Bebek İkinci El -Tercihen Lansinoh- Manuel Göğüs Pompası Arıyorum

yldzzx

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
244
307
Lansinoh manuel gogus pompasi ariyorum. Memnun kalma durumunuza gore baska markalar olabilir. Duzenli olarak kullanıcam. İşte oldugum zamanlar icin sutumu sagip birakicam. Tavsiyelere acigim.

lansinohun manueline 80 90 lıra verecegıne 10 lıralıklardan alırsan aynı işi görüyor hem daha pratik ve temızlemesı daha kolay, eger elektrıklıye butceyı cıkarakcaksan lansinohun 2lisı cok iyi ben onu kullanıyorum ama üşendigim zamanlarda ımdadıma 10 lıralık el pımpası yetısıyor:)

Lansinoh manuel gogus pompasi ariyorum. Memnun kalma durumunuza gore baska markalar olabilir. Duzenli olarak kullanıcam. İşte oldugum zamanlar icin sutumu sagip birakicam. Tavsiyelere acigim.
Kesinlikle lansinoh 2liyi tavsiye ederim bende onu kullandim bebegin emiş sekline göre dizayn edilmis manueller gibi belli bi sure sonra sutu kesmiyor aksine arttiriyor bebek emiyor gibi oluyo elektirikli almaya karar verirsen bendekini verebilirim 150tlye cok yeni cantasi vs.. duruyor

Tatlim bende lansinoh manuel var.ama.biberonunu ben kullanıyorum. Ayrica pompanin icindeki küçük bir beyaz parca var i sanirim zarar gormus temizlerken.onsuz ve biberonsuz ucretsiz gondereyim istersen ama diger parçalarına ayri ayri ulasman pahalıya gelecekse direk saglamini al

Elektrikli kullananlar da bosuna o kadar para verme manuel al diyorlar kafam karisti ama sutu kesiyosa o durum kotuymus. Lansinoh manuelin yorumlarinda bebek emis seklini taklit ettigini falan okumustum. Bir de 2 fazi var birisi uyarma fazi digeri sagma faziymis. Once uyariyomus sut gelmesi icin ama elektrikliyi de dusunecegim.

Kullanirken memnun kaldiniz mi? Ben part time calisiyorum gunde 3-4 saatlik sure icin sutumu sagicam bu arada

Kesinlikle memnundum.ama bn kizim 6aylik olunca sagmadim.cunku cok emerek bitiriyordu zaten.sagimi rahat.calistiginiz icin elektrikli gerekirmi bilemiyorum

elektrikli ile daha kosa sürede daha fazla sağım yaparaınoz. ben de çok temiz ikili var sütün az olduğu için sağamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…