Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 8-9 yıldır kendimden şüphe ettiğim her konuda gidiyorum ve kesinlikle işe yarıyor. manipülasyona gelmiyorum, kendimi ezdirmiyorum, kendime güvenimi kaybetmiyorum vb. tabii ki uzmanın da başarısının büyük payı var.herhangi bir konuda terapiye gidip olumlu sonuç alan var mı,yani terapi ile bi şeylerin değişmesi mümkün mü,yoksa kendimizi oyalamaktan öteye geçmiyor mu..
Konu nedirherhangi bir konuda terapiye gidip olumlu sonuç alan var mı,yani terapi ile bi şeylerin değişmesi mümkün mü,yoksa kendimizi oyalamaktan öteye geçmiyor mu..
Ben gittim hayatimda yaptığım en iyi şeydi ve fazlasıyla sonuç aldımherhangi bir konuda terapiye gidip olumlu sonuç alan var mı,yani terapi ile bi şeylerin değişmesi mümkün mü,yoksa kendimizi oyalamaktan öteye geçmiyor mu..
Merhaba, kime gittiğinizi öğrenebilir miyim terapi içinben 8-9 yıldır kendimden şüphe ettiğim her konuda gidiyorum ve kesinlikle işe yarıyor. manipülasyona gelmiyorum, kendimi ezdirmiyorum, kendime güvenimi kaybetmiyorum vb. tabii ki uzmanın da başarısının büyük payı var.
Bursa'da Nergis Öksüz, online seans da veriyor.Merhaba, kime gittiğinizi öğrenebilir miyim terapi için
Teşekkür ederimBursa'da Nergis Öksüz, online seans da veriyor.
Bursa'da Nergis Öksüz, online seans da veriyor.
.ben 8-9 yıldır kendimden şüphe ettiğim her konuda gidiyorum ve kesinlikle işe yarıyor. manipülasyona gelmiyorum, kendimi ezdirmiyorum, kendime güvenimi kaybetmiyorum vb. tabii ki uzmanın da başarısının büyük payı var.
.Bursa'da Nergis Öksüz, online seans da veriyor.
Terapiye gittim ama psikiyatrisi tavsiye ederim.her ay 45 dak terapi alıyorum psikiyatristten.psikologla başladım.psikolog fazla bir ise yaramadı benim sorununda.ama psikiyatri mi asla bırakmam.cok değerli bir insan.tavsiyelero de çok güzel.herhangi bir konuda terapiye gidip olumlu sonuç alan var mı,yani terapi ile bi şeylerin değişmesi mümkün mü,yoksa kendimizi oyalamaktan öteye geçmiyor mu..
Merhaba nereye gidiyorsunuz terapiye, sakıncası yoksa yazar mısınız isminiben 8-9 yıldır kendimden şüphe ettiğim her konuda gidiyorum ve kesinlikle işe yarıyor. manipülasyona gelmiyorum, kendimi ezdirmiyorum, kendime güvenimi kaybetmiyorum vb. tabii ki uzmanın da başarısının büyük payı var.
Kime gidiyorsunuz, çok ama çok mühim bu yanıtınızİnsanı terapiye götüren sebepler genellikle derin ve köklü sebepler oluyor. Bizim insanımız genellikle terapiye giderken aslında kendisine yol gösterecek bir insanla karşılaşacağını sanıyor. Terapist size öneride bulunmaz, yol göstermez. Sizi terapiye götürecek nedenin sizi neden bu şekilde etkilediğini anlamanızı sağlamayı amaçlar. Çevresel faktörleri değiştiremeyiz, fakat terapi sizin hayata baktığınız gözlüğü değiştirir. Farklı bakmaya başladığınız noktada, farklı görmeye de başlarsınız.
Sizin ruhunuzda seneler içerisinde açılan bir yara 3-5 seansta kapanmaz. Beklentiniz bu ise bir sonuç alamazsınız. Ben senelerce terapi gördüm. Geldiğim noktada artık içimde büyük sorunların köklü olarak çözülmüş olduğunu hissediyorum. Emek emek, büyük zamanlar harcayarak, terapistin bana ne dediğini anlamaya çalışarak, savunmaya geçmeden, incinme riskini alarak bu noktaya geldiğimi düşünüyorum. Mucize beklememek gerek. Sabır gerek. Kendinize anlayış göstermeniz gerek ve anlamaya çalışmanız gerek.
Çeşit çeşit alanda ileri eğitimi olan terapistler var. İlk gittiğiniz terapisten sonuç alamaz iseniz (ki ilk 2-3 seansta bir değişim yaşamayı beklememenizi öneririm) pes etmeden size iyi gelecek kişiyi bulmaya çalışmanızı öneririm.
Kaynak: kendi 15 senelik terapi geçmişim
Bursa'da Nergis Öksüz, online de terapi veriyor pandemiden beri.Merhaba nereye gidiyorsunuz terapiye, sakıncası yoksa yazar mısınız ismini