ter bezleri için liposuction

esesma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
162
13
merhaba Naci Bey benim sorum biraz daha farklı bu konuyla ilgili bi bölüm olmayınca sizinle paylaşmak istedim ben aşırı terliyorum ve sadece ter de değil çok kokuyor ve etrafımdaki insanları rahatsız ediorum ve kendimde rahatsız oluyorum ve yakında evlenicem nişanlımla hep aynı evde olucaz tiksinmesinden korkuyorum ter bezlerimi aldırmak istiyorum ama hiçbir fikrim yok bu konuda fiyatı ne kadar devlet ödermi tamamen çözümmü bunları merak ediorum bilgilendirirseniz çok sevinirim

Merhaba,

Bahsettiğiniz bir ameliyat var. Ter bezlerine giden sinirler kesilerek çter bezlerinin çalışmasını durdurmak mümkün. bunu göğüs cerrahları yapar ve bildiğim kadarı ile devlet karşılıyor. Ama yine de SGK kurumlarına sormanızı öneririm. Ben genelde terleme için koltukaltı botox öneriyorum ama bunun etkisi de 5-6 ay kadar sürer. Yani tekrarlamak gerekir.

Bu arada ter aslında tek başına kokmaz. Yedikleriniz en önemli etkendir. Yediklerinize dikkat edip terleyen bölgeyi sürekli temiz ve kuru tutmanız kokuyu önleyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…