Teras icin masa...

Kadincik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
19
1
36
İstanbul
Selam hanımlar bende çok kararsız biri olarak size danışmak istiyorum.terasta bambu koltuklarım var simdi birde masa almak istiyorum koltukların sehpası köşeli masa yuvarlak alsam kötümü durur.birde koltuklar açik renk(minderlerinden bahsetmiyorum)yanliz birde sallanan sandalyem ve onun kucuk yuvarlak bir sehpası var ve onlarda koyu renkte.masayi yuvarlak alırsam sandalyeyemi(sehpası yuvarlak diye)yoksa koltukların rengindemi alsam.hiç anlamıyorum bu işlerden sonradan esim köylü diyo bana ama hiç. Fikir vermiyo

bence koltukların renginden bir masa ve eşiniz yine böyle ayıp ederse diye aynı renk bir merdane alın...:))))

Masayı koltuklara uyumlu seçmenizi öneririm.Yuvarlak yerine oval,üzeri cam kaplama bambu bir masa şık olacaktır.Kolay gelsin:)

Masayı koltuklara uyumlu seçmenizi öneririm.Yuvarlak yerine oval,üzeri cam kaplama bambu bir masa şık olacaktır.Kolay gelsin:)

Oval gelmemişti hiç aklıma çok güzel olur koltukların hatlarida yumuşak on numara olur.tamamdir oval alıyorum.çok teşekkürler

Rica ederim.Ayrıca zevkinize güvenin ve eşinizin takılmalarına içlenmeyin derim.Herkesin uyum anlayışı birbirinden farklıdır,değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…