teredildimmm ama özlüyorum

S

siluet

Ziyaretçi
aşk acısı kötü arkadaşlar ama terkedilmek daha da acı...1 ay evvel bi atnıdık vasıtasıyla biri ile tanıştırıldım.başka bi şehirde çalışyodu.tanıştık .sonra 2 gün görüştük.o amasyaya gitti.1 hafta sonra izin aldı.3 hafta izni vardı.daha 2.görüşmede elimi tutmak istedi.bu bana önce garip geldi.ama 1-2 kere daha görüştük.ve 4.görüşmede biz anlaşıyoruz uzatmayalım dedi.bende çok erken ne uzatması dedim.zaman ver dedim.ama bu acelede garip geldi bana tabi.öncelri istemeden bi şans vermek ve tanımak için çıkıyodum.bu arada cimriliği vardı.bi kere sinema parasını bana ödetti.ve hızlı yakınlaşıyodu.ben engelliodum .sonra belki 4 yada 5. görüşmede beni öptü.bunu o an engellemedim ama sonra kızdım.oda biraz bozuldu.sonra barştık.ama bu arada akşam dönerken beni eve kadar bile bırakmıodu.bi çiçek almış çok özensizdi.bunları şakayla karışık söledim ona tabi.sonra bana bi kolye aldı.biz bu arada msndede konuşuoduk.bana hep evlilikten-sen benim eşim olcaksın diyo ve benden hoşlandığını sölüodu.bende sonra ondan hoşlanmaya başladım.ve bunu söleyince ona evlenelim seni istemeye gelelim yüzükleri alalım falan dedi.tamam dedim bende.bu sözden 3 gün sonra günübirlik tura gittik.tur parasınıda benden istedi ve kendi paramı kendim verdim.bunlar bende hep soru işareti bıraktı ama hiç üstünde durmadım çünki yavaş yavaş seviyodum onu.geziye gittik.ve gezi dönüşübana acele etmeden birbirimizi tanıyalım dedi.3 gün evvel evlenelim diyen adam aileme gelcekler die söledikten sonra bana bunu sölüyo.bende çok sinirlendim ve kolyeyi verip bi karar ver öle bunu bana ver dedim.çok şaşırdı.sebep olarakta ekonomi ve acele etmizi söledi.bende ben zaten yavaş gidelim demiştim dedim.yetrli yanıt alamayınca bağırdım çağırdım.istersen görüşmeyelim falan dedim ama otobüsten inerken bana düşün dedi.ve bende düşüncem dedi.yani o an ayrılmadık.ama ağzında bi bakla vardı.bunu sana sölemek zor falan diyodu.nese çok uzattım.ertesi sabah bana bi msj atıo.kararım olumsuz,ve kesin,seni zor durumda bıraktığım için özür.bu kolay olmadı.hoşçakal ben amasyaya dönüyorum diyip kaçtı gitti.ailesinede elektrik alamadım demiş.yüz yüze bile konuşamdı benle zor oluyomuş.bende ağzıma geleni yazdım ve msj attım.b.de aradım.anlaşamıyoruz.ilerde kopmaktansa şimdi olsun.dedi.çokk üzüldüm,kırıldım,ve farkettimki sevmişim,ardından ağladım .2.gün oldu ararmı dedim aramadı ve beni msnden silmiş.aileme ve bana çok büyük saygısızlık yaptı.ama kızıyorum kendime böle dengesiz birini neden svdin die.maddiyatçı biri.ailemde ben üzüldükçe üzüldü.ve bana son dakikaya kadar sarıldı öptü.ve gezi bitimine 2saat kala bu düşünceleri açıkladı ve ertesi sabahta msjla terk edildim.bugün bi arkadaş çok bağırıp tepki vermişin gemileri yakmışın.ondan gitmiş dedi şimdi benmi suçluyum sizceeee? bi fikir verin.içimden ona msj atmak gelio seviyorum die ama tersliycek biliorum ve gururmayediremiyorum.offff ne olur bi fikir verinn arkadaşlarrrr

aay aman uzak dur bee kızım afdersin ama böylelerini karıştırdıkça koku çıkıyor , bir ayda evlenelim demeside ne, ki bende kandım böyle bir olaya ve geri döndüm herseferinde ufak tefek kişisel sorunları vardı kesin o yüzden yapıyor diyordum ehhh saçmalık hiiiç uğraşmaya değmez hemen elini ayağını çek yarın öbürgün başka bir arkdaşının daha adam gibi birini tanıştırdığı insanla evlenirsin

ne demek gezide parayı senden istemesi ıyyy tiksinç kusura bakma ....

suçlu falan değilsin. evlilik o kadar kısa sürede karar verilebilecek birşey değil, birkaç haftada bir insanı tanıyıp, hayatının geri kalanını onla geçirip geçiremeyeceğine nasıl karar verebilirsin ki, insanlar yıllarca birlikte olup yinede birbirini tamamen tanıyamayabiliyor. evlilik o kadar basit birşey değil. ben olsam birkaç haftada evlenelim diyen birine birdaha yaklaşmam, tabi şahsi fikrim bunlar benim, hayatını nasıl yaşamak istediğini en iyi sen bilirsin a.s.

anlattıklarına bakılırsa bu kişiyle yaşadıkların ''laylaylom işime gelmedi görüşürüz cicikom'' tarzı
hatayı kendinde arama, tamamen yanlış bir insan karşındaki
bu kadar kısa sürede çok fazla yakınlaşmak, fazla zaman kaybetmemek istemiş
sen izin vermeyince, aşığım, evlenelim diye güvenini kazanmak, elde etmek istemiş
yine pek istediğini vermemişsin anlaşılan, uğraşamam tatilde bitiyor zaten demiş.
ayrıca ailesine söylediğine bile inanmıyorum evlenme niyetini..
yani canım kusura bakma ama yazdıkların bende bunu düşündürüyor altında ki sebebe..
bu kadar dengesiz davranan kişiyi böyle kısa sürede sevebilmende ayrı bi olay..:uhm:
bırak defolsun gitsin.. Hayatına bak, sevmeye değecek birini bulman dileğiyle cnm a.s.

anlattıklarına bakılırsa bu kişiyle yaşadıkların ''laylaylom işime gelmedi görüşürüz cicikom'' tarzı
hatayı kendinde arama, tamamen yanlış bir insan karşındaki
bu kadar kısa sürede çok fazla yakınlaşmak, fazla zaman kaybetmemek istemiş
sen izin vermeyince, aşığım, evlenelim diye güvenini kazanmak, elde etmek istemiş
yine pek istediğini vermemişsin anlaşılan, uğraşamam tatilde bitiyor zaten demiş.
ayrıca ailesine söylediğine bile inanmıyorum evlenme niyetini..
yani canım kusura bakma ama yazdıkların bende bunu düşündürüyor altında ki sebebe..
bu kadar dengesiz davranan kişiyi böyle kısa sürede sevebilmende ayrı bi olay..:uhm:
bırak defolsun gitsin.. Hayatına bak, sevmeye değecek birini bulman dileğiyle cnm a.s.

ailesine sölediğini biliyorum çüni annem ve bizi tanıştıran şahıs konuşuyodu.hatta ben ailesiyle bile tanıştım.hadi evlenelim desem 1 haftada evlencekti.o zaman ne olcaktı bilmem .ama üzüldüm.onun yüzünde 22 gün dür ağlıyorum annem ah ediyor.

22 gün yazmışım 2 gündür ağlıyorum .umarım 22 gün olmazz:bbo:

neyini özlüyorsun arkadaşım böyle bı adamın bi defa nasıl hemen sevdin onu anlamadım hani senın için bişeyler yapsa cabalasa anlıcamda sinemaya gitmişsiniz sana ödetmiş geziye gitmişsiniz sana ödetmiş durmadan öpmeye calısan sırnaşık bı adam agzından cıkan lafın arkasında degii kurtulduguna dua et bence

neyini özlüyorsun arkadaşım böyle bı adamın bi defa nasıl hemen sevdin onu anlamadım hani senın için bişeyler yapsa cabalasa anlıcamda sinemaya gitmişsiniz sana ödetmiş geziye gitmişsiniz sana ödetmiş durmadan öpmeye calısan sırnaşık bı adam agzından cıkan lafın arkasında degii kurtulduguna dua et bence

biliyorummantıksız ve değmez ama gönül.şimdionu unutmam lazım nasıl?bana akıl verin arkadaşlar

unutursun yaa insanalr neleri unutuyor bunumu unutamıyacaksın .... burada yazlanalrı okuyrosundur herhalde ne karaktersiz erkekelr var neler yaşatıyorlar elinin altındaki eşlerine bence oda dieğrleri gibi karaktersiz bunu untma yaşacağın acılardan kurtuldun bence hiç ağlama üzülme ömrümüz ne kadarki saçma biri için üzülüyorsun

aşk acısı kötü arkadaşlar ama terkedilmek daha da acı...1 ay evvel bi atnıdık vasıtasıyla biri ile tanıştırıldım.başka bi şehirde çalışyodu.tanıştık .sonra 2 gün görüştük.o amasyaya gitti.1 hafta sonra izin aldı.3 hafta izni vardı.daha 2.görüşmede elimi tutmak istedi.bu bana önce garip geldi.ama 1-2 kere daha görüştük.ve 4.görüşmede biz anlaşıyoruz uzatmayalım dedi.bende çok erken ne uzatması dedim.zaman ver dedim.ama bu acelede garip geldi bana tabi.öncelri istemeden bi şans vermek ve tanımak için çıkıyodum.bu arada cimriliği vardı.bi kere sinema parasını bana ödetti.ve hızlı yakınlaşıyodu.ben engelliodum .sonra belki 4 yada 5. görüşmede beni öptü.bunu o an engellemedim ama sonra kızdım.oda biraz bozuldu.sonra barştık.ama bu arada akşam dönerken beni eve kadar bile bırakmıodu.bi çiçek almış çok özensizdi.bunları şakayla karışık söledim ona tabi.sonra bana bi kolye aldı.biz bu arada msndede konuşuoduk.bana hep evlilikten-sen benim eşim olcaksın diyo ve benden hoşlandığını sölüodu.bende sonra ondan hoşlanmaya başladım.ve bunu söleyince ona evlenelim seni istemeye gelelim yüzükleri alalım falan dedi.tamam dedim bende.bu sözden 3 gün sonra günübirlik tura gittik.tur parasınıda benden istedi ve kendi paramı kendim verdim.bunlar bende hep soru işareti bıraktı ama hiç üstünde durmadım çünki yavaş yavaş seviyodum onu.geziye gittik.ve gezi dönüşübana acele etmeden birbirimizi tanıyalım dedi.3 gün evvel evlenelim diyen adam aileme gelcekler die söledikten sonra bana bunu sölüyo.bende çok sinirlendim ve kolyeyi verip bi karar ver öle bunu bana ver dedim.çok şaşırdı.sebep olarakta ekonomi ve acele etmizi söledi.bende ben zaten yavaş gidelim demiştim dedim.yetrli yanıt alamayınca bağırdım çağırdım.istersen görüşmeyelim falan dedim ama otobüsten inerken bana düşün dedi.ve bende düşüncem dedi.yani o an ayrılmadık.ama ağzında bi bakla vardı.bunu sana sölemek zor falan diyodu.nese çok uzattım.ertesi sabah bana bi msj atıo.kararım olumsuz,ve kesin,seni zor durumda bıraktığım için özür.bu kolay olmadı.hoşçakal ben amasyaya dönüyorum diyip kaçtı gitti.ailesinede elektrik alamadım demiş.yüz yüze bile konuşamdı benle zor oluyomuş.bende ağzıma geleni yazdım ve msj attım.b.de aradım.anlaşamıyoruz.ilerde kopmaktansa şimdi olsun.dedi.çokk üzüldüm,kırıldım,ve farkettimki sevmişim,ardından ağladım .2.gün oldu ararmı dedim aramadı ve beni msnden silmiş.aileme ve bana çok büyük saygısızlık yaptı.ama kızıyorum kendime böle dengesiz birini neden svdin die.maddiyatçı biri.ailemde ben üzüldükçe üzüldü.ve bana son dakikaya kadar sarıldı öptü.ve gezi bitimine 2saat kala bu düşünceleri açıkladı ve ertesi sabahta msjla terk edildim.bugün bi arkadaş çok bağırıp tepki vermişin gemileri yakmışın.ondan gitmiş dedi şimdi benmi suçluyum sizceeee? bi fikir verin.içimden ona msj atmak gelio seviyorum die ama tersliycek biliorum ve gururmayediremiyorum.offff ne olur bi fikir verinn arkadaşlarrrr

biliyorummantıksız ve değmez ama gönül.şimdionu unutmam lazım nasıl?bana akıl verin arkadaşlar

Şu kendi yazdığın ilk mesajını okursan adamın ne karakterde olduğunu göreceksin zaten..gamyoncuiremsu
Kusura bakma ama adam seni sevmemiş ki..benneyaptımki

senin için üzüldüm arkadaşım,ama dua etki erken kurtulmuşssun yani.allah yardımcın olsun

canım bencede kurtulmusun bunu aklı fıkrı senle bıseylaer yasamakmıs bak aynıs eyı bend eyasıyorum karsı taraf bana benıs ewdını soluoo ama gorusmek ıcın elınden gelenı yapmıoo onu bırakk ben onun herseyımısımmm ya ınsannn ole bole derde ınternete gır der hergun arara gorusmek ıcın elınden gelenı yapar yaaa erkeklr guven olmaz bencee doru ınsanı bul arama benımd earayasım var ama yapamıyorum ama guclu olmamızz laızm ınan bana guclu olalımm arkadasımm ustesınden gelcezzzzz bak smj cektı bana vewap vermedım aradı actım acmamalıydım ama yurekk artık guzlu ol derımm

canım hızlı bı surec olmus , uzucu işte senı bı ruzgarın ıcıne cekmıs kendısını oradan dısarıya cıkarmıs, o arada laflarla sozlerle senı oradan oraya savurmus , klasık herseyı agzında erkek modelı hıc sevmedıgım , Allah uzak etsın bole goz boyayanlardan ve bole maddıyat duskunlerınden . CAnım bı kere arkadasın yanlıs dusunuo bence senın yaotıgın bısey yok, yanı tek yanlısın bu adama kapılmak olabılır oda bıraz sanırım gozumuzu acmakla alakalı bısey. unutmak ıcın artık kendını onun tepkılerıne endeksleme, tatıle cık cıkamıosan, bısekılde bı etkınlık ve benzerı bısey olsun , bı spor dans hobı dalı olsun,onunla ılgılı tek laf etmeyecegın bı ortama gır, bence arkadaslarına bıle cok cok konusturma bu konuyu, her konustugumuzda yaramız daha da kanıyor bunu unutma. Unutma belkıde bunun yasanmasında da bı hayır vardı senın ıcın, dogru sekılde nası davrancagını ogrendın bın nasıhat bı musıbet olayı yanı!

olumlu olumsuz tüm yanıtlarınız için teşekkürler kendimi dinliyorum şu an bu bi hırsmı aşkmı?bilmem bugün biarkadaş seviyosan ara duygundan behset dedi.ne kaybedersin zaten kaybetmişin ded.ama olumsuz bi cevapta tekrar gururum kırılcak.o yüzden aramıycam.insannın fikri değişir ama bununda paylaşır karşısındakiyle.ne bilim kendime bunu yediremedim.ama yapcak bişey yok.

canım bencede kurtulmusun bunu aklı fıkrı senle bıseylaer yasamakmıs bak aynıs eyı bend eyasıyorum karsı taraf bana benıs ewdını soluoo ama gorusmek ıcın elınden gelenı yapmıoo onu bırakk ben onun herseyımısımmm ya ınsannn ole bole derde ınternete gır der hergun arara gorusmek ıcın elınden gelenı yapar yaaa erkeklr guven olmaz bencee doru ınsanı bul arama benımd earayasım var ama yapamıyorum ama guclu olmamızz laızm ınan bana guclu olalımm arkadasımm ustesınden gelcezzzzz bak smj cektı bana vewap vermedım aradı actım acmamalıydım ama yurekk artık guzlu ol derımm

ne kadar benziyo erkekler birbirine hoşlanıyorum,seviyorum demek bu kadar kolaymı?aynen bunları söleyip beniaramıodu.ben msne geçince konuşuodu ama bi arayıp msn geç konuşalım falan yoktu.eve bırakırken sokak başında dönerdi.zorla beni 1 kere kapıya bıraktı.ama öpmeye gelince zorlanmıyodu arkadaş.bahaneside acele ediyoruz,evin anahtar teslimi,yok ben paramın bi kısmıyla kardeşimi okutuyorum o da ev taksidi ödüyo diye bana nasıl geçinicez diyo?allahım beni maaşım için istemiş.ne garip ya!!!beni zerre kadar sevmediği gibi maddi güvence gibi görmüş

Sakın arama küçük düşürürsün kendini.Sana deger vermemiş sen neden onu arayıpta değerli yapacaksın ki bosver daha önune neler cıkar cocuk oyuncagı değil bu işler a.s.

aslında arayıp bişey beklemekte değil amacımben bana acele etmeyelim diyince çok bağırdım.30 yaşındasın sen çocukmusun .seni anlamıyorum dedim.cimrisin dedim.şu an sana vurmak istiyorum dedim.sonra msjdan sonra yanikişiliğini koydun ortaya falan çok şeyler yazdım.bu ağır bi tepki oldu belki neticede kimse hiç bişeye mejbur değil.sadece tepkim ağırdı.buda seni sevdiğim içindi bunu bil istedim desemmi acaba. diyorum aama bi taraftanda özür de dilese bu bi saygısızlık oldu.

tatlım ıyı kı hızlı kurtulmussun

düşünsene 1 sene senle böle oynasaydı para ver evınıze gelcez yok cok erken dıye dıye
delırtseydı daha mı ıyı olurdun

cok ıyı olmus hızlıca kurtulmussun bak forumda bı kısı bıle aa atuh kacırmıssın ıyıymıs ama neyse dememıs bıle . ggördun mu dısardan görunen hep dogrusudur ucuz kurtulmussun verılmıs sadakan varmıs şekerım ıyı bı kızsın anlasılan para ver dıyo verıon cıcgı yarım yamalak almıs kolye almıs ama fazlasıyla parasını almıs senden falan falan, bu ne ya
:1shok:
neyse unut gıtsın yenı bırı bak hızlıca unutursun gelmiş geçmiş olsun

X