• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Tertemiz Çok Az Kullanılmış Tiny Love Maymun Adası Oyun Halısı

BOREAS09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.165
127
163
Ankara
Arkadaşlar birazdan resimlerini ayrıntılı olarak yükleyeceğim oyun halısı kusursuz, sağlam,parçaları tam ve tertemizdir. Kargo size ait olmak üzere (Ptt Kargo ile) fiyatını 100 TL düşünüyorum; yani aldığım fiyatın yarısına satıyorum. Alırsanız sıfırdan farksız ve daha uygun fiyata oyun halısı sahibi olacaksınız. Özelliklerini Tiny Love'ın kendi sitesinden veya bu ürünü satan internet mağazalarından öğrenebilirsiniz...

Kargo da yaklaşık 15-20 tl arası tutar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar birazdan resimlerini ayrıntılı olarak yükleyeceğim oyun halısı kusursuz, sağlam,parçaları tam ve tertemizdir. Kargo size ait olmak üzere (Ptt Kargo ile) fiyatını 100 TL düşünüyorum; yani aldığım fiyatın yarısına satıyorum. Alırsanız sıfırdan farksız ve daha uygun fiyata oyun halısı sahibi olacaksınız. Özelliklerini Tiny Love'ın kendi sitesinden veya bu ürünü satan internet mağazalarından öğrenebilirsiniz...

Kargo da yaklaşık 15-20 tl arası tutar.

Belki saçma bir soru olucak ama kızım o oyun halısının maymununu çok seviyor
1 yaşını geçti bizim oyun halısı zamanımız geçti
Ama sadece maymunu ayrı satarsanız almak isterim

oyun halısı üzerindeki diğer oyuncaklarıylada birinin işini görebilir diye düşünerekten sordum
ikisini ayrı satarsanız maymuna uygun fiyat verirseniz talibim

$625.jpg $636.jpg $632.jpg $631.jpg $630.jpg $629.jpg $627.jpg

Ölçü 75x88 'dir.

Gördüğünüz gibi oyun halısını ayrıntılı olarak fotoğrafladım. Aslan şekilli olan çıngıraktır, balık titreşimlidir, maymun ise göbeğine bebek vurduğu zaman hemen gökkuşağı gibi renler yanıp söner hem de değişik müzikler çalar, destek minderine yüz üstü yerleştirdiğiniz zaman kafasını kaldırıp aynadan kendini seyreder

Son düzenleme:
Belki saçma bir soru olucak ama kızım o oyun halısının maymununu çok seviyor
1 yaşını geçti bizim oyun halısı zamanımız geçti
Ama sadece maymunu ayrı satarsanız almak isterim

oyun halısı üzerindeki diğer oyuncaklarıylada birinin işini görebilir diye düşünerekten sordum
ikisini ayrı satarsanız maymuna uygun fiyat verirseniz talibim

Estağfurullah saçma bir soru değil ama size maymunu satarsam bu sefer almak isteyenler maymunu nerede? Maymunu ile almak istiyoruz diyecekler; onun için kusuruma bakmayın satamayacağım:54:

Estağfurullah saçma bir soru değil ama size maymunu satarsam bu sefer almak isteyenler maymunu nerede? Maymunu ile almak istiyoruz diyecekler; onun için kusuruma bakmayın satamayacağım:54:

Sizde hakılısınız benimkisi sadece bir teklifti iyi satışlar

Şuan kızımın oyun halısı zamanı olsa bu fiyata kaçırmazdım çok güzel bir oyun halısı tavsiye ederim

Arkadaşlar almak isteyenler için fiyatı tekrar ayarladım. Yurtiçi Kargo ile göndereceğim, kargo bana ait olmak üzere fiyatı 110 tl yaptım

Back