Tertemiz kitaplar,çeşit çeşit,tanesi 5 TL

dileksu

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
722
250
OLASILIKSIZ - ADAM FAWER APRIL YAYINCILIK

DUYGULAR - OSHO GANJ KİTAP

COŞKU -OSHO GANJ KİTAP

MARTILARI SEVEN ADAM-OSHO (3 TL)

KORKU - OSHO BUTİK YAYINCILIK

SEVGİ DÜZENLERİ - BERT HELLINGER SİSTEM YAYINCILIK

LİMİT SİZSİNİZ - MÜMİN SEKMAN ALFA YAYINCILIK

PSİKOESTETİK - NUSRET KAYA SİSTEM YAYINCILIK

ŞİDDETSİZ İLETİŞİM - MARSHALL ROSENBERG REMZİ KİTABEVİ

BİR ÇİFT YÜREK - MARLO MORGAN DHARMA YAYINCILIK

GÜNEŞE BAKMAK,ÖLÜMLE YÜZLEŞMEK - IRVIN YALOM KABALCI KİTABEVİ

KAYGILANACAK NE VAR - YILDIZ BURKOVİK TİMAŞ YAYINLARI

SOSYAL FOBİ - YILDIZ BURKOVİK TİMAŞ YAYINLARI

ODA - EMMA DONOGHUE DOĞAN KİTAP

DOĞRU BESLENMEYLE İLGİLİ YANLIŞ BİLDİKLERİMİZ - SERKAN YİMSEL HAYY KİTAP

YAŞAMIN GİZEMİ SU VE TUZ -YÜCEL AYDEMİR YAŞAMIN GİZEMİ YAYINCILIK

İSLAM NASIL YOZLAŞTIRILDI - YAŞAR NURİ ÖZTÜRK YENİ BOYUT YAYINLARI

YAŞAMINIZDA FENG SHUI - KAREN KINGSTON ÖTESİ YAYINLARI

HER ŞEY SU İLE BAŞLADI - HELEN KELLER AYKIRI YAYINCILIK

HASET VE ŞÜKRAN - MELANIE KLEIN METİSYAYINLARI

SEVDALİNKA - AYŞE KULİN REZİ KİTABEVİ

NEFES NEFESE -AYŞE KULİN REMZİ KİTABEVİ

UÇAN HALI BABAM-AHMET ŞERİF İZGÖREN İZGÖREN YAYINCILIK

HIDIR KİŞİSEL GELİŞİYOR - AHMET ŞERİF İZGÖREN

APTALIN DENEYİMİ - MİRZAKARİM NORBEKOV SİSTEM YAYINCILIK

ÇEKİM YASASI - NİL GÜN KURALDIŞI YAYINEVİ

YAZLIK-GÜLSE BİRSEL TURKUVAZ KİTAP

ANNELER VE KIZLARI - İLKİM ÖZ REMZİ KİTABEVİ

ALYA,SEVGİLİM VE BEN - AYŞE ARMAN DOĞAN KİTAP(10 tl)

GÜZ SANCISI-YILMAZ KARAKOYUNLU DOĞAN KİTAP

ÖĞRETMENİM MORI'YLE SALI BULUŞMALARI - MITCH ALBOM BOYNER YAYINLARI

KIZLARINI DELİ EDEN ANNELER - SUSAN SIMON COHEN HYB YAYUNCILIK

KUANTUM KODLAMA-R.ŞANAL LADYBIRDS PRODUCTION

YANSIMALAR - NEVŞAH FİDAN SİSTEM YAYINCILIK

İLK YILLARIN EKMEĞİ-HEINRICH BÖLL AFA

FANUSTAKİ İNSANLAR-VAMIK VOLKAN ALFA

Merhaba Dileksu ben forumlara falan düşkünlüğü olan biri değilim. Face ve benzeri paylaşım sitelerine bile üyeliğim yok ve arkadaşlarım tarafından eleştiriliyorum bu konuda. Şu an homoficce çalışırken bir yandan da yeni üye olduğum ve zaman zaman güzel paylaşımlarını beğendiğim bu formdan bilgi alabileceğim hususlara göz atıyorum. Açıkça söylemek gerekirse tesadüfen sayfayı yenilediğimde iletiniz de henüz gelmişti. Veeee kitap olunca işin içinde anında tıkladım tabi ki. Çünkü en büyük yatırımın insanın kendine ve zihnine yaptığı yatırım olduğunu düşünenlerden olduğum ve kitapları okumayı hiçbirşeye değişmeyeceğim için hemen baktım iletinize. Gerçekten güzel kitaplar bir çoğunu ben de okudum ve kimi kitaplığımda kimi gittiği yerden geri dönmedi. Yine de içlerinde okumamış olduklarımı almak isterim. Bu arada siz nereden yazıyorsunuz ve öğrenci misiniz?

Merhaba Sevilay. Sanırım kitap konusunda veya bazı konularda ortak yanlarımız var olmalı diye düşündüm. Belki siz de kitaplardan bir kısmına sahip olmak istediğiniz için incelemiş olmalısınız ancak başlık ve konu sahibinden şu ana kadar yanıt çıkmadı ve offline durumda zaten şu an. Belki yarın veya daha sonra kendisi ve kitapları nasıl alabileceğimiz hakkında paylaşım yaparsa bu konuda bilgi almak mümkün olabilir.

Merhaba,
Internetimde sorun olduğundan bir süredir giremedim. Ben öğrenci değilim,40 yaşında kitap okumak her zaman hayatının bir parçası olmuş bir kadınım. Ancak tüm kitaplarımı kütüphanemde saklamak yerine bir bölümünü tutup bir bölümünü de elden çıkartıyorum.Selamlar

Bu arada,kitapları dilediğiniz zaman PTT kargo ile adresinize yollarım. Siz de elinize geçince ücretini PTT çek hesabıyla veya banka hesabıma havale ile ödeyebilirsiniz.

Merhaba ehlimana,özel mesaj atma hakkım yok ne yazık ki.iSTEDİĞİNİZ KİTAPLARI YAZIN,SİZE AYIRAYIM.hOŞÇAKALIN

merhaba

evrenden torpilim varmı elinizde ve bu tarzda olan onerecegınız kıtapları alıp okuyabılırım onerılerınızı beklıyorum

Elimde Evrenden Torpilim Var adlı kitap yok .Benzeri Nil Gün'ün Çekim Yasası olabilir,o var

dilek hanım ilginiz ve sabrınız için teşekkürler:)

kitaplarım gelince çok sevindim. kitaplar yeni gibiydi.
sanki ilk sahipleriymişim gibi.

yeni kitaplarınızı bekleyeceğim

merhaba, burdaki kitaplarınız duruyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…