Terlik Seçimin Ayak Sağlığına Etkisi
Küresel ısınmaya bağlı olarak uzun süren yaz ayları,sıcak havaların çıldırtan etkisi ve buna bağlı olarak ayakların ‘ÖZGÜR KALMA İSTEĞİ’ doğal olarak bizleri terlik giyme yönünde etkilemekte.
Rengarenk,cıvıl ve şıkır terliklere ,kimi zaman kalitesine bakmadan meyil etmekte ve onları fiyatları ucuz olduğu için hemen oracıkta ayaklarımızın özgürlüğünü vermek uğruna giymekteyiz ..
Aslında Çin ve ucuz atölye işi olan bu terlikler ile kendimize yapmış olduğumuz ihaneti daha sonra anlamakta ve caaanım ayaklarımızın kelepçelenmiş özgürlüğüne hayıflanmaktayız..
Terlik seçerken en önemli unsurun taban olduğuna dikkatinizi çekmek istiyorum. Tabanların "Ayağın altındaki yapının kolay bozulmayacak şekilde olması. poli-üretan yapısı ,densite ayarı,esnekliği,içeriğindeki pet ve taban astarı,ve en önemlisi ortapedik yapısının özelliğini koruması tabanın vazgeçilemez özelliklerindendir.
Ucuz fiyata aldığımız Çin malı ve plastik taban terliklerinde 15 giyim sonrasında taban özelliğini kaybetmekte ve ayağın özgürlüğüne işkence ile karşılık vermektedir.
Aşağıda resimlerini gördüğünüz ürünlerin üretim aşamasında yukarıda belirttiğimiz hassasiyetlere bağlı kalarak üretim yapmaktayız.Kalite ve müşteri memnuniyetini esas alan vizyonumuzla , yurdumuzun bir çok yerinde halkımızın emrinde olan CARLA VERDE ve bizler , yakın zamanda KK alışveriş sitemizde yer alacağız. Şimdilik hoşçakalınız.
[