• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ters rahim?

KristalKelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
341
11
118
tecrübeli arkadaşlar sizlere sormak danışmak istiyorum ters rahim hakkında bilgisi olan var mı? gebeliği nasıl etkiler?

merhaba..ben rahmimin ters oldungunu dogundan sonra ogrendim..dr.um onemli bir durum olmadigini soylemisti..zaten evliligimin ilk aynda hamile kalmistim:3::49: Bir etkisi olacagini zannetmiyorum..anneminde rahmi tersmis ve biz 4 kardesiz:34:

cevabın için öncelikle çok teşekkür ederim. Doğumun nasıl oldu? Normal mi sezeryan mı?

Benimde çevremdeki hamile bir bayan rahminin ters olduğunu,bu durumun hamile kalmayı biraz zorlaştırabileceğini söylemişti.Kendisi hamileydi ama..Doğumu nasıl oldu bilmiyorum.

benimde rahmime ters demişti doktorum doğumum normal oldu ama ters rahimde hamile kalmak daha zor bir bebeğim var ama tedaviyle oldu oda AMA HİÇ BİŞEY İMKANSIZ DEĞİL ALLAHIN İZNİYLE:)

ay korktum smdi benmde rahim retrover durumda yani ters durumda hamile kalmayı zorlaştırdıgı dogru olabilir annemde 3 sene snra anca gebe kalabilmişş

Back