kızlar bir arkadaşım terch yaptı.şimdi ösym sayfasına griyor.
terchler kısmından tc nosununu şifresini yazıyor.karşısına yaptığı tercihler çıkıyor.
yan tarafta da tercih değiştrme butonu var.tıklıyor ve terch değiştrme sayfası geliyor.
sırasını değiştrme silme vazgeçme var.
arkadaşım değiştiriyor tercihini...
an altta şöle bi yazı çıkıyor tercihin son gününe kadar değiştrme yapılabilir gbisinden bir yazı.
şimdi arkadaşım değiştrmş bir sorun çıkmz dmi? onaylamış.bilgiler ösym ye gönderldi dmş.
1kez değiştrmş.yapan yada bilen arkadaş varsa lütfen yorumlasın.sorun olmz dmi?
kızlar ben tercihler kısmına girip, tc noyu ve şifreyi yazdığımda karşıma yapılan tercihler çıkmıyor, onun yerine sisteme giriş işlemleri falan yazıyor, tercihler nerede gözüküyo, bulamadım ben :gitme: değiştirmem de gerekiyo mafoldumben
tatlım oradan öss yi seçeceksin karşına seçtiğin okullar çıkacak sonra sol üst köşede tercihimi değiştir var oraya tıklayıp tercihlerini istediğin gibi değiştireblirisn yani tc ni ve şifreni girdiktten sonra muhakkak açılır canım kaydirigubbakcemile5
yaptım tatlışım ya, aynı senin dediğin gibi oluyomuş fakat, ösymden verilen şifreyle olmadı, oradan bi yerden şifreyi değiştirdim,o şifreyle girince oldu :lepi:
aaa sevindim kuşum ya accık yardımım dokunduysa ne mutlu bana kaydirigubbakcemile5
kızlar şifremiz nerede yazıo bulamdım ben
ben yaptığım tercihten çok pişmanımmm =(((((( ama artk değiştirecek şansım da kalmadı maalesef....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?