• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri terzi kendi söküğünü dikemezmiş gerçekten :(

riseros

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
570
344
323
merhaba kızlar. son 2 yıldır çok fazla hastalıkla ameliyatla vs. ile ugrastım çocuklugumdan beri spor yapıyordum ve sakatlandıgım için sporu bırakmak zorunda kaldım tüm bunlardan dolayı tam 20 kilo aldım :( üstelik zaten iri olan gögüslerim daha da büyüdü... 1 hafta önce yeniden spora basladım çok geç aslında ama istesemde ameliyat oldugum için daha önce baslayamazdım zaten.. gelelim konuyaa, ekim ayında düğünüm var ama bende hala en ufak bi fikir yok hos sadece gelinlikte değil kına kıyafetim ve davetiyede de çok kararsızım üstelik resmen bunalıma girdim..benimde aile mesleğim gelinlikçilik ama konu başlığından da anlaşıldığı üzere terzi kendi söküğünü dikemiyor işte tüm kusurları örtebilirim ama taslımı olsun dantellimi yoksa hep hayal ettiğim gibi sapsade mi bilemiyorum ÖLÜCEM KARARSIZLIKTAAANNN :( hoş normalde böyle kararsız bir insanda değildim ama sanırım kilo almam beni iyice depresyona soktu kıskanç kararsız şuursuz bi insan oldum resmen... o yüzden sizden hem gelinlik hem davetiye hem de zayıflama hakkındaki benim için çok çok çok değerli olan fikirlerinizi bekliyorumm :(

Son düzenleme:
arkadaşım üzrine giyy bak hangisi hoş durursaa..ama tavsiyem straptez model seçmeyinn zayıf geinlere yakışıyo benceee straptez..

bence dee ..ama kollu dantei olanlar zayıflara da yakışıyo bence..kapalı giyinmek isteyen gelinle riçin dantelli kollar çook güzell..ben de dantel kol yaptırıyoruumm çok hoş duruyoorr..

Merhaba
bende buyuk goguslu ve tombik bir gelinim :)
15 eylulde dugunum.gelinligimi fikir olmasi icin gonderiyorum.
Gelinlige kolda yapilacak tasmalari kapatmak icin.
bittiginde yine yollarim yardimci olur umarim.

$20130719_173000-1.jpg $20130719_172618-1.jpg

Son düzenleme:
canım bnimde kollarım biraz tombik o yüzden ben askılı bir model seçtim.provam bugün, bende bir fotoğraf koyabilirim yardımcı olması açısından.diyet konusunda da spor yapmaya başladıysan öğünlerini küçülterek ve ekmeği keserek kilo verebilirsin ben bu şekilde 5 kilo kadar verdim...davetiye için bence internetten araştırıp beğen ve gidip direkt bu olsun de.ben gidip neredeyse 10 tane ayrı katalog baktım daha çok kafam karıştı.en sonunda da internetten beğendiğimi bastırdım :)şimdiden mutluluklar...ayrıca kolay gelsin :)

ben de acizane davetiye konusunda bir fikir vereyim..................... bol seçenek , geniş yelpaze ve fiyat portföyü... :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben dugun zamani 3ayda 11kilo verdim dukan diyetiyle
Ve hatta gelinlik icine aldigim bustiyeri degistirmek zorunda kaldim cunku goguslerde kuculmustu
Diyete ek olarak arasira yuruyus yaptim
Ama butun bedenim inceldi bacaklarim bile
Oncelikle onerim diyet
Daha sonra gelinluk icin bence denemeden karar vermemelisin cunku deneyunce cok daha farkli oliyo
Bende senin gibi kararsizim bu konuda da esim destek oldu bana secip yolluyodu 3-5 midel bende onlarin arasinda secim yapiyodum

Merhaba
bende buyuk goguslu ve tombik bir gelinim :)
15 eylulde dugunum.gelinligimi fikir olmasi icin gonderiyorum.
Gelinlige kolda yapilacak tasmalari kapatmak icin.
bittiginde yine yollarim yardimci olur umarim.

Eki Görüntüle 776187 Eki Görüntüle 776186

Cok guzel görünüyor canim cok yakışmış ve bence hic abartilcak bi kilon yok :) bir kac model buldum bnde fikrinizi almak için yüklerim bu hafta :)

arkadaşım üzrine giyy bak hangisi hoş durursaa..ama tavsiyem straptez model seçmeyinn zayıf geinlere yakışıyo benceee straptez..

Canim dedigim gibi meslegim bu nerdeyse dükkanda ki tum gelinlikleri giydim gitgide daha zor oldu karar vermek ama kesinlikle haklisin straplez konusunda cok kotu duruyor :(

canım bnimde kollarım biraz tombik o yüzden ben askılı bir model seçtim.provam bugün, bende bir fotoğraf koyabilirim yardımcı olması açısından.diyet konusunda da spor yapmaya başladıysan öğünlerini küçülterek ve ekmeği keserek kilo verebilirsin ben bu şekilde 5 kilo kadar verdim...davetiye için bence internetten araştırıp beğen ve gidip direkt bu olsun de.ben gidip neredeyse 10 tane ayrı katalog baktım daha çok kafam karıştı.en sonunda da internetten beğendiğimi bastırdım :)şimdiden mutluluklar...ayrıca kolay gelsin :)

Davetiyemi bastirdim sonunda cok sade hos bi davetiye oldu :) diyetler spor caylar kurler hepsi girla gidiyor ama bi fark yok gibi :( bu arada fotoğrafını merakla bekliyorum canim :))

Ben dugun zamani 3ayda 11kilo verdim dukan diyetiyle
Ve hatta gelinlik icine aldigim bustiyeri degistirmek zorunda kaldim cunku goguslerde kuculmustu
Diyete ek olarak arasira yuruyus yaptim
Ama butun bedenim inceldi bacaklarim bile
Oncelikle onerim diyet
Daha sonra gelinluk icin bence denemeden karar vermemelisin cunku deneyunce cok daha farkli oliyo
Bende senin gibi kararsizim bu konuda da esim destek oldu bana secip yolluyodu 3-5 midel bende onlarin arasinda secim yapiyodum

1.5 aydan az zamanim kaldi benim dedigim gibi diyet kür spor gırla gidiyor ama 1 gram fark yok sanki ustune bir de heyecanlaninca sinirlenince falan karnim sisiyor deli oluyorum.. gelinlik konusunda nisanlim cok yardimci oluyor zaten sagolsun :)) jmarim bende senin kadar sansli olurumda en azindan gobegimi eritmeyi basaririm :))

Cok teşekkür ederim kızlar fikirleriniz icin :)

Back