• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terleme skntisi..

Bsrkya123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
1.070
911
73
28
Srlam kizlar. 7 ay önce dogum yaptim. Hanilelikten öncede terliyordum böyle ama. Dogumdan sonra feci sekilde terliyorum. Terimdr vok kötü kokuyor. Hergün dus alsamda ise yaramiyor. Valla biktim. Benim gibi sknti yasiyan varmi? Koltuk alti teri tek skntim. 60 kiloyum zaten. Hani fazla kilomda yok diyim ondan dolayi diye.. valla yardimck olursaniz cok sevinirim

Canım lifle sürtünmüyorsan bir süre sonra vücudun kokuyor. Ya da kuru fırçalama yapabilirsin o da çok yardımcı oluyor. Ama en iyisi lifle çitilemek tüm vücudu

Canım lifle sürtünmüyorsan bir süre sonra vücudun kokuyor. Ya da kuru fırçalama yapabilirsin o da çok yardımcı oluyor. Ama en iyisi lifle çitilemek tüm vücudu
Canim ben hepppp liflerim. Lifsiz asla dus almam. Onuda yapmama ragmen bisey degismiyor🙄

Sağlıklı uzun ömürler diliyorum bebeğine😊 Git canım doktora ihmal etme. En güzeli test yaptırıp neyin sebep olduğunu öğrenirsin. Geçmiş olsun. 🙋🏻‍♀️

Srlam kizlar. 7 ay önce dogum yaptim. Hanilelikten öncede terliyordum böyle ama. Dogumdan sonra feci sekilde terliyorum. Terimdr vok kötü kokuyor. Hergün dus alsamda ise yaramiyor. Valla biktim. Benim gibi sknti yasiyan varmi? Koltuk alti teri tek skntim. 60 kiloyum zaten. Hani fazla kilomda yok diyim ondan dolayi diye.. valla yardimck olursaniz cok sevinirim
Normal ve geçici bir durum doğum sonrası yasanir genelde.

Back