• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terk Edildim..

Minnimini00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
68
156
43
Merhaba öncellikle.. 2 yıla yakın devam eden ilişkim sonlandı ve gerçekten zor zamanlar yaşıyorum.. sanki fırtına kopuyor içimde.. Ben de en iyi çözümün yazmakta ve en azından dert ortağı bulup yada bu dönemden bir şekilde geçmiş olanlar ile konusmak için bu konuyu açtım.. Daha öncede kırılma noktalarimiz olmuştu ama bu seferki ciddi.. Hayatım nasıl düzene girecek bilmiyorum.. Alışkanlıklarım beni urkutüyor .. :KK42: kimseye anlatamıyorum ağzımı bıçak açmıyor sanki konuşmaya çalışsam boğazım düğümleniyor en iyi çözüm yazmak bu yüzden :110::110:

Dediğin gibi alışkanlık bu
Şu an boşluk hissediyorsun hayatında ama
Zamanla geçecek ve o zaman daha mantıklı düşünüp iyi ki kurtuluşum diyeceksin
O yüzden biraz sabır ve kafanı dağıtmaya yardımcı aktiviteler bul

Dediğin gibi alışkanlık bu
Şu an boşluk hissediyorsun hayatında ama
Zamanla geçecek ve o zaman daha mantıklı düşünüp iyi ki kurtuluşum diyeceksin
O yüzden biraz sabır ve kafanı dağıtmaya yardımcı aktiviteler bul

Sorun da zaten o hiç birşey yapmak istemiyorum bütün gün yatakta kalıp uyumak istiyorum .. sadece uyuyunca rahatlıyorum çünkü aklım başımda olmuyor ..

Neden bittiği çok önemli eğer karşı taraf sebepsiz sizi bıraktıysa erkenden bittiğine şükredin iki çocukluykende bırakabilirdi.

Onun hayatında başka birisi olduğundan şüpheleniyorum açıkçası.. ama emin olamıyorum ayrılmadan bir kaç gün önce beni yere göğe sığdıramıyordu biranda sanki değişti ve birkaç boş beleş seylerle ilişkiyi sonlandirdi

Boşver seni kaybetmiş
Net ve kararlı olmayandan sana hayır gelmez

Sorun da zaten o hiç birşey yapmak istemiyorum bütün gün yatakta kalıp uyumak istiyorum .. sadece uyuyunca rahatlıyorum çünkü aklım başımda olmuyor ..
Arkadaşların yok mu
Rica et bu aralar pek ii değilim beni yanlız bırakmayın de
Onlarla kafanı dağıtmaya çalış

Evet o da var tabi keşke hemen şükretme kısmına gecebilsem
Kız bir de başka biri var diye şüpheleniyorum diyorsun. Yok artık böyle birini sen bırak asıl?? Seni sevmeyen hatta senin arkandan iş çevirdiğini düşündüğün biri senden ayrıldı diye nasıl üzülüyorsun hayret şok

Sizinle bu konuşmaları yaptıktan yarım saat sonra ondan mesaj aldım üzgün olduğunu ve kafasının karışık olduğunu ama beni kaybetmek istemediğini .. Ama yeniden baslamaktan da korktugunu söyledi .. saat 5 e kadar konuştuk bir ilerleme yok ama daha üzgün hissediyorum..

Sizinle bu konuşmaları yaptıktan yarım saat sonra ondan mesaj aldım üzgün olduğunu ve kafasının karışık olduğunu ama beni kaybetmek istemediğini .. Ama yeniden baslamaktan da korktugunu söyledi .. saat 5 e kadar konuştuk bir ilerleme yok ama daha üzgün hissediyorum..
Niye korkuyormuş? Ona şunu demelisin senden net olmanı bekliyorum, bir ilişki ya vardır ya yoktur. Ben de ona göre önüme bakıcam, kısmetlerimi engellemek istemiyorum de.:KK8:

Onun hayatında başka birisi olduğundan şüpheleniyorum açıkçası.. ama emin olamıyorum ayrılmadan bir kaç gün önce beni yere göğe sığdıramıyordu biranda sanki değişti ve birkaç boş beleş seylerle ilişkiyi sonlandirdi
Sevmiyormus seni demek
Bos beles seylerle bitirdiyse sevgisu bitmistir
Bosver
Yoluna bak
ALLAH ölüm acisi vermesin

Merhaba öncellikle.. 2 yıla yakın devam eden ilişkim sonlandı ve gerçekten zor zamanlar yaşıyorum.. sanki fırtına kopuyor içimde.. Ben de en iyi çözümün yazmakta ve en azından dert ortağı bulup yada bu dönemden bir şekilde geçmiş olanlar ile konusmak için bu konuyu açtım.. Daha öncede kırılma noktalarimiz olmuştu ama bu seferki ciddi.. Hayatım nasıl düzene girecek bilmiyorum.. Alışkanlıklarım beni urkutüyor .. :KK42: kimseye anlatamıyorum ağzımı bıçak açmıyor sanki konuşmaya çalışsam boğazım düğümleniyor en iyi çözüm yazmak bu yüzden :110::110:
Zamana ihtiyacın var. Ayrılığı gözünde hiç büyütme. Bi o kalmadı dünyada. Elbet seni hakeden birini tanıyacaksın. Sabret.

Aşk acısı çok mu zor ya gerçekten bilmediğim için soruyorum? Herkes bundan kıvranıyor, çok garip.

Back