• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Tertemiz Chicco Duo CT 02 Bebek Arabası+Ana Kucagı

Equinoks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
163
3
118
Artık kızım büyüdüğü için satıyorum. Krem rengi yağmurluğu ve ayak örtüsüde bulunmakta. Ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.

CT 0.2 pusetten ve tek bir hareket ile pusete sabitlenebilen Keyfit Otomobil Koltuğundan (Grup 0+13 kg'a kadar) oluşur.
Ayak örtüsü, geniş eşya taşıma sepeti, ön bar üzerinde bulunan çıkartılabilir ön tepsi, anneler için eşya gözü ve puset yağmurluğu bulunur.

Boyutlar: 54,5x97x105 cm
Ağırlık: 8,9 kg
Doğumdan itibaren kullanım için idealdir.

Fiyatı 350 tl dir :emir_bebek:

$Adsız.jpg $IMG_5776.jpg $IMG_5777.jpg $IMG_5782.jpg $IMG_5785.jpg

araba arayan arkadaşlar hem araba hemde puset doğumdan itibaren kullanabilirsiniz çok kullanışlı bir takım puseti evde mama yedirirken yada uyuturkende kullanabilirsiniz

Birde elimde chicco mama sandalyesi bununmakta eğer beraber almayı düşünürseniz uygun fiyata vereceğim

ana kucağı ayrıca çıkıyor değil mi yani onu ayrıca kullanabiliyorum

Evet çıkıyor ayrıca kullanılıyor ben biryere giderken çok rahat ettim orda uyuyordu ana kucağını çıkarıp öylece eve getiriyordum kızım uyanmıyordu rahatsız olmuyordu

son fiyat mı peki acaba ilk bebeğim gönül ister sıfır almak alamıyoruz biraz daha uygun olma durumu var mı[/QUO

Tabiki sıfır almayı isteriz ama bazen şartlar elvermiyor. özelden telinizi yada mail adresinizi atarsanız görüşelim

Son düzenleme:
özelden msj atma hakkım yok maalesef ben size mailimi vereyim siz numaranızı bırakırsanız ararım sizi uygun olduğunuz saatleri de yazarsanız tabi olur mu

Back