terzi prova mankeni

boncuk34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
263
1
paket bantlarıyla yaptığım prova mankenim (mavi boncuk):KK16: biliyorum biraz iri bir boncuk ama ben zayıflayınca oda zayıflıcak tam ölçülerimde:KK69:yapmadan önce bukadar iyi olacağını tahmin etmemiştim :44:ama gerçekten çok iyi oldu:KK9:üzerinede eski badimii giydirdim içinide eski yastık içleriyle ölçülerime göre doldurdum göğüs kısmı bantlarken biraz fazla sıkmışız onun için eski südyenlerden birini giydirip içinide pamukla doldurdum ölçüme göre öyle oldu onuda bantlarla üstüne sabitledim :KK34:eski ayaklı bir lambanın üstüne geçirdim şimdilik yapacaksanız aman fazlada sıkı sarmayın baya zor nefes alınıyor içinde:KK50: ohh artık provalar rahat:KK16:

yaparken aşşağıdaki siteden yaralandım sağolsunlar yapım aşamaları resimli olarak çok güzel anlatılıyor:KK71:
Şeker Cafe: Vücut Kalıbınızı Çıkartın,Kendi Mankeninizi Yapın :)

harikaa:KK52: hem yaptığınız kendi mankeniniz hem de önerdiğiniz sitedeki bilgiler.ben hazır giyim öğretmenliği mezunuyum eğitimim daha çok sanayideki seri üretim için verilen eğitim.ama giyim öğretmenliğinde okuyan birebir ölçülerle çalışan arkadaşlarıma öğretmenleri böyle bir şey öğretmedi.hep merak ederdim nasıl yapılıyor diye.sayenizde gördüm,teşekkür ederim:KK71:

harikaa:KK52: hem yaptığınız kendi mankeniniz hem de önerdiğiniz sitedeki bilgiler.ben hazır giyim öğretmenliği mezunuyum eğitimim daha çok sanayideki seri üretim için verilen eğitim.ama giyim öğretmenliğinde okuyan birebir ölçülerle çalışan arkadaşlarıma öğretmenleri böyle bir şey öğretmedi.hep merak ederdim nasıl yapılıyor diye.sayenizde gördüm,teşekkür ederim:KK71:
ben teşekkür ederim:KK16: çok sevindim işe yaramasına ve beğenilmesine :KK9: hele sizin gibi bir öğretmenin işine yaraması daha sevindirici :KK66:sayenizde daha çok kişi öğrenecektir:KK70::KK71: kolay gelsin:79:

ben pek teğelle çalışmayı sevmiyorum :KK50:daha çok iğnelerle provalarımı yapıyorum :KK69:kolda iğnelik gerçekten süper hazırlarıda varmış buralarda bulamadım bende eski kalp şeklinde içi sünger bir anahtarlıktan koluma iğnelik yaptım:KK9: kendi küçük ama gerçekten çok işe yarıyor çok pratik :KK16:kalp küçük mindere lastiktende koluma göre bileklik yaptım süper oldu ilgilenenlere burada modelleri var:kk77:
Yine iğnelik | 10marifet.org
buda benimki millet arabasıyla poz verir bende makinamla:KK16:onun makinası varrr:KK64:

eklediğiniz linki bende gördüm aynı mankenden yaptım koli bantıyla kahverengi olanıyla ten rengi gibi olsun diye ama çok sıkmamak lazım birde göğüsleri sıkmadan küçültmeden batleyıp belli etmek lazım benim biraz küçük oldu ama içini doldururken gögüslere bastırıyorum daha içi tam dolmadı sünger kırpıntısı koydum tam yetmedi ilave alıp dolduracağım çokk kolaylık olacak bitirip kullanmak istiyorum bende tekstil okudum ama hiç böyle olabileceğini bilmiyordum 3 tane koli bantıyla 36-38 bedenler için güzel manken yapılıyor birde boyun kısmını en son yapın göğüsleri yaptıktan sonra beli yapmadan boynu yaptık kalçayı yaparken fenalık geçirdim

çok teşekkür ederim iyi fikir uzun zamandır prova mankeni arıyordum bu fikir ilaç gibi geldi sağol

tek kelimeyle bayıldım! hep hayalimdi bi mankenım olsun ama evimde hem yer yok hemde fiyatları minimum 150 den başlıyor hiç bir zaman o kadar para veremem ona diyordumçok ama çok pratik ve ucuz birçözümmüş! üstelik hazır alınanların ölçüleri standart oluyor ne yazıkki destek yapıyorsunuz ama yine de tam kurtarmıyor özel ölçülerde yaptırdığınız zaman da ekstra ücret alıyorlar.

yarın ilk iş öğrencilerimle bir tane bu mankenden uygulamak olacak:)

Yok artık :KK53:

Sadece kendime amatörce kıyafet dikiyorum ve böyle bir mankene ihtiyacım var. Terzilik yapmadığım için para da vermek istemedim. Ama bunu kesin yapıcam.

Merhabalar,
Bende kendi beden ölçülerimi göre prova mankeni yapmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum... Resimlerinizi de göremedim. Eklemişsiniz sanırım ama görünmüyor.. :)
Yardımcı olursanız sevinirim... İyi günler....

paket bantlarıyla yaptığım prova mankenim (mavi boncuk):KK16: biliyorum biraz iri bir boncuk ama ben zayıflayınca oda zayıflıcak tam ölçülerimde:KK69:yapmadan önce bukadar iyi olacağını tahmin etmemiştim :44:ama gerçekten çok iyi oldu:KK9:üzerinede eski badimii giydirdim içinide eski yastık içleriyle ölçülerime göre doldurdum göğüs kısmı bantlarken biraz fazla sıkmışız onun için eski südyenlerden birini giydirip içinide pamukla doldurdum ölçüme göre öyle oldu onuda bantlarla üstüne sabitledim :KK34:eski ayaklı bir lambanın üstüne geçirdim şimdilik yapacaksanız aman fazlada sıkı sarmayın baya zor nefes alınıyor içinde:KK50: ohh artık provalar rahat:KK16:

yaparken aşşağıdaki siteden yaralandım sağolsunlar yapım aşamaları resimli olarak çok güzel anlatılıyor:KK71:

rh

X