Terbiyesiz kardeşim

Allah aşkına ben sürpriz diye yazmadım diyorsunuz yazmasanız anneniz neden sürpriz neymiş diye gelsin ki ne alaka yani bu söylenmeden düşünülecek bişey değil poşet vercem deseniz niye o düşünülsün.

Ayrıca yurda gideceklermiş annen sırası mıydu şimdi demiş yani oyalamışsınız ama yok kardeşimi beklediler geciktiler diyorsunuz ayağınıza çağırıp onları vermek hoş değil gideceklerinü bile bile hem acelesi yok ki sonra da verirdiniz yurttan döndüklerinde uğrarlardı.

Kardeşinizin o an oturması iş yapmıyor anlamına gelmez ki illa dakik kalkıp iş yapacak diye kural mı var?yok misafir gelirmiş yok ev temiz olmalıymış falan bu onları ilgilendirir hem öbür kardeş banyo yapacakmış ondan yıkamamış neden kardeşinize yüklüyorsunuz herşeyi anlamadım

Allah aşkına ben sürpriz diye yazmadım diyorsunuz yazmasanız anneniz neden sürpriz neymiş diye gelsin ki ne alaka yani bu söylenmeden düşünülecek bişey değil poşet vercem deseniz niye o düşünülsün.

Ayrıca yurda gideceklermiş annen sırası mıydu şimdi demiş yani oyalamışsınız ama yok kardeşimi beklediler geciktiler diyorsunuz ayağınıza çağırıp onları vermek hoş değil gideceklerinü bile bile hem acelesi yok ki sonra da verirdiniz yurttan döndüklerinde uğrarlardı.

Kardeşinizin o an oturması iş yapmıyor anlamına gelmez ki illa dakik kalkıp iş yapacak diye kural mı var?yok misafir gelirmiş yok ev temiz olmalıymış falan bu onları ilgilendirir hem öbür kardeş banyo yapacakmış ondan yıkamamış neden kardeşinize yüklüyorsunuz herşeyi anlamadım

Yazdığım şeylere keşke odaklansaydiniz sorunun kendi plansızliginda ve öfkesini kontrol etmeyip başkalarını bozmasına olduğunu görseydiniz. Ben detaylara inmiştim şimdi yazımı düzelttim yinede tsk ederim

Anlatım çok karışık.
Süpriz süpriz=patates, soğan.
İçinizden geldiyse çıkın 2 dk götürün yani jest budur.
Ya da erzak vereceğinize akşam yemeğine çağırın.
Olay çok büyümüş.

Anlatım çok karışık.
Süpriz süpriz=patates, soğan.
İçinizden geldiyse çıkın 2 dk götürün yani jest budur.
Ya da erzak vereceğinize akşam yemeğine çağırın.
Olay çok büyümüş.

Admimden konuyu silmesini rica ettim.herkes sen kardeşine sogan suprizi yapmışsın diye beni eleştiriyor ama kimse kendisinin vakitlice hazirlanmamasina bagli evde yasadigi gerginligi bize yansittigini tşk bile etmedigini ve 27 yasinda olmasina ragmen yol yordam bilmedigini anlamiyor.
Şurda beni kıskanan görümceden bahsetsem bana hak verilir görümce suçlu ben Melek olurdum bunuda anlamiyorum.

Ben kendilerini yemeğe davet etmesini bilirdim ama bizim bugün başka planlarimiz vardı. Ufak bir jesti ben kendimi onlar için paralıyorum kederimi üzüntümü yansıtmıyorum kalp kırmiyor kelimelerime dikkat ediyorum.

:KK70: sürpriz dense icinden sogan ciksa ben kamera sakasi sanirdim.
Konunun hepsini okumadim ama gencler ve cocuklar fena hayal kirikligi yasiyor. Söz verirken ya da konusurken dikkat etmek lazim. Beklentiye sokup hayal kirikligina ugratmak da kötü sonucta

X