Terk edilmek koymadi daa bu acitan ne?

busetam18

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
21
18
18
35
7 aylik bir iliskimiz boyunca sesimi duyma eksikliği yaşamayan, gunaydin yazan ben arada bir napion yazan o. Ne yaptigimi, kiminle olduğumu umursamayan , kiskanclik sifir olan bir erkek. biz nasil geldik bu hale demiyorum çünkü halimiz en basindan beri buymus farkedememisim. Surekli bu yuzden ayrildik. bir o ben ben donerdik. Çok yoğun calisirdi haftasonlari bulusurduk ama hep yorgundu beyimiz eve cagirirdi. Sonra istekleri arttti yok derdim. Ve sonra is için sehirdisina gitti. ogun hic yazmadi. Ama sosyal hesabuna foto ekledi. Bana neden yazmadan diyince net cekmiyormys. Beni aldattigini dusunmuyrm. beni sevmedi sevemedi. Simdi geldi benimle evliliği düşünmediğini ama diğer anlamda beraber olmak istediğini benim kabul etmediğim için ayrilmak isteğini söyledi. Ama birakmakta istemediğini söyledi. Zaman ver dedim cunki bitsin gitsin istemiyordum seviyirdum. vermedi terk etti. Sonra ben 1 hafta sonra yazdim red etti beni sonra o beni 1 hafta sonra aradi. Haftasonu bulusmayinca onu olmuyor dedi yine terk etti. ne kdr değer verdiysem o kdr değersiz oldum. Ne kadar sevdiysem o kadar Sevilmedim. En azindan ben hep sadik kaldim. Hic yormadim onu. Tamam sevmedin neden bu kadar oynadi benimle. Ama duygularimla oynadi beni kullandi. ahim onda. İlgisiz olan bir erkeğin asla düzelmesini beklemeyin. Değişmezler siz onlari onemsedikce onlar daha da uzaklasiyorlar. Biliyorum pişman olacak en azindan hakkim onda kalmicak. Ama neden neden bu kadar uzatti bunu saçma sapan bu duruma getirdi?

ilişki teklif ettiğinde neden düşünmek istedin onu anlamadım. bazı erkekler çok karaktersiz,iğrenç oluyorlar. yüzü gülmeyesice pislik herif ! ama sende de hata var. sana değer vermeyen biriyle aylarca beraber olmuşsun.

uzun zaman sonra bir ilişkiye evet dedim. sonra çok hoşlanıyordum. ilişki içerisindeyken uayanamdım bazen beni önemsiyordu sanki onu hissedince o yüzden zaman ver dedim. yaşım 27

ya birde hep benim eksikliğimmiş gibi suçluyordu beni . sen benm için yapmıyorsun birşey diyordu. kaybetmek istemiyordum.

yaşın da küçük değilmiş. ben de yeterince ilgi göstermeyen adamı def ettim hayatımdan . ben de seviyordum ama gitmeyi de bilirim gerekirse sevgime rağmen. mutsuz olmak için mi hayatımıza birini alıyoruz? eğer hayatımda biri yer alacaksa bana mutluluğu,huzuru vermeli, sevgisini sonuna kadar da hissettirmeli . değilse değerli vaktimi harcayamam onun içn

şimdiye kadar hiç böyle haksızlığa uğramamaıştım. ama bu bana cok iyi ders oldu. hep arkadasşrıma erkekler için bu kdr yıpratmayn kendinizi derken kendimi yıpranılmış şekilde buldum. çok pişmanım. bir erkek için yapmam değim herşyi onun için yaptım. sadece biran önce bugunler bitsin diyorum . yoksa pişmanlıktan paramparca olcam :

Bugünler geçecek emin ol hepsini unutacaksin. İnsanız hepimiz hata yapıyoruz zaman zaman. Önemli olan hatalardan ders alıp bir daha yapmamak. Karşına seni sevip değer verecek insanlar çıkarsın Rabbim. Ama sen de her daim kendini değerli görüp ona göre davranmalisin

çok teşekkür ederim . benim için yazdıgın için zaman ayrıdgın için . insan bazen paylaşmak istiyor. inşallah seninde herşey gönlünce olur

Ne guzel ozetlemissin ,

Bir umut cinsellik yasarsiniz diye devam etmis iste. Karaktersiz biriyle berabermissiniz. Uzgunum ama zararin neresinden donulurse kardir. Kotu olan bu zarara ragmen girmeyi tercih edenim yine o olmasi. Ama olsun. Neyse ne. Sana uygun biri degilmis. Ayrilmaniz isabet olmus. Uzulme. Herkes onun gibi degil. Boyle ilgisiz, sevgisiz birini sevebildikten sonra daha iyisini hayli hayli seversin

Ayni seyleri suan da bende yasiyorum inanın sizin yazdiklarinizi okuyunca kendimi gordum resmen. Suan da ilac tedavisi goruyorum hayatim mahvoldu bunlardan haberdar ama adamin vicdani rahat. En cok koyanda o zaten yaptigim iyilikler fedakarliklar hep bosunaymis. İnsallah bir an önce bunlari atlatiriz. Eger ki konusmak isterseniz özel den de mesaj yazabilirsiniz. Belki birbirimize güç veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…