Selülit Termal Tuz

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

aphraell

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
158
1
Arkadaşlar aktardan resimdeki termal tuzdan aldım. Üzerinde kullanılışı yazıyor, selülite sıkılaştırmaya, hücre yenilemeye, yağ yakmaya yardımcı diyor ama ne kadar sıklıkla kullanacağım yazmıyor. Yani haftada bir ise makul ama her gün kullanmak çok işkence olurdu çamur halinde sürülüyor ve her yer batıyor sürerken :roflol: Konuyla ilgili arama yaptım ama bulamadım eğer varsa moderatörler birleştirebilirler. Kullanan, faydasını gören veya ne kadar sıklıkla kullanılacağını bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba? Öpüyorum hepinizi a.s.
jkhkjwd2.png

Ya canım bende aldım ama nasıl kullanacağımı bilemedim. Üzerine biraz kaynar su ekledim ama eritemedim bir türlü. boza kıvamında olması gerekiyormuş. Sen nasıl erittn bu tuzu???

Ben de eritemedim ya :1no2: Böle sulu sulu cıvık bişey oldu :roflol: Soğuk su kullandım ben direk. Yine de etkisi oldu yumuşacık oldu sürdüğüm yerler; streçle sarıp bekledim 30 dk baya da terletti ama ne kadar zamanda bir yapacağımı bilmiyorum. Bence kıvamı tutmasa da etkili olur, sonuçta içindeeki maddeler cilde değimiş oluyo. Madem bilmiyorum haftada bir yapayım diye düşündüm salı günü tekrar yapıcam bakalım fisfisfis

Ben ikinciye yapmadım daha ya ortalık battı ilkinde çamur sonuçta aktı fln :)) Üşeniyorum şimdi düzenli yapabilirsem sonuçları yazcam a.s.

Bende yapmadım bir daha ya, halının üzerinde sürmüştüm, halı tuz içinde kaldı. İkinciyi küvette sürdüm. Ama bilmiyorum, sanki etkili olmazmış gibi geldi. Tuzu doğru düzgün eritmeyi beceremedim ki ...

arkadaşlar bende geçen sene almıştım aynı üründen benimde çok sulu oldu. bir daha uygulayamadım... internette yine araştırdım ve şimdi sortunu aldım yanında yarım kg tuz hediyeli olarak ama gelen tuz kaya tuzu gibi... bir çay bardağına bir kaşık yazıyor kullanılışı boza kıvamı diyorlar eridi hemen ama duru bir su oldu boza kıvamı olmuyor.. sürüyorum kuruması gerekiyormuş ama bir çay bardağı sür sür bitmiyor sulu olunca akıp gidiyor.. bilen varsa yardımcı olabilirmi???

X