• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ter lekesi...

tupuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
0
Yer
Ankara
merhaba kızlar

benim eşim mühendis ve bir fabrikada arge mühendisi olarak çalışıyo fakat günün çokğunluğunu sahada geçiriyo...her sabah duş alır..yanı atletini her gün değiştirir ama koltuk altlarında ter lekesi oluşuyo ve ben çıkaramıyorum..

çamaşır suyunuda yatırdım..meşhur leke çıkarıcılarıda kullandım ama yok..aslında biraz benden kaynaklandı..beyazları normalde hep uzun programda 60 derecede yıkardım bi kaç kere kısa programa atmak zorunda kaldım ki..o lekeler piştimidir nedir...çıkaramıyorum...

piyada ki tüm leke çıkarıcıları denedim..takıntılıyımdır bide adam ole giydirmek istemiyorum atletleri...bir kaynatmadığım kaldı çamaşırları anlayacağınınz..tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum kızlar bana yardımcı olurmusununz..kar gibi beyaz çamaşır istiyorum ya...

Beyazlar ne olursa olsun kısa programda yıkanmamalı.

Daima uzun veya yoğun ön yıkamalı program kullan.

Yerleşmiş kirleri artık çıkaramazsın,çamasır suyu leke çıkarıcı fayda etmedıyse işin zor.

İçine sinmemesi normal ki benimde sinmez.

en iyisi yenı atletler alman olur sanırım.

Son düzenleme:
Beyazlar ne olursa olsun kısa programda yıkanmamalı.

Daima uzun veya yoğun ön yıkamalı program kullan.

Yerleşmiş kirleri artık çıkaramazsın,çamasır suyu leke çıkarıcı fayda etmedıyse işin zor.

İçine sinmemesi normal ki benimde sinmez.

en iyisi yenı atletler alman olur sanırım.

evet yenilerde bir problem yok zaten...bir yada iki kere attım kısayada aklıma gelmedi hiç bole olacağı...makınam beyazları uzunda 4 saatte yıkıyo...yatmadan asayım die..bole bir aptallık yaptım..onları giydirmiyorum zaten

Aslında bende şu uzun programlardan gıcık kapıyorum.

Makinam dijital kısa programı bile bir çok makinaya göre çok uzun yıkıyor.

beklemekte sinir bozucu.

Olsun üzülme en azından tecrübe oldu sana bir daha yapmazsın.

merhaba kızlar

benim eşim mühendis ve bir fabrikada arge mühendisi olarak çalışıyo fakat günün çokğunluğunu sahada geçiriyo...her sabah duş alır..yanı atletini her gün değiştirir ama koltuk altlarında ter lekesi oluşuyo ve ben çıkaramıyorum..

çamaşır suyunuda yatırdım..meşhur leke çıkarıcılarıda kullandım ama yok..aslında biraz benden kaynaklandı..beyazları normalde hep uzun programda 60 derecede yıkardım bi kaç kere kısa programa atmak zorunda kaldım ki..o lekeler piştimidir nedir...çıkaramıyorum...

piyada ki tüm leke çıkarıcıları denedim..takıntılıyımdır bide adam ole giydirmek istemiyorum atletleri...bir kaynatmadığım kaldı çamaşırları anlayacağınınz..tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum kızlar bana yardımcı olurmusununz..kar gibi beyaz çamaşır istiyorum ya...

arkadaşım amwayin çamaşir beyazlatıcısı var onu dene birde rolonu var temiz ve kuru bölgede 24 saat etkili ve ençok satan 10 ürün arasında ayrıca 1 yılı aşkın gidiyor günlük kullanımda

Back