Saç Rengi ve Saç Boyama Terracota ???

ilayda cem

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
2.636
16
318
43
Diğer
bayanlar benim şuan ki saç rengim açık küllü kumral ama üstüste boyattıkça beni solgun durdurdu...
biraz daha koyu ama parlak bir renk istedim,(NURGÜL YEŞİLÇAYIN SAÇ RENGİ GİBİ)
ve akşam koleston koyu kumral aldım,daha sonra bunun yeterince iyi sonuç vermeyeceğini düşündüm ve şuan terracotayı araştırıyorum...

terracotayı daha önce kullanan varsa lütfen yardımcı olsun...bir kaç saat sonra değiştireceğim rengi...
ne dersiniz ???

merhaba ben birşey sorucaktım size =)) açık küllü kumralı deneyen birini buldum sonunda
bende açık küllü kumral istiyorum.nasıl bir renk acaba?kutudaki gibi oluyor mu?yoksa daha mı koyu oluyor?ve en önemlisi bakırlık filan olmuyor değil mi ? birkaç kişi önerdi açık küllü kumralı.benim saçımda lanet bakırlıklar var -__- birkaç keez boyamayı düşünüyorum bakalım :)

mesajınızı şimdi gördüm beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim buradanda =))
sizde umarım istediğiniz rengi elde edersiniz ^^

canım terracotayı bilmiyorum ama koyu kumrala ablam boyuyor sacını ve ben cok beğeniyorum her daim parlayan bir renk bence.biraz akınca cok daha güzel duruyor

ben kullandım esmerim yakıştı diyo herkes ama.kahve gibi girdi benim saçıma zaten koyuydu rengi saçıımında

ben kullandım esmerim yakıştı diyo herkes ama.kahve gibi girdi benim saçıma zaten koyuydu rengi saçıımında

inşallah benimde istediğim sonucu almamı sağlar...
açık küllü kumral başlarda iyiydi ama ,üst üste uyguladıkça benim ten rengimle aynı olmaya başladı...bence saç tonunun yüzü çerçevelemesi lazım...ve birazda ışıltı....

başka tecrübesi olan varsa lütfen paylaşsın boyayı aldım ama henüz kullanmadım....paylaşımlarınız benim için önemli....

evet kullandım ben bu rengi.müthiş ışıltılı bi renk.kadife gibi görünüm veriyo saça.istediğin renk kahve tonlarıysa düşünmeden boya derim.

çok güzel bi renk hafifi bakırımıs oluyo yıkadıkça pişmanb olmazsın az önce saçımı terrakota ve açık kestane akajuyla karıştırıp boyadım şuan bekliyorum :)))

sağolun hanımlar ,fikirleriniz beni aydınlatıyor....

diğer görüşleride takip ediyorum...ona göre pazartesi günü boyatıcam galiba...

ben 3 aydır fln kullanıom bu rengi yani terracotayı acaip güzel bir renk valla ilk boyamada biraz koyu oluo ama yıkanınca 1 kaçl kez süper oluo benim saçımda karameldi önce ama bu rengi hemen tuttu tavsiye edrim

koleston terrakotta kullanıyorumben 2 yıldır. doğal koyu kumral saçlarım üzerine uyguladım. kızıl toprak rengigibi oluyor önce daha sonra açık bkır kahveye dönüyor aktıkça daha güzel bir renk oluyor.buda 2 ay sonra akmıs hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…