Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Terazi İle Boğa Uyumu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eylul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
6.137
13
156
45
İstanbul
ikinizde zarif Venüs tarafından yönetildiğiniz için bu harika bir ilişki olacaktır. Siz ve sevgiliniz Boğa seviyeli, diplomatiksiniz ve zarif şeylerden hoşlanırsınız. Güzel eşyalardan, çevreden ve giyimden zevk alırsınız. Birlikte sanatsal aktivitelere katılmak, yeni restoranlar keşfetmek ve alışveriş zevkli olacaktır. Bu konularda ortak zevklere sahipsiniz. Boğa burcu sizin hoş görünüşünüze bayılacaktır ve bunun için yaptığınız harcamaları mesele etmeyecektir. Bu ilişkide Boğa burcunun inatçılığı sorun olabilir. Siz Terazi esnek ve uzlaşmaya yatkınsınız dır, fakat Boğa kesinlikle sabit fikirlidir. Ona bir şey kabul ettirmek isterseniz erken davranmalısınız, bir kere karar verdikten sonra asla fikrini değiştirmez. Bu sizin için çıldırtıcı bir şeydir, bu kadar sabit fikirli olmasını anlayamazsınız. Hava elementi Terazi konuşmayı sever, toprak elementi Boğa burcu ise sessizdir. Kendi başına kalıp düşünmekten ve okumaktan zevk alır. Onun bu tutumu yüzünden kendinizi dışlanmış ve yalnız hissedebilirsiniz. En sonunda Boğa'yı yalnız bırakıp arkadaşlarınızla çıkmaya başlarsınız. Bunlar sıklaşınca da beraberliğinizin ne anlamı olduğunu düşünebilirsiniz. Yatakta ise Boğa burcu, her anın zevkini çıkararak ağırdan almayı sever. Bu sizin çok hoşunuza gidecektir. Güzel sesli Boğa sizi hem sakinleştirir, hem tahrik eder. Onun sesi sizi her zaman heyecanlandırır. Sizin yumuşak okşayışlarınız da onun hoşuna gider. Boğa burcu çok seksi ve şehvetlidir. Boğa'yı tüm kalbinizle seviyorsanız ve ona yüzde yüz sadık kalabilecekseniz bu ilişki çok iyi olacaktır. Boğa insanı, arzu ettiğiniz tüm fiziksel zenginliklerle dolu güvenli bir hayat verecektir. Yanında da ateşli bir aşk! Boğa'ya her şeyinizle bağlanın.

rüyalar.com'dan alıntıdır.
alıntı

Son düzenleme:
Bu ilişkide Boğa burcunun inatçılığı sorun olabilir. Siz Terazi esnek ve uzlaşmaya yatkınsınız dır, fakat Boğa kesinlikle sabit fikirlidir. Ona bir şey kabul ettirmek isterseniz erken davranmalısınız, bir kere karar verdikten sonra asla fikrini değiştirmez.

aynen böylemafoldumben

bu uyuma bayılıyorum.tek bi problem var,o da zamanla aşılır sanırım.çünki problem kendinden değil çevreden kaynaklanıyo

Bu ilişkide Boğa burcunun inatçılığı sorun olabilir. Siz Terazi esnek ve uzlaşmaya yatkınsınız dır, fakat Boğa kesinlikle sabit fikirlidir. Ona bir şey kabul ettirmek isterseniz erken davranmalısınız, bir kere karar verdikten sonra asla fikrini değiştirmez.

aynen böylemafoldumben

aynen böyle mafoldumben

Heç uyumlu deeliz bu aralar boğamnan :delphin:

ınatçı,suskun,içdünyasında bi insan..
Terazi ise uymlu,konuşkan..
Zıtlıklar birbirini çekermiş..
Yinede seviliyor işte :) Tıpkı benim gibi :)

Bi terazi-boga cifti daha..!

Yazilanlarin hepsi uyuyor bize.. Guzel bi ask tamam.. :asigim:
Sadece sabit fikirli olmasi, inadini kiramamasi, beni cok yoruyor :oklava:

Bu iliskide iki taraftan anlayis ve fedakarlik oldugu surece, cok basarili olacaktir.. Buna inaniyorum..
Terazi kadini bagliligini gostermeli, cok ucari olmamali.. Boyle oldugu surece boga erkegine cok cazip bi kadin olursunuz, butun ozelliklerinizle... Ve boga erkegi istediginiz herseyi size verecektir..

aynı sevgilimle ben. aahhh bi de şu inatçılığı olmasa boğanın herşey harika olacak:69:

boğalar kadar inatçısını hiç görmedim. cidden bıktırıcı derecede çekilmez oluyor bazenn:59:

Boğalar hayli tutumlu insanlar öyle ki sosyal olan Terazi elbette ki para harcamayı sevecektir Boğa'yı tutumludan öte cimri bulacaktır..

Valla biz gayet iyi anlaşıyoruz artık. O benim kararsızlığımı ve sabırsızlığımı hoşgörüyo bende onun huysuzluğunu ve değişmez fikirlerini. Hiçkimse mükemmel değilki.İlişkiler hoşgörüyle yürür.

Herkese merhaba..
Yardım edin bana bu boğa inatçısıyla napıcam ben :KK43::KK43:
daha çok yeniyiz 3 ayımızı dolduruyoruz ilk bir ay rüya gibiydi tam bir romantik, sürekli mesajlar atar sürekli beni düşünürdü,,
geçenlerde bi yanlış anlaşılma oldu aramızda ne kadar anlattıysam da anlamıyo kendi bildiğini okuyo ve küçücük birşeyi çok fazla abarttı iki gün konuşmadı :KK43:
şimdi ise tam bi felaket doğru dürüst mesaj atmaz, kıskanç herşeyi sorguluyo ne onunla oluyo ne de onsuz terazi burcuyum bende hiç uyumlu değiliz sanırım ama seviyorum keratayı :KK43::KK43:

Herkese merhaba..
Yardım edin bana bu boğa inatçısıyla napıcam ben :KK43::KK43:
daha çok yeniyiz 3 ayımızı dolduruyoruz ilk bir ay rüya gibiydi tam bir romantik, sürekli mesajlar atar sürekli beni düşünürdü,,
geçenlerde bi yanlış anlaşılma oldu aramızda ne kadar anlattıysam da anlamıyo kendi bildiğini okuyo ve küçücük birşeyi çok fazla abarttı iki gün konuşmadı :KK43:
şimdi ise tam bi felaket doğru dürüst mesaj atmaz, kıskanç herşeyi sorguluyo ne onunla oluyo ne de onsuz terazi burcuyum bende hiç uyumlu değiliz sanırım ama seviyorum keratayı :KK43::KK43:

6sene önceki konuyu hortlatmışsın: DD
boğa ile inat bir bütündür anacım: )
benim eşimde boğa, kıskançlık inat...
hatta çok zorlamaya çok inadada gelemezler...
seninki yine 3.ayda küsmüş, inanırmısın benimki ilk tanıştığımızda küstü bana nedensiz yere: D
bende neymiş bu böyle dedim, küserse küssün aramicam dedim,
2gün sonra kendi aradı niye aramıyorsun beni diye: )))
hem bişeyi kendi kafasına göre yanlış anlamış ozaman hemde inat etmiş, vay vay vay: )
ama öyle böyle 6sene geçti, 4senedir evliyiz, sevgi mühim nokta.
ama hala inattır hala kıskanç: ))))
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş canım.
onunla sürekli olarak bir inat içerisinde olma tavsiyem bu sana, terazilerde muhalefettir ya biraz.
boğalar inat kıskanç olsalarda eşlerine sadık olurlar genelde.
sadece burçta yetersiz olur bir insanı yada ilişkiyi değerlendirme de, burçtan önce gelenler var bence inanç merhamet hayırla sonuç bulup bulmaması kültür vs vs gibi...
denklik, uyum mühim...
bence herşeyin hayırlısı olsun, gerisi teferruat...

6sene önceki konuyu hortlatmışsın: DD
boğa ile inat bir bütündür anacım: )
benim eşimde boğa, kıskançlık inat...
hatta çok zorlamaya çok inadada gelemezler...
seninki yine 3.ayda küsmüş, inanırmısın benimki ilk tanıştığımızda küstü bana nedensiz yere: D
bende neymiş bu böyle dedim, küserse küssün aramicam dedim,
2gün sonra kendi aradı niye aramıyorsun beni diye: )))
hem bişeyi kendi kafasına göre yanlış anlamış ozaman hemde inat etmiş, vay vay vay: )
ama öyle böyle 6sene geçti, 4senedir evliyiz, sevgi mühim nokta.
ama hala inattır hala kıskanç: ))))
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş canım.
onunla sürekli olarak bir inat içerisinde olma tavsiyem bu sana, terazilerde muhalefettir ya biraz.
boğalar inat kıskanç olsalarda eşlerine sadık olurlar genelde.
sadece burçta yetersiz olur bir insanı yada ilişkiyi değerlendirme de, burçtan önce gelenler var bence inanç merhamet hayırla sonuç bulup bulmaması kültür vs vs gibi...
denklik, uyum mühim...
bence herşeyin hayırlısı olsun, gerisi teferruat...

Ahhhh Ahhhhh hortlatmiyimde napim eski adam gitti yeni adam geldi sanki çok fazla büyütüyo gözünde herşeyi
illa kendi dediği olacak illa onun dediği doğru olacak .. bende burcumdan dolayı adalet insanıyım haklı olduğum zaman haksızım diyemem nolcak böyle bilmiyorum valla :110::110:
sevdiğim için alttan alıyorum ama baya bi ilgisizleşti gitti ..
duygularım öyle dengesiz ki bi aramicam diyorum bi özlüyorum dakikada 40 ayrı duyguya kapılıyorum valla hayırlısı bakalım nolcak:110:

aynen böylemafoldumben
bir de kinci derler boga icin.. bu da terazi icin cok yorucudur..

Harika bir uyumdu.....
Benim dengesizliğim yüzünden bitti....
Kendisini değil ama uyumumuzu öyle özlüyorum ki, bir daha olur mu acaba o güzellik...

Back
X