- 20 Ocak 2021
- 1.895
- -144
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Aslında şöyle iyi bir tatil yapmak istiyorum.herwey kusursuz olsun ama maddiyat meselesiSanırım böyle bir tatilde aradığım özellikleri ikinci şık karşılıyor ben ikinciyi seçerdim
Tek kişi gidiyorum en az 3 gün 4 de olabilirTek başınıza mı gidiyorsunuz anlamadım. birde kaç gün yapıcaksınız ?
Yalniz disarda da orman ve termal su var mide suyu gibi.o kısmı da deneyeceğim.safra taşım var çünkü.ben de oylle düşünüyorum.bir de resepsiyon olacak belki yeni birileriyle bile tanışabiliriz diye dusundumTermal otelin mantığı bence komple otelde durup, havuzda saunada kendini yumuşatıp, çıkmadan önce de spa yaptırmak olmalı. O yüzden seçenekler arasından otelde en çok vakit geçirebileceğinizi seçin. Oda kahvaltı felan diyorsunuz dışarda yemek aramaya çıkmayın yani. Tabiki havuzlu olsun.
Stres atıyorum güzel hissettiriyoeTek gece kalacaksanız 3. yü seçin. Suçluluk duyuyorsanız da kafanızı rahatlatacak başka alternatifleri günlük hayatınıza eklemeye çalışın. Termale gitmek gibi bir rutinim yok çok anlayamadım, sağlık amaçlı mı gidiyorsunuz genelde?
Evet ya açık alanları insan bazen kullanmak isterken tiksiniyor acaba iyi temizlenmiş mıdır diye dusunuyorumBen termal tatil yapmayi cok severim. Ama unutmamak lazim boyle yerler enfeksiyon acisindan tehlikeli oluyor. O yuzden kisisel tercihim porselen markasi da olan oteller zincirinde kalmak. Size tavsiyem de en temiz neresiyse oraya gidin. Trip advisordan yorumlari okuyun.
3 Otel belirledim sadece onlara bakacağım.oda içindeki küvet boyutu da önemli konfor önemli.bakalim şimdi yoldayım.otelleri bir göreyim deBen termal tatil yapmayi cok severim. Ama unutmamak lazim boyle yerler enfeksiyon acisindan tehlikeli oluyor. O yuzden kisisel tercihim porselen markasi da olan oteller zincirinde kalmak. Size tavsiyem de en temiz neresiyse oraya gidin. Trip advisordan yorumlari okuyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?