• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

termikel ankastre set kullanan varmı?

pamukcuq

Hayallerime Kavuştum
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
654
0
46
Samsun
Termikelin ankastre setini aldık ocağı iyi davlumbazda fena değil ama fırınla bi türlü anlaşamadık:33: Gecen mrk edip fırını kullanmaya kalktım poğaca yaptım altı üstü güzel pişti fakat içi hamur kaldı :19: sonra milföy yapayım dedim yaktı kuruttu herzaman yaptığım derecelerde pişirdim ama olmadı bu fırından kullanıp memnun kalan varmı çok mrk ediyorum kullananlar fikirlerini yazıp yardımcı olurlarsa çok sevinirim $Bchefcooher20-20yenc4b020set[1].webp

örneğin 20 dakika dolmadan 200 derecede milföylerim yandı içleri hamur gibiydi fazla bi ayar düğmesi yokki 2 düğmesi var zaten biri derece ayarı biride işte al üst ısıtıcı, sade alt veya üst ısıtıcı ,ızgara başkada bişey yok :44:

gecen pizza yaptım hamurumun içi tam pişmedi altı üstü güzel pişti 170 derecede pişirdim daha düşük derecedemi pişirmeliyim acaba

derecesini düşürdükce daha güzel pişiriyor 160derecede dışınıda içinide güzel pişiriyo :56:

Back
X