ahhh banada yardımcı olsan keşkemmKızlar çevreme verdiğim bütün ilişki taktikleri sayesinden bir sürü arkadaşım ilişkisi yoluna girdi bazıları istegi çoçugu elde etti .Güzin ablalıkta süperim söylemesi ayıpAma kendime geldiğimde işler tam tersine dönüyor. Harbiden terzi sökügünü dikmez lafı çok doğrumuş Benim neyapmam lazım hiç bilmiyorum
anlat tatlım yardım etmeye çalışırımm :)ahhh banada yardımcı olsan keşkemm
anlat tatlım yardım etmeye çalışırımm :)
dıkkat ettim cevaplarınız süper,alkışlıyorumKaybetme korkusu olmayan insandan kork. Çok aşık olması lazım sana o korkumun oluşması için. O da şimdiye dek olmamışsa bundan sonra nasıl olur acaba? İmkansız değildir ama zor gibi görünüyor. Seni yıpratır böyle biri.
"Sen farklısın." cümlesine de çok takılma. =) çok söylerler bu tarz lafları. Lafa değil icraate bak. Eylemler önemli. Kelimeler değil.
Kız var mı harbiden öyle yeteneklerin varsa bi kaç bi şeyde bana söyle gerçi ben daha yeniyim ama taktiklerde ona göredir heraldeKızlar çevreme verdiğim bütün ilişki taktikleri sayesinden bir sürü arkadaşım ilişkisi yoluna girdi bazıları istegi çoçugu elde etti .Güzin ablalıkta süperim söylemesi ayıpAma kendime geldiğimde işler tam tersine dönüyor. Harbiden terzi sökügünü dikmez lafı çok doğrumuş Benim neyapmam lazım hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?