Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Terazi Burcu 2009 Yorumu

balik53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
116
1
hihoyyytsevgili teraziler 2009 yili cok iyi uretken , kendinizi yeniliyebilecek, kendinizde ,yeni yetenekler kesfedecek bir yil olacak.ve bu yetenekleri farkederek bunu kullanabilirseniz cok iyi olacak,daha cok sanat, cocuk bakimi ve bilgi ile bu hususta gelisecek, ve kendinizi mesleki olarak gelistireceksiniz.bu sene biraz zor calisip kariyerde ilerlemek icin size gelen is tekliflerini geri cevirmemeniz lazim,hatta teklifleri begenmeseniz bile,para hususunda 2009 da cok guzel surprizler yasayabilirsiniz,bir kisminiz ,emlak ile ilgili, bir kisminiz tazminat,ikramiye, kontrat ve anlasmalardan, hatta talih oyunlarindan kazanacaksiniz. 2009da ev ile sorunu olanlar,cok buyuk bir degisiklikler yasayabilirsiniz ilk basta karar vermekte guc olmak sartiyla ,evinizi satmayi veya yeni bir ev almaya kara verebilirsiniz. bu sene bekar teraziler guzel cekici bir iliskiye girebilirler,2009 yilinda ailede hamisler ve bebisler yili yasanacak.kaydirigubbakcemile3

selam canımteraziler bu yıl yükselişte sanırım kızımda terazi inşallah derslerde yükselişi devam eder sevgiler canım emegine saglık

:CüvCüv:insallah canim insallah tum kalbimle dilerim her alanda yukseklerde olsun .kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5balik 53 bir terazi olarak bu habere çok sevindim.:1hug:benimde bir takım planlarım var kendimi geliştirmek ve çalışmak adına demek ki hayallerim gerçekleşecek.payşaım için teşekkürler canım.:1hug:

canimm hay agzina saglikk insallah insallahh hamis olurumm yarabbimma.s.

kaydirigubbakcemile2hihoyyytsevgili teraziler 2009 yili cok iyi uretken , kendinizi yeniliyebilecek, kendinizde ,yeni yetenekler kesfedecek bir yil olacak.ve bu yetenekleri farkederek bunu kullanabilirseniz cok iyi olacak,daha cok sanat, cocuk bakimi ve bilgi ile bu hususta gelisecek, ve kendinizi mesleki olarak gelistireceksiniz.bu sene biraz zor calisip kariyerde ilerlemek icin size gelen is tekliflerini geri cevirmemeniz lazim,hatta teklifleri begenmeseniz bile,para hususunda 2009 da cok guzel surprizler yasayabilirsiniz,bir kisminiz ,emlak ile ilgili, bir kisminiz tazminat,ikramiye, kontrat ve anlasmalardan, hatta talih oyunlarindan kazanacaksiniz. 2009da ev ile sorunu olanlar,cok buyuk bir degisiklikler yasayabilirsiniz ilk basta karar vermekte guc olmak sartiyla ,evinizi satmayi veya yeni bir ev almaya karar verebilirsiniz. bu sene bekar teraziler guzel cekici bir iliskiye girebilirler,2009 yilinda ailede hamisler ve bebisler yili yasanacak.kaydirigubbakcemile3

bende tam anlamıyla bi teraziyim yükselenimde terazi genelde bütün tanımlamalarına uyuyorum bu sene yıllardır hayalını kurdugum bi ev almayı düşünüyoruz bi türlü kısmet olmamıstı inş burada söylenen dogru çıkarda evi alırız

Terazi 2009

Yeni aşklara açık olacaksınız. Karşınıza çıkan ilişki aradığınız türden olabilir, bir ihtimal kendinizden yaşca büyük veya sizden daha tecrübeli kişilere ilgi duyabilirsiniz. Bu yıl sosyal açıdan da oldukça eğlenceli geçebilir ve yeni çevrelere girebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak, çocuklarınızla ilgili güzel gelişmelere sahip olmak ya da yeni ve yaratıcı bir projeye başlamak yılın ön plandaki konuları arasında olabilir.

Evlilik ve hemen bebek mi ....

Ay ben hemen bebek düşünmüyorum, evlenmekten de mi vazgeçsem ne yapsam kaydirigubbakcemile3

2008 den beter olmasın da başka bişey istemiyom kızlar ya.herşeyden önemlisi kendimiz ve sevdiklerimizin sağlığı.bi de bu yıl 3.bi bebiş istiyom bi de iş.nasıl olacak bilmem artık.hayırlısı.tüm terazilere sevgiler

bende terazıyım yukselenım akrep ay burcum kova..
anlamlarını cok bılmesemde 2008 de yasadıklarımdan daha kotu bı yıl olamıcanı bılıyorum. Eskılere elveda demem gerekıyo yenı kararlar almam gerekıyo ama malesef kendımı cok gucsuz hıssedıyorum

İş ve kendimi geliştirmem için iyi bir yıl benim için demek.Hadi bakalım görücezzzzz:lepi:

Şu üç ayı çok kötü geçirmiş bir terazi olarak umarım bu yılın kalan kısmında mutlu olurumm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…