- 17 Mayıs 2007
- 3.156
- 24
- Konu Sahibi berfinbilgen
Tereson diye bir solüsyon varmış koltukaltı terlemeleri içinmiş fiyati 50,00ytl. ben henüz almadim alip kullanan arkadaşlar varsa ve bizimle deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar,
Ben bu ürünü kullanıyorum ve üreticiisi arkadaşım oluyor. Gerçekten harika bir ürün. Diğer ürünlere göre (örn;maxim) etkisi çok fazla. Ürünü kullanmadıysanız biran önce denemeniizi tavsiye ederim. Reklam yaptığımı düşünmeyin lütfen. Ben bu ürünü size ne kadar anlatsam da asıl kararı verecek olan sizsiniz. Ama en azından 1 defa olsa bile kullanmanızı tavsiye ederim:) Eczanelerden çok pahalıya alırsınız çünkü büyük avm eczanelerinde satılıyor sadece. Eğer karar verirseniz bana msj atabilirsiniz. Piyasa fiyatından düşük bir fiyatta size ulaştırabilirim. Ürünün detayları hakkında da bilgi verebilirim. Msn adresim:
Tereson'u asla tavsiye etmiyorum.Kesinlikle düzmece bir ilaç, hikaye yani.Aldım,kullandım ve hiç bir işe yaramadı.Sadece ilaç uygulandığı anda terli olan bölge kuru kalıyor.Uygulandığı bölgeyi yıkadığınız anda eskisinden daha fazla terliyor.Vıcık vıcık oluyor.Şu çok işe yaradığını söyleyen arkadaşlarla gerçekten tanışmak isterim,böyle bir problemleri olduğuna ve bu ilacı kullandıklarına kesinlikle inanmıyorum.Muhtemelen üreticisi yakını ya da arkadaşıdır.Satsın diye çabalıyolardır.Tıptan vazgeçmeyin,bu tür düzmecelere de kanmayın derim.