Termos önerisi?

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
Kızlar malum piknik yapmayı seven bi milletiz. Baharda çayır çimen görünce mangal yakıp et vs yiyip göbeği sereriz
İşte ben de bu yüzden termos almaya karar verdim. Her daim evde gerekn bi şey
Yalnız hangisini alsam karar veremedim.... Önerileriniz nedir?
Square Termos Çelik Kulplu 1.8 Lt - Outdoor - Hepsiburada.com
Master T2500 2,5litre Paslanmaz Çelik Termos - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
Royal Windsor 1,9 Lt Çelik Termos - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

Canım, arzumun çift hazneli 2 ltlik termosu var. Anneler günü sebebiyle şu an indirimli. Olumlu şeyler duydum onun hakkında demi ayrı suyu ayrı oluyor. E tabi lezzet de apayrı oluyormuş :) Ben sevmiyorum termosta çayı ama bu termosun bu özelliğinden dolayı almayı düşünüyorum. Sen de bi bak istersen

Son düzenleme:

aaa ne güzelmiiiş çok teşekkür ederim canımmm

Master T2500 2,5litre Paslanmaz Çelik Termos - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

canım bu marka değil ama buna benzer kullanıyoruz 2 kişi için biraz büyük olur 2.5 litre ne de olsa ama pompalı olması çok kullanışlı çay kolayca akıyor...

tatlım bence çay içme kapasitenize göre seçmelisin mesela ben kahvaltıda en az 3-4 bardak çay içerim piknikteyse bunun sınırı yok çay bitene kadar bizde 3 litrelik termos var anca yetiyor sana tavsiyem ona bak birde içi can ve çelik olanlar var cam olanlar hemen kırılıyor diye biliyorum annem her yerde çelik arattırdı bana memnunuz şuan markası modeli önemli değil malzemesine bak ben eve 60 tl ye almıştım bi züccaciyeden çok para vermeye gerek yok hepsi aynı işlevi yapıyor nasılsa bende öyle almayı düşünüyorum .

Onerisi olan var mı?
STANLEY diyorum baska bir şey demiyorum :) biraz paraya kıyarsın ama ömür boyu garantili, çocuklarından torunlarına.. daha sorun yasayan duymadım, eski yorumlarda hepsi aynı işlevi görüyor fln demişler ama ne kadar sürede hangi kalitede görüyor o önemli. bu markada yanılmıyosam çoğu ürün 24 saate kadar tutuyor. ucuzlarda 3-4 saati zor görürsün.. sevgiler

Teşekkür ederim.ben kıyacam o paraya da eşim kıymıyor.bir fırsatını bulup alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…