Termal tatil hakkinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pamukpamuk44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.895
-144
68
41
Termal tatile gidiyorum.15000 lira nakit param var.maasim 45000.kafsm karışık.
1.otel pansiyon tarzi kocaman küveti var temiz ama bir resepsiyon havuz hamam sauna yok sadece kahvaltı gecelik 1500
2. Otel sadece kahvaltı 2 yildizli odalar daha iyi açık kapalı Termal havuz sauna hamam var gecelik 2250
3. Otel yarım pansiyon bildiğimiz daha konforlu 3 yildizli Otel temizlik konusunda tek sikayet yok resepsiyon hamam sauna açık kapalı termal havuz var gecelik 3750
Müsriflik sevmem hep 1. Otele gittim.sorun yaşamadım ama Otel imkanlarının olduğu bir tatili hayal ediyorum ama o zamanda fiyat 4000 liralara çıkıyor.sizce hangi oteli sevmeliyim.ne dusunuyorsunuz
Profesyonel masaj kese kopuk de yaptırmak istiyorum

3 numara iyi.
Bir şey yapıyorsanız tam olsun. Her gün tatilde değilseniz.
Çocukla mı gidiyorsunuz tek mi? Çocuğunuzla aynı cinsiyette değilseniz otelin genel alanlarında beraber kullanım sağlayacak mısınız bu durumu iyice sorup öğrenin gitmeden önce. Bazı termal otellerde 4 yaştan büyük erkek çocuğunuzla aynı hamama havuza giremeyebilirsiniz çünkü

Tek başınıza mı gidiyorsunuz anlamadım. birde kaç gün yapıcaksınız ?

Termal otelin mantığı bence komple otelde durup, havuzda saunada kendini yumuşatıp, çıkmadan önce de spa yaptırmak olmalı. O yüzden seçenekler arasından otelde en çok vakit geçirebileceğinizi seçin. Oda kahvaltı felan diyorsunuz dışarda yemek aramaya çıkmayın yani. Tabiki havuzlu olsun.

En fazla 2 gece kaldım 1500 liralık otelde.guzeldi iyi hissettirdi ama 3. Gidişimde artık evim gibi hissetmeye başlamıştım.son gidisimde oyle suya da girmedim.heyecanım yoktu.o sebeple oteli degistereyim dedim.ekimden beri 4. Gidişim bu ve acayip rahatlatici

Yalniz disarda da orman ve termal su var mide suyu gibi.o kısmı da deneyeceğim.safra taşım var çünkü.ben de oylle düşünüyorum.bir de resepsiyon olacak belki yeni birileriyle bile tanışabiliriz diye dusundum

Bu arada termal yalova kaplicalarina gidiyorum.oradan da İstanbula gececegim

Bir de sucluluk hissediyorum.coluk cocuk var ama bir sakinliği rahatlamaya ihtiyacım da var.acaba en hesaplarını mi sevsem diye düşünmüyor degilim

Fikri olan yok mu acaba fikirleriniz benim için degerli

Tek gece kalacaksanız 3. yü seçin. Suçluluk duyuyorsanız da kafanızı rahatlatacak başka alternatifleri günlük hayatınıza eklemeye çalışın. Termale gitmek gibi bir rutinim yok çok anlayamadım, sağlık amaçlı mı gidiyorsunuz genelde?

Stres atıyorum güzel hissettiriyoe

Eş ve çocuk varsa onlarla gidip yinede 3. yü tercih ederdim. Dinlenmek ve konfor istiyorsanız hakkıyla olsun o zaman.

Ben termal tatil yapmayi cok severim. Ama unutmamak lazim boyle yerler enfeksiyon acisindan tehlikeli oluyor. O yuzden kisisel tercihim porselen markasi da olan oteller zincirinde kalmak. Size tavsiyem de en temiz neresiyse oraya gidin. Trip advisordan yorumlari okuyun.

Evet ya açık alanları insan bazen kullanmak isterken tiksiniyor acaba iyi temizlenmiş mıdır diye dusunuyorum

3 Otel belirledim sadece onlara bakacağım.oda içindeki küvet boyutu da önemli konfor önemli.bakalim şimdi yoldayım.otelleri bir göreyim de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…