizi çekmiştir hemen hemen her butikte düz uzun pamuklu penye ya da jarse kumaştan elbiseler oluyor ve 25 30 tl'ye satılıyor. Ancak kışın hiçbir yerde bulamıyorum. Ben de terzide diktirmeye karar verdim. Uzun kollu uzun düz kumaştan basit bir elbise kumaş dahil terzide ne kadar dikilir bir fikriniz var mı? Birde İstanbul Anadolu Yakası(Kadiköy civarı) önerebileceğiniz bana böyle elbiseler dikecek terziler biliyor musunuz? Yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olacağım.

Elbise için örnek fotoğrafta ekliyorum.
bayılırım böyle elbiselere

Back