Tercih değiştirme mümkün mü ? -sanırım!-

erva147

Bekle beni YAZ =)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
2.224
429
123
kızlar bir arkadaşım terch yaptı.şimdi ösym sayfasına griyor.

terchler kısmından tc nosununu şifresini yazıyor.karşısına yaptığı tercihler çıkıyor.
yan tarafta da tercih değiştrme butonu var.tıklıyor ve terch değiştrme sayfası geliyor.
sırasını değiştrme silme vazgeçme var.
arkadaşım değiştiriyor tercihini...
an altta şöle bi yazı çıkıyor tercihin son gününe kadar değiştrme yapılabilir gbisinden bir yazı.

şimdi arkadaşım değiştrmş bir sorun çıkmz dmi? onaylamış.bilgiler ösym ye gönderldi dmş.
1kez değiştrmş.yapan yada bilen arkadaş varsa lütfen yorumlasın.sorun olmz dmi?

bir sorun olmaz ben de girdim ösym nin sayfasına bir kere değiştirdim onblara zaten ayın 6 sından osnra bakılacak o zamana kadar istediğin gibi değiştirebilirsin gönderilmiştir yazısı da çıktıysa tamamdır kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar yiğenim dershaneye gitmişti tercihlerini göstermek için ösymdeki 2009 klavuzundaki branş sıralaması şişirme demişler 49000 lerde olan 20000 lerde görünüyormuş ellerindeki listede nasıl oluyor seviniyorduk iyi bir yere gidecek diye( şimdi ise neredeyse imkansız sizler nasıl yaptınız böyle bir durum söz konusu mu gerçekten

2009 değil de 2009un 2010a uyarlanmış halinde baya hatalar var orası doğru,zaten her dersane ya kendi klazuna göre yönlendiriyor ya da 2009un başarı sıralamalarına falan bakarak.

ben bi sitede okumuştum 2009un başarısı sırası şimdiki başarı sıranızı tutuyorsa büyük ihtimal yerleşirsiniz yazıyordu,doğruluğu tartışılır tabi

kızlar ben tercihler kısmına girip, tc noyu ve şifreyi yazdığımda karşıma yapılan tercihler çıkmıyor, onun yerine sisteme giriş işlemleri falan yazıyor, tercihler nerede gözüküyo, bulamadım ben :gitme: değiştirmem de gerekiyo mafoldumben

tatlım oradan öss yi seçeceksin karşına seçtiğin okullar çıkacak sonra sol üst köşede tercihimi değiştir var oraya tıklayıp tercihlerini istediğin gibi değiştireblirisn yani tc ni ve şifreni girdiktten sonra muhakkak açılır canım kaydirigubbakcemile5

tatlım ben tcyi ve şifreyi giriyorum bağlan diyorum ama karşıma çıkan tek şey ''şifremi değiştir'' oluyo, başka hiçbir şey yazmıyo kafamçokkarıştı
aslında bu sevgilimin tercihleri, o da kayseride, edirneden önce sakaryayı yazmıştık. tutturdu oraya gitmem senden ayrılmam diye. acaba kaderinde sakarya mı var da bende tercihler değişmiyo fisfisfis

yaptım tatlışım ya, aynı senin dediğin gibi oluyomuş fakat, ösymden verilen şifreyle olmadı, oradan bi yerden şifreyi değiştirdim,o şifreyle girince oldu :lepi:

yaptım tatlışım ya, aynı senin dediğin gibi oluyomuş fakat, ösymden verilen şifreyle olmadı, oradan bi yerden şifreyi değiştirdim,o şifreyle girince oldu :lepi:

aaa sevindim kuşum ya accık yardımım dokunduysa ne mutlu bana kaydirigubbakcemile5

ahhh ahh eski konuma bir bakayım dedim terchler bttide açıklandıdaa neler neler :jeyyar:

bnm bildigim akdarıyla soyle mumkun hani biz osymnin kitapcıgını alıoruz ya orda en arkada bir dilekce ornegi varya ona yazıp gonderioruz ama artık zaman gecmisdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…