• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terapi alan arkadaşlar, nasıl seçiyorsunuz?

Periannem

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
451
888
303
Herkese merhaba, 24 yaşımdayım. Hep fedakarlık gösteriyorum, karşımdaki insanın duygularını kendi duygularımın üstüne koyuyorum, tam olarak bunu bunu istiyorum diyemiyorum. Özür dileyen taraf hep ben oluyorum. Bu nedenle psikoloğa gitmeye karar verdim ama büyük bir şehirde yaşadığım için hangisi iyi hangisi bana iyi gelmez bilemiyorum. Yakın çevremde giden yok maalesef. Sosyal medyadan mi bulup gitmeliyim yoksa özellikle bakmam gereken veya giderken buna bakmalısın dediğiniz bir durum var mı?

Herkese merhaba, 24 yaşımdayım. Hep fedakarlık gösteriyorum, karşımdaki insanın duygularını kendi duygularımın üstüne koyuyorum, tam olarak bunu bunu istiyorum diyemiyorum. Özür dileyen taraf hep ben oluyorum. Bu nedenle psikoloğa gitmeye karar verdim ama büyük bir şehirde yaşadığım için hangisi iyi hangisi bana iyi gelmez bilemiyorum. Yakın çevremde giden yok maalesef. Sosyal medyadan mi bulup gitmeliyim yoksa özellikle bakmam gereken veya giderken buna bakmalısın dediğiniz bir durum var mı?
Önce civarda yakın olanlara bakıp, doktor takviminden de yorumlarını okuyup tercihimizi yapmıştık.
Sonra öğrendik ki doktor takvimine olumsuz yorum yazmak yasakmış😅
En azından bu bilgi dursun cebinizde.

Evimdeki psikolog diye bir site var. Psikologlar online seans yapıyor. Bir sürü psikolog var. Oradaki psikologların yorumlarına bakarak seçebilirsin.

Önce civarda yakın olanlara bakıp, doktor takviminden de yorumlarını okuyup tercihimizi yapmıştık.
Sonra öğrendik ki doktor takvimine olumsuz yorum yazmak yasakmış😅
En azından bu bilgi dursun cebinizde.
Doktorlar takvimine bak yazıcaktım ve bu bilgiyi öğrendim 😅😅😅
Hergün yeni bir bilgi teşekkürler 😅

Back