- 20 Mart 2013
- 570
- 344
- 323
merhaba kızlar. son 2 yıldır çok fazla hastalıkla ameliyatla vs. ile ugrastım çocuklugumdan beri spor yapıyordum ve sakatlandıgım için sporu bırakmak zorunda kaldım tüm bunlardan dolayı tam 20 kilo aldım üstelik zaten iri olan gögüslerim daha da büyüdü... 1 hafta önce yeniden spora basladım çok geç aslında ama istesemde ameliyat oldugum için daha önce baslayamazdım zaten.. gelelim konuyaa, ekim ayında düğünüm var ama bende hala en ufak bi fikir yok hos sadece gelinlikte değil kına kıyafetim ve davetiyede de çok kararsızım üstelik resmen bunalıma girdim..benimde aile mesleğim gelinlikçilik ama konu başlığından da anlaşıldığı üzere terzi kendi söküğünü dikemiyor işte tüm kusurları örtebilirim ama taslımı olsun dantellimi yoksa hep hayal ettiğim gibi sapsade mi bilemiyorum ÖLÜCEM KARARSIZLIKTAAANNN hoş normalde böyle kararsız bir insanda değildim ama sanırım kilo almam beni iyice depresyona soktu kıskanç kararsız şuursuz bi insan oldum resmen... o yüzden sizden hem gelinlik hem davetiye hem de zayıflama hakkındaki benim için çok çok çok değerli olan fikirlerinizi bekliyorumm
Son düzenleme: