Canım, arzumun çift hazneli 2 ltlik termosu var. Anneler günü sebebiyle şu an indirimli. Olumlu şeyler duydum onun hakkında demi ayrı suyu ayrı oluyor. E tabi lezzet de apayrı oluyormuş :) Ben sevmiyorum termosta çayı ama bu termosun bu özelliğinden dolayı almayı düşünüyorum. Sen de bi bak istersen
STANLEY diyorum baska bir şey demiyorum :) biraz paraya kıyarsın ama ömür boyu garantili, çocuklarından torunlarına.. daha sorun yasayan duymadım, eski yorumlarda hepsi aynı işlevi görüyor fln demişler ama ne kadar sürede hangi kalitede görüyor o önemli. bu markada yanılmıyosam çoğu ürün 24 saate kadar tutuyor. ucuzlarda 3-4 saati zor görürsün.. sevgilerOnerisi olan var mı?
Teşekkür ederim.ben kıyacam o paraya da eşim kıymıyor.bir fırsatını bulup alıcam.STANLEY diyorum baska bir şey demiyorum :) biraz paraya kıyarsın ama ömür boyu garantili, çocuklarından torunlarına.. daha sorun yasayan duymadım, eski yorumlarda hepsi aynı işlevi görüyor fln demişler ama ne kadar sürede hangi kalitede görüyor o önemli. bu markada yanılmıyosam çoğu ürün 24 saate kadar tutuyor. ucuzlarda 3-4 saati zor görürsün.. sevgiler