'Terörle yaşamaya alışmamız gerekiyor' diyen Abdülkadir Selvi'ye tepki

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
'Terörle yaşamaya alışmamız gerekiyor' diyen Abdülkadir Selvi'ye tepki
fft107_mf7327891.Jpeg

14/03/2016 07:34
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - Ankara'da dün akşam yaşanan kanlı terör saldırısının ardından NTV canlı yayınına katılan Yeni Şafak yazarı ve Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi, “Evet canımız acıyor ama bir süre terörle yaşamaya alışmamız gerekiyor” dedi.

Ankara’daki patlamadan yaklaşık üç saat sonra, Facebook ve Twitter’ın yetkililer tarafından engellendiği dakikalarda gelen bu sözler sosyal medyada tepki çekti.

Selvi, Ekşi Sözlük’te ve Twitter gibi sosyal medya sitelerinin kullanıcıları tarafından sert ifadelerle eleştirildi. "Abdülkadir Selvi" etiketi Twitter'da en çok konuşulanlar listesinde ilk sıralara tırmandı.

Capture.JPG

http://www.radikal.com.tr/turkiye/t...kiyor-diyen-abdulkadir-selviye-tepki-1528619/

“Evet canımız acıyor ama bir süre terörle yaşamaya alışmamız gerekiyor”

ne kadar bir süre???

Yok ya alisalimmi bombalara ölümlere, duzeltin iste ülkeyi yonetenler. Acaba bunu diyenin evladına bisey olsa ayni şeyi söyleyebilir mi?

ben böyle adamların bizi yönetmesine alışamadım ,alışamayacağım da .
iktidardan gittikleri zaman mevlüt okutacağım.

Alışamayanlar, alışmak istemeyenler ne yapacakmış onuda söyleyiversin bi zahmet!!

Mustafa Kemal Atatürk gibisi gelmedi, gelmez..
Terörle yaşamaya alışmak ne demek ya !
Ankara'da ölen kimseyi tanımazken içim acıyor, yakınıma birşey olsa sanırım çok büyük bi acı yaşarım..
ALLAH terörle yaşamaya alışmaya gönüllü olanlara yaşatsın bu durumu.

Sanki depremle yaşamaya alışıyoruz, doğal afet sanki. Bu kadar saçma bir söz duymadım hayatımda.
Aynısını yazmaya gelmiştim konuya.
Terör sanki doğal afet, sanki depremde bu, eh ne yapalım deprem bu, bizde deprem kuşağı ülkeyiz alışmak lazım der gibi söyleyivermişler.
Ki insanlar deprem için bile önlem alabilecekken üstelik, terör için kaderimiz böyle dercesine laflar etmelerine akıl sır ermiyor.

Son düzenleme:
X