Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Terazi Yükselenine Göre Kadın Profilleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.017
30.373
60
İyi bir düşünür, tarafsız ve yansız davranan ve en adil yargılayıcıdır. Yaşamlarının erken yıllarında evlenirler. Zeki ve anlayışlı, nazik ve adil biridir ve barış arayışındadır. Seks hayatını sever ve aşk ilişkilerinde uzmandır. Eşlerini seks ve tutku yolu ile tutsak ederler. Parfüm düşkünlükleri, tenlerine bakmaları karşı cinsten hoşlanmaları ve cinsellikten zevk duymaları onların özellikleridir. Ayrıca eğlenceyi, konforu ve lüks yaşamı da severler. Kendilerini kontrol etmesini bildiklerinden karşı cins ile gayet rahat bir ilişki içine girebilirler. Çok tutkuludur ve aynı karşılığı bekler. Bu konuda hayal kırıklığına uğrasa da boşanmayı aklına getirmez.

terazi yükselenine göre kadın profili demek yükselen burcu terazi olan kadınlar anlamındamı tatlım anlamadım

benim burcumda terazi yükselenimde elifim paylaşımın için çok teşekkür ederim.........

hem burcum hemde yükselenim terazi.. bir çoğu uyuyor ama parmüm olayı uymuyor bana.. çünkü ben parmüm kullanmayı hiç sevmem:smiley-cool:

aynıyız yawww. benim hem burcum terazi hem yükselenim... venüss:)) güzellik tanrıçası. bizizz kızlar:)))

evet biz Teraziler güzeliz bide biraz kurnaz olsakta erkekleri elımızde tutsak =)) güzellıkle bıtse keske

ben oğlak yükselenim terazi valla tam uyuyor bana :) nişanlım olan terazi erkeği ile mükemmel bir uyumum var ama terazi kadınlarıyla anlaşamıyorum :)

kızlar bnm d hem burcum hem yükselenm terazi felaket uydu bana yaaaaaaaa...............

iyi ki terazi burcuyum seviyorum ve gercekten beni anlatıyor tek sıkıntım rahata ve lükse düşkün olmak:)))

ayy şekerler bende kova burcuyum yükselenim terazi vede ay burcumda (duygusal) o da terazi,terazi sayılırım aslında bende,vallahi yazılanlar tam beni anlatmış ayrıca yükselen terazi kadınlara güzellik erkeklere yakışıklılık bi çekicilik verirmiş banada vermiş sağolsun <3 :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…