• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Tepsim de hazır :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Sizden ses çıkmayınca iş başa düştü ve kendim hayal edip yaptım kızlar :) İşte bu da bal hatun'un yüzük tepsisi...

$IMAG0151.jpg $IMAG0154.jpg $IMAG0151.jpg $IMAG0152.jpg $IMAG0154.jpg $IMAG0160.jpg

NASıl yaptın neler kullandın banada tarif edermisin çok beğendim şık ve sade olmuş:) Emeğine sağlık.

benimde nişanım olacak eylülde.

NASıl yaptın neler kullandın banada tarif edermisin çok beğendim şık ve sade olmuş:) Emeğine sağlık.

benimde nişanım olacak eylülde.

Çok teşekkür ederim canım :15: Malzemelerim :

*1 tane tepsi :7.50 tl
*Yarım metre beyaz saten: 4 tl
*yarım metre beyaz tül: 1,50 tl
*yarım metre pembe tül: 1,50 tl
*kırık inci: 1 tl
*kurdele: 50 kr
*iki tane beyaz gül : 1 tl
*1 tane çubuk silikon: 40 kr.
*1tane gelin damat biblosu: 50 kr

Toplam : 17.90 tl

yapılışı:

Kızlar önce aldığım tepsiyi beyaz saten ile kapladım çubuk silikon yardımı ile. Daha sonra beyaz tül ile kapladım saten kumaşın üstünden. iki ucuna beyaz gülleri bağladım.sonra pembe tülü biraz bombeli sekilde diktim tepsiye,ardından tepsinin uç kısımlarına kurdele ile fiyonk yaptım ve orta kısımlarına beyaz kırık inci yapıştırdım.yine diktiğim pembe tülün bombelerine de inci koydumçen son ortasına gelin damat biblosunu yapıştırdım ve hazır :15:

çok güzel yapmışsınız maşallah:nazar: bal hatun değilde becerikli hatun olsa daha iyimiş:9:

$999421_454044088036969_1067616975_n.jpg
Bende tepsimi paylaşmak istedim şatafattan pek hoşlanmam ben gümüş bir tepsi aldım eminönünden 100 tlye, süslü makas 7 tl,üzerine iğne oyası bir örtü, hediyelik dağıtmak için yaptırdığım kurabiyelerden birini ve yüzüklerimizi koydum.
bana göre dünyanın en şahane yüzük tepsisi oldu :16:

çok güzel yapmışsınız maşallah:nazar: bal hatun değilde becerikli hatun olsa daha iyimiş:9:

hehehe teşekkür ederim :16:

Eki Görüntüle 781739
Bende tepsimi paylaşmak istedim şatafattan pek hoşlanmam ben gümüş bir tepsi aldım eminönünden 100 tlye, süslü makas 7 tl,üzerine iğne oyası bir örtü, hediyelik dağıtmak için yaptırdığım kurabiyelerden birini ve yüzüklerimizi koydum.

Maşallaaaah çok sade ve şık olmuş... bende bu tarz düşünüyordum ama aklımda hep süslü olsun diyordu ortaya sade oldu benim ki... size de mutluluklarrr :69:

Eki Görüntüle 781739

sizinki de çok güzel olmuş tatlım.. bi ömür boyu mutluluklar :16:

canım bu cok tatlı çok şıkmıs ya bayıldım bende kendım yapmayı düşünüyorum allah nasıp ederse

Back