- 3 Nisan 2018
- 68
- 156
- 43
- Konu Sahibi Minnimini00
-
Dediğin gibi alışkanlık bu
Şu an boşluk hissediyorsun hayatında ama
Zamanla geçecek ve o zaman daha mantıklı düşünüp iyi ki kurtuluşum diyeceksin
O yüzden biraz sabır ve kafanı dağıtmaya yardımcı aktiviteler bul
Onun hayatında başka birisi olduğundan şüpheleniyorum açıkçası.. ama emin olamıyorum ayrılmadan bir kaç gün önce beni yere göğe sığdıramıyordu biranda sanki değişti ve birkaç boş beleş seylerle ilişkiyi sonlandirdiNeden bitti peki
Onun hayatında başka birisi olduğundan şüpheleniyorum açıkçası.. ama emin olamıyorum ayrılmadan bir kaç gün önce beni yere göğe sığdıramıyordu biranda sanki değişti ve birkaç boş beleş seylerle ilişkiyi sonlandirdi
Neden bittiği çok önemli eğer karşı taraf sebepsiz sizi bıraktıysa erkenden bittiğine şükredin iki çocukluykende bırakabilirdi.
Benim için çok zor bir alışma süreci olucak o şahısla aynı ortamda bulunuyorum sürekli çünküBoşver seni kaybetmiş
Net ve kararlı olmayandan sana hayır gelmez
Benim için çok zor bir alışma süreci olucak o şahısla aynı ortamda bulunuyorum sürekli çünkü
Arkadaşların yok muSorun da zaten o hiç birşey yapmak istemiyorum bütün gün yatakta kalıp uyumak istiyorum .. sadece uyuyunca rahatlıyorum çünkü aklım başımda olmuyor ..
Kız bir de başka biri var diye şüpheleniyorum diyorsun. Yok artık böyle birini sen bırak asıl?? Seni sevmeyen hatta senin arkandan iş çevirdiğini düşündüğün biri senden ayrıldı diye nasıl üzülüyorsun hayret şokEvet o da var tabi keşke hemen şükretme kısmına gecebilsem
Niye korkuyormuş? Ona şunu demelisin senden net olmanı bekliyorum, bir ilişki ya vardır ya yoktur. Ben de ona göre önüme bakıcam, kısmetlerimi engellemek istemiyorum de.Sizinle bu konuşmaları yaptıktan yarım saat sonra ondan mesaj aldım üzgün olduğunu ve kafasının karışık olduğunu ama beni kaybetmek istemediğini .. Ama yeniden baslamaktan da korktugunu söyledi .. saat 5 e kadar konuştuk bir ilerleme yok ama daha üzgün hissediyorum..
Sevmiyormus seni demekOnun hayatında başka birisi olduğundan şüpheleniyorum açıkçası.. ama emin olamıyorum ayrılmadan bir kaç gün önce beni yere göğe sığdıramıyordu biranda sanki değişti ve birkaç boş beleş seylerle ilişkiyi sonlandirdi
Zamana ihtiyacın var. Ayrılığı gözünde hiç büyütme. Bi o kalmadı dünyada. Elbet seni hakeden birini tanıyacaksın. Sabret.Merhaba öncellikle.. 2 yıla yakın devam eden ilişkim sonlandı ve gerçekten zor zamanlar yaşıyorum.. sanki fırtına kopuyor içimde.. Ben de en iyi çözümün yazmakta ve en azından dert ortağı bulup yada bu dönemden bir şekilde geçmiş olanlar ile konusmak için bu konuyu açtım.. Daha öncede kırılma noktalarimiz olmuştu ama bu seferki ciddi.. Hayatım nasıl düzene girecek bilmiyorum.. Alışkanlıklarım beni urkutüyor ..kimseye anlatamıyorum ağzımı bıçak açmıyor sanki konuşmaya çalışsam boğazım düğümleniyor en iyi çözüm yazmak bu yüzden
İşyeri miBenim için çok zor bir alışma süreci olucak o şahısla aynı ortamda bulunuyorum sürekli çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?