Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında çıktının altında da yazıyor değiştirebilirsiniz diye ama korkuyorumBen 2008'deki sistemin gidip yeniden kayıt yaptırılarak değiştirilebilir olduğunu hatırlıyorum. Ama emin değilim. Eğer böyle bir imkan varsa sana tercihten sonra kağıt verildiği sürece sıkıntı olmamalı.
evet canım değiştirebilirsin geç olmadan hatta kendin bile yapabilirsin bilgisayarından hiç bir sorunda olmaz.
bugün ayın 2si yarın son gün bügün değiştir istersen geç olmadan
teşekkür ederim canım yazıcım yok çıktı alayım
ben yinede dershaneye gidip bugün gitmeyi düşünüyorum inşallah
rica ederim bende tercih verdim çıktısını falan aldım ne olur neolmazz değiştiririz diye sen git bugün değiştir çünkü riske atılmaz
haklısın yarın da son gün allah korusun sistem hata flan verir çok korkarım internet üzerinden
yapılan işlerden
aslında öyle baştan sona değişiklik değil 5. ile 6. tercihimi değiştirmek istiyorum
bence hiç girmene gerek yok. bende dademin değiştirdim tercihlerimi bilgisayardan 1 dakikalık iş.
ösym ye giriyorsun. aday işlemlerine giriyorsun. tc ile şifreni yazıyorsun orda işlem yapmak istediğiniz aktif sınav yazıyor ordan 2012 ösys tercihe tıklıyorsun sonra sol üst köşede tercih değiştire tıuklıyorsun ordan üniverstenin numarasını yazıp ekliyorsun sonrada kabul et filan diyosun oluyor :)
ben değişiklik yaptım hiç bi sorun yok test edildi onaylandı :)
Değişiklik yapmadım bir arkadaşım her gün değiştiriyor tercihlerini.Bir sorun olmadı.
Hayırlı olsun.
Print Screen tuşuyla bilgisayarına kaydet gerekirse ordan çıkartırırsın değiştirdiginde bir sorun çıkarsa diye .
Print tuşunu bilmiyorsan tercih lisetenin oldugu sayfayı aç orda klavyelerde hepsinde aynı yerde mi oluyor bilmiyorum ama bende delete nin üstü insert onun üstü print tuşu sonra paint aç yapıştır de kaydet karışık oldu ama eğer gerekirse tekrar anlatayım
sonuçlar ne zaman açıklanıyor???