Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Terazi Hassas Yönleri ve Korunma Yöntemleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.015
30.372
60
Astrolojik etkiler terazilerde özellikle ilerleyen yaşlarda ciddi böbrek hastalıklarına yol açabilir. Başklarda olduğu gibi dolaşım bozuklukları ve huzursuz olduklarında stresle bağlantılı mide ağrıları çekerler. Korunmak için yedikleri ve içtikleri şeylere dikkat etmeli, stres yaratabilecek ortamlardan ve insanlardan uzak durmalılar.

bunu bilmiyordum ama hakkaten benim yaşadığım problemler bunlar

BEnim terazi burcu erkek arkadaşımı kızdırdıgımdaa anıınnnda midesi agrır kramp girer, kızdırdıgımı ordan rahatça anlıyabiliyorum naniknanik

mideleri çok hassas sanırım

BEnim terazi burcu erkek arkadaşımı kızdırdıgımdaa anıınnnda midesi agrır kramp girer, kızdırdıgımı ordan rahatça anlıyabiliyorum

mideleri çok hassas sanırım
Midemiz değil canım ruhumuz hassas...:1rolleyes: Midemiz de buna bağlı olarak bozuluyor zaten...:dilcikar:

Bende terazi burcuyum arkadaşlar bende kızdığım özellikle üzülüp ağladığım zaman yemeden içmeden kesiliyorum.Mide krampları yaşıyorum hatta bazen bulantılarım oluyor.Böbreklerim ağrımıştı bu kış o da üşütmekten.

Evet bende de var strese ve sinire bağlı mide rahatsızlığı.

kesinlikle dogru bir yazı sinirlenince hemen midemde krapmlar olusur

Böbreklerimde problem yok ama midem benim de çok hassas gerçekten

Astrolojik etkiler terazilerde özellikle ilerleyen yaşlarda ciddi böbrek hastalıklarına yol açabilir. Başklarda olduğu gibi dolaşım bozuklukları ve huzursuz olduklarında stresle bağlantılı mide ağrıları çekerler. Korunmak için yedikleri ve içtikleri şeylere dikkat etmeli, stres yaratabilecek ortamlardan ve insanlardan uzak durmalılar.

evet katılıyorum benim yaşadıklarımı anlatmışsın...

teraziler zaten hassas insanlar aynı zamanda çok stresli insalar ve bu yüzden çabucak olumsuzluklara düşebiliyorlar:)

X