• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

termal çantada anne sütünü nasıl saklarım?? lütfen yardım..

bahbel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
34
2
36
Mardin
bikaç gün sonra 5 aylık kızımla uzun bi araba yolculuğu ( 15 saat kadar) yapıcaz memlekete. aventin pompasıyla termal çantası var bende. yolda ne olur ne olmaz diye yedek süt bulundurayım diyorum. çantayı ilk kez kullanıcam şimdi sorum şu: sütü buzluktan çözdürüp mü koyayım çantaya, yoksa doğrudan buz halinde mi koyayım. çözdürürsem ne kadar süre kalabilir çantada? çantayı ben satın almadığım için bilgim yok bu konuda. bilgisi olan ve yardım eden olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler:44::44:

bende weewell'in termal çantası var ben sütü sağdığım gibi bırakmıştım ama şubat ayıydı.çantaya koyduğum süt 2 saat sonra buz gibi olmuştu.
sen sütü buzlu olarak bırak çantaya ne olur neolmaz sıcakta bozulacağına soğuk kalsın içeçeğine yakın dışarı çıkartır sütü ılıtırsın..
yada en garanti yöntem, sen yolculuğa çıkmadan önce evde dene,ona göre sütü çantaya bırakırsın...
otobüsle gideceksen sütü otobüsün buzdolabına bırakmalarınıda rica edebilirsin.iyi yolculuklar

evet evde denemek çok mantıklı. madem çabuk soğuyo buzlu koymak en iyisi galiba. kendi arabamızla gidicez bakalım nasıl olcak. çok teşekkür ederim cevabınız için çok faydası oldu :)))))

Back