Tertemiz, yepyeni, sade, şık, zarif nişanlık 36-38-40 beden uygun

dilara230

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
21
0
6
34
Ankara
Kızlar meraba

Bir hafta önce nişanımda sadece 2 saat giydiğim nişan elbisemi satmak istiyorum. 1200 tl etiket fiyatı üzerinden mağazadan aldığım sıfır elbisemi 700 tl ye satmak istiyorum. 36 bedene göre ayarlandı, istenirse 38-40 bedene göre de ayarlanabilir. Beğenen olursa fiyatta yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Neden kimse ilgilenmiyor acep, o kadar da güzel ama

bekar olsaydım kesin alırdım çoookk şıkkk bence nişan veya sözü olacak arkadaşalar kaçırmasnlar çok benzer abiyeyi 2000 tl ye arkadaşım diktirdi çok güzel alana hayırlı olsun

bekar olsaydım kesin alırdım çoookk şıkkk bence nişan veya sözü olacak arkadaşalar kaçırmasnlar çok benzer abiyeyi 2000 tl ye arkadaşım diktirdi çok güzel alana hayırlı olsun

Teşekkürler beğenildiğini duymak ta güzel :), ben çok aradım, bulunca çok sevinerek almıştım. Ama kına var, düğün var, biraz masrafları azaltmak biraz da dolapta duracağına başkası gidip 1200 vermesin, tertemiz, kendimde titiz bi insan olduğum için salona gidince giydim, uzun elbisenin yerlerde sürünmesinden hoşlanmadığım için :)

canım çok güzelmiş ben abimin düğünü için aradığım için bana fiyatı yüksek ama kendi
nişanına alcaklar için çok uygun

Bu elbiseyi özel olarak diktirseniz emin olun 2000 den aşağı diktiremezsiniz, mağazasından almak isteseniz sezonunda 1200 den çok daha fazla fiyata alıcaksınız, deneme imkanı veriyorum. Gelince görüceksiniz bu kadar temiz, birinci elden hiçbir farkı olmayan bir nişan elbisesi bulamazsınız arkadaşlar :)

kırmızı elbiseye bayıldımmm harikaymış :) eğer onu 500 tl'ye satıyorsanız kuzenlerime hemen söyleyebilirim onlar giyinebilirler

Elbiseyi cok begendim bnde ankaradayimm eger fiyatta da yardimci olursaniz denemek isterim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…