mama sandalyesini ihtiyacı olan bir arkadaşa verdim ama araba hala satılıktır
arabanın son fiyatı nedir acaba ok beğendim bide hangi şehir kargo gerekecekmi o yüzden soruyorum
Canım sadece puset ne kadar olur
tek tek satmayı düşünmemiştik ama düşünüyorsanız fiyatı eşimle konuşup size bildiririm
puset lazım bana görüşürseniz memnun olurum
arabanın son fiyatı nedir acaba ok beğendim bide hangi şehir kargo gerekecekmi o yüzden soruyorum
ben ankaradayım tüh eşim olmaz dedi ya kargo felan zor olur aynı paraya gelir dedi neyse hayırlısı başka birine kısmetmiş230 tl arabanın tek fiyatı. en son bunu yapabilirim. istanbul avrupa yakasında iseniz görüşüp elden teslim edebiliriz. onun dışında kargo size ait.
ben ankaradayım tüh eşim olmaz dedi ya kargo felan zor olur aynı paraya gelir dedi neyse hayırlısı başka birine kısmetmiş
sadece araba 180 olur mu acaba???
Bende aynısının lacıver rengı mevcut ılgılenırsen foto koyarım yagmurluk vs herseyı var sıfır gıbı duruyor ılk bebegım 6 ay kullandı daha sonra bınmedı arabaya sımdı ıkıncıye hamıleyım kullanmayı düşünmüyorum bu sebepten ötürü satmayı düşünüyorum artı ıkı bebekle dışarıya da çıkmak ıstemıyorum çıkarsamda cok zor olucak vss zaten oZel arabamızda tek çocukla götürcez saglık Ocağı'na vs digerini anneme bırakıcam velhasıl belkı neden satıyorsun dıye düşünürsen dıye soledım ama arabaya ılgılı cok memnundum sürüş vss cok hafıf katlanmasında ozellıkle kolay eğer ıstersen foto koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?