Burçlara göre ilişki olmaz bence.Veya oluyorsa bile hep aynı şey deniyor yükselenleriniz şuyunuz buyunuz da etkilidir.Sadece burçlara takılmadan geniş kapsamlı baktırmak lazım gerekiyorsa. =)
ben terazi eşimde oğlak burcu etkisi olabilir burçların ama sevdikten sonra ve karşılıklı anlayışla herşey yolunda gidiyor ama oğlak tam bir inatçııııı....
ben terazi eşimde oğlak burcu etkisi olabilir burçların ama sevdikten sonra ve karşılıklı anlayışla herşey yolunda gidiyor ama oğlak tam bir inatçııııı....
aynen canım yaaa her sözüne katılıyorum özellikle inatçı kısmına.. illa kendi dedikleri olacak dimi.. başkasının doğru deil.. sadece kendi doğruları.. birde en önemli sorunları güven galiba.. yanlışmı düşünüyorum :))
aynen canım..güven açısından bi problemimiz yok şükür ama her ilişkide ilk başlarda yaşanan durum güvensizlik..kötü huylarının yanında çok sadık olmaları el üstünde tutmaları en güzel yanlarından biridir
aynen canım..güven açısından bi problemimiz yok şükür ama her ilişkide ilk başlarda yaşanan durum güvensizlik..kötü huylarının yanında çok sadık olmaları el üstünde tutmaları en güzel yanlarından biridir
Allah bozmasın bitaNEM... hep mutlu ol inşallah :)) birde ben oğlak erkeklerinin şöyle olduklarını düşünüyorum.. kızsalarda küsselerde sana karşı belli etmiyorlar.. içlerinde yaşayıp kendi kendilerine karar veriyorlar.. ben bunu gözlemledim.. eski sevgilim oğlak burcuydu o yüzden :))
bir örnek de benden gelsin o zaman, ben terazi, sevgilim oğlak. 5 yıl 9 aydır beraberiz ve ben hiç sıkılmadım, tamam bu zamanın hepsi güllük gülistanlık geçmedi ,bazen ciddi kavgalar ettik onun inadı yüzünden ama hiç bir zaman ayrılalım demedi. hala derim hani aşkın ömrü 3 yıldı geçti, hani 5 yıldı o da geçti ben niye sıkılmıyorum diye :)