• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercih!!

scallywag

catmania
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
1.498
17
158
Diğer
allahım deliricem ya!varmı böyle bir şey?önce tercih yapayım dedim geçen hafta yoğunluktan hizmet dışı kaldı..şidi tercih yapıcam öss yoğunluğu yüzünden yine servis dışı...nasıl bir sistemdir bu ya?
cumhuriyet döneminin ilk sağlık bakanlarından refik saydam ın çok ünlü bir sözü var:
''her işimiz a dan z ye bozuktur..''

nedense hep aklıma bu cümle geliveriyor devlee işim düştüğünde...tercih yap(a)mayan arkadaşlar sizde anlatın hadi...

maalesef ki ÖSYM iyice işleri batırdı..
adam akıllı bi server ları yok..
habire çöküyor site..

kızlar bugün izmirde ösym nin bürosuna girdim yemin ediyorum bir klübe.evet ülkenin 3.cüyü büyük şehrinde ösym bir klübede hizmet verdi!.oradada sistem çöktü ve cadde başına kadar bir kuyruk...internet cafelere girdim 237 kblik bir dosya 1,5 saatte indi....neyse allahtan öğlene doğru sistem düzeldi arkadaşını leptopundan yarım saatte çıktıları alabildik...öğlen 4te bir cafeye girdik..habertürkte bu durum kpss rezaleti olarak verildi...ve nihayet millet kuyruklarda süründükten sonra süreyi uzatmaya karar verdiler...sabah millet 5de gelmiş ama 11,30 oldu sistem açılmamıştı...

kızlar bugün izmirde ösym nin bürosuna girdim yemin ediyorum bir klübe.evet ülkenin 3.cüyü büyük şehrinde ösym bir klübede hizmet verdi!.oradada sistem çöktü ve cadde başına kadar bir kuyruk...internet cafelere girdim 237 kblik bir dosya 1,5 saatte indi....neyse allahtan öğlene doğru sistem düzeldi arkadaşını leptopundan yarım saatte çıktıları alabildik...öğlen 4te bir cafeye girdik..habertürkte bu durum kpss rezaleti olarak verildi...ve nihayet millet kuyruklarda süründükten sonra süreyi uzatmaya karar verdiler...sabah millet 5de gelmiş ama 11,30 oldu sistem açılmamıştı...

kusura bakmayın ama "yuh" diyorum..
bu kadar rezalet olmaz:kızgın:

sabahtan beri kuzenimin tercihini ypmaya çalıştık site o kadar yavaş çalısıyordu ki ..bide bu sıcakta..demin haberlerde izledim süreyi uzatmışlar..resmen dalga geçiyor bunlar ya..baştan bilmiyormusun böyle olcağını ona göre al bütün önlemlerini millet eziyet çekmesin ama nerde :oklava:

Back