Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle lansinoh 2liyi tavsiye ederim bende onu kullandim bebegin emiş sekline göre dizayn edilmis manueller gibi belli bi sure sonra sutu kesmiyor aksine arttiriyor bebek emiyor gibi oluyo elektirikli almaya karar verirsen bendekini verebilirim 150tlye cok yeni cantasi vs.. duruyorLansinoh manuel gogus pompasi ariyorum. Memnun kalma durumunuza gore baska markalar olabilir. Duzenli olarak kullanıcam. İşte oldugum zamanlar icin sutumu sagip birakicam. Tavsiyelere acigim.
Tatlim bende lansinoh manuel var.ama.biberonunu ben kullanıyorum. Ayrica pompanin icindeki küçük bir beyaz parca var i sanirim zarar gormus temizlerken.onsuz ve biberonsuz ucretsiz gondereyim istersen ama diger parçalarına ayri ayri ulasman pahalıya gelecekse direk saglamini alLansinoh manuel gogus pompasi ariyorum. Memnun kalma durumunuza gore baska markalar olabilir. Duzenli olarak kullanıcam. İşte oldugum zamanlar icin sutumu sagip birakicam. Tavsiyelere acigim.
Elektrikli kullananlar da bosuna o kadar para verme manuel al diyorlar kafam karisti ama sutu kesiyosa o durum kotuymus. Lansinoh manuelin yorumlarinda bebek emis seklini taklit ettigini falan okumustum. Bir de 2 fazi var birisi uyarma fazi digeri sagma faziymis. Once uyariyomus sut gelmesi icin ama elektrikliyi de dusunecegim.lansinohun manueline 80 90 lıra verecegıne 10 lıralıklardan alırsan aynı işi görüyor hem daha pratik ve temızlemesı daha kolay, eger elektrıklıye butceyı cıkarakcaksan lansinohun 2lisı cok iyi ben onu kullanıyorum ama üşendigim zamanlarda ımdadıma 10 lıralık el pımpası yetısıyor:)
Kullanirken memnun kaldiniz mi? Ben part time calisiyorum gunde 3-4 saatlik sure icin sutumu sagicam bu aradaTatlim bende lansinoh manuel var.ama.biberonunu ben kullanıyorum. Ayrica pompanin icindeki küçük bir beyaz parca var i sanirim zarar gormus temizlerken.onsuz ve biberonsuz ucretsiz gondereyim istersen ama diger parçalarına ayri ayri ulasman pahalıya gelecekse direk saglamini al
Tesekkur ederimm duruma gore donus yapacagimmKesinlikle memnundum.ama bn kizim 6aylik olunca sagmadim.cunku cok emerek bitiriyordu zaten.sagimi rahat.calistiginiz icin elektrikli gerekirmi bilemiyorum
Avent natural var bende düşünürseniz
Takas dusunur musunuzelektrikli ile daha kosa sürede daha fazla sağım yaparaınoz. ben de çok temiz ikili var sütün az olduğu için sağamadım
Simdilik manuel aldim ama manuelle istedigim sonucu alamazsam donus yapabilirim tekrar :)elektrikli ile daha kosa sürede daha fazla sağım yaparaınoz. ben de çok temiz ikili var sütün az olduğu için sağamadım
Ne ile?Takas dusunur musunuz
Bit pazarindaki konumdaki urunler ileNe ile?