Ters rahim

Hayalettim

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
151
Puanlar
23
Merhabalar.8 aydir bebek istitoruz nisan ayinda kimyasal gebelik yasadim.ama sonrasinda hic bi gelisme olnadi..ters rahim var...bu durumu aysayan tecrubeli arkadaslar yardimci olabilirmi

Canım benimde rahmim ters bunu 7 haftalık hamisken ultrasonda doktor söylemişti mağlesef kalp atışını duymadığımız için kürtaj olmak zorunda kalmıştım simdi ise 8 aydır uğraşıyoruz hala bsey yok Rabbim yardımcımız olsun

Merhabalar.8 aydir bebek istitoruz nisan ayinda kimyasal gebelik yasadim.ama sonrasinda hic bi gelisme olnadi..ters rahim var...bu durumu aysayan tecrubeli arkadaslar yardimci olabilirmi
benimde tersmis canim kotu bisey degilmis tutcak oldu mu herturlu tutar

Merhaba kızlar) Aranızda yumurta donasyonu yaptıkları var mı? Nasıl bir prosedür anlatır mısınız?

benimde tersmis, MR scan'den sonra ogrendim, ama doktor hafif arkaya dedi, ve hamilelige engel degilmis. Gerci bende 7-8 aydir hamile kalamadim ama benim miyomda var rahim arkasinda :-(

Başınız sağ olsun! Yorumunuz için teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…