Termal su gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş!

NazC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
940
492
42
Merhaba Arkadaşlar,
Bende 8 aydır deniyorum ne yazık ki olmadı bir arkadaşım termal otele gittik sıcak su olmasından dolayı uzun süre termal havuzda kaldım bir kaç gün otelde kaldık yumurtlama gününe denk getirdik o ay hamile kaldım dedi bu şekilde hamile kalan var mı? tesadüf müdür acaba ? Yoksa sıcak su kasları rahatlattığı için kolay olmuş olabilir mi ? Ben bu ay deneyeceğim umarım olumlu sonuç alır ve sizi de bilgilendiririm. Allah hepimizin yardımcısı olsun. :)

Konu hakkinda bilgim yok ama bildiğim bişey var sıcak su spermleri öldürüyor yinede siz bilirsiniz Rabbim gönlünüze göre versin

Konu hakkinda bilgim yok ama bildiğim bişey var sıcak su spermleri öldürüyor yinede siz bilirsiniz Rabbim gönlünüze göre versin
Evet erkekler için önerilmiyor sıcak su bende öyle biliyorum ama bayanda sıcak su iyi olduğunu duydum nasip denemekte fayda var hastalıktan sonra yumurtlama gününü takip edicem ona göre gidicem hayırlısı artık :)

Hayırlısı cnm ne duysak yapar olduk Rabbim cabalarimizi mukafatlandirsin inşallah. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…